Αρμενία Γεωργία από Ερεβάν στην Τυφλίδα

Επόμενο Ταξίδι
ΑΜΕΡΙΚΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ
επειδή έχω άφιξη στο Ερεβάν και αναχώρηση από Τυφλίδα, σκέφτηκα ότι θα υπάρχει πρακτορείο που κάνει αυτή την διαδρομή προσφέροντας και tour παράλληλα. Αν έχει κάποιος κάνει την ίδια διαδρομή (έχω ήδη βρει το Envoy hostel & tours, στο διαδίκτυο, αλλά μοιάζει να είναι το μοναδικό)

giannoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
Μπορεις πολυ ευκολα απο τον κεντρικο σταθμο των λεωφορειων του Γερεβαν να παρεις βανακι που παει κατευθειαν Τυφλιδα.. εχεις πολλες φορες την ημερα καθημερινα και η αποσταση ειναι περιπου 4-5 ωρες

Επόμενο Ταξίδι
ΑΜΕΡΙΚΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ
Μπορεις πολυ ευκολα απο τον κεντρικο σταθμο των λεωφορειων του Γερεβαν να παρεις βανακι που παει κατευθειαν Τυφλιδα.. εχεις πολλες φορες την ημερα καθημερινα και η αποσταση ειναι περιπου 4-5 ωρες
ευχαριστώ! ναι, αλλά κάνει στάσεις ενδιαφέροντος?

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
επειδή έχω άφιξη στο Ερεβάν και αναχώρηση από Τυφλίδα, σκέφτηκα ότι θα υπάρχει πρακτορείο που κάνει αυτή την διαδρομή προσφέροντας και tour παράλληλα. Αν έχει κάποιος κάνει την ίδια διαδρομή (έχω ήδη βρει το Envoy hostel & tours, στο διαδίκτυο, αλλά μοιάζει να είναι το μοναδικό)
Αυτό που μπορώ να πω από πλευράς μου, αν βοηθάει κάπως, είναι ότι είχα κανονίσει το αντίστοιχο transfer με το Envoy hostel και ήταν πολύ καλοί. Θυμάμαι σίγουρα στάση σ' έναν καταπληκτικό φούρνο, σημείο ενδιαφέροντος για τους καλοφαγάδες :haha:

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Σ ενα τετοιο φουρνο εκανε και το δικο μας βανακι χαχαχα
Το δικό μας πάλι σταμάτησε σε μια παρακμή (και δεν εννοώ την ωραία, γοητευτική παρακμή). :p

georgi d

Member
Πληροφορία από ρωσοφωνο φόρουμ.
12 Οκτ 2025,

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 3 επιλογές για να φτάσετε από την Τιφλίδα στο Ερεβάν με minibus . Αυτοκίνητο για 4 άτομα περίπου 95 ευρώ.

1. Από το Σπίτι της Δικαιοσύνης στο ξενοδοχείο Double Tree by Hilton. Μεταφορέας: Fayton Travel.
2. Από τον σταθμό του μετρό Avlabari. Το γραφείο του μεταφορέα βρίσκεται απέναντι από το πάρκινγκ

(longway.ge)
Long Way - Tbilisi Yerevan . 50 GEL,
αναχωρήσεις στις 7:30, 9:00 και στη συνέχεια κάθε 2 ώρες μέχρι τις 19:00. Άφιξη στον σταθμό λεωφορείων Kilikia. WhatsApp: +995 592408800, +995 593229554.
3. Από το πάρκινγκ πίσω από το Isani Mall: Isani Mall · 8ა ნავთლუღის ქუჩა, Tbilisi, Georgia Cheap Transportation 45 GEL, αναχωρήσεις στις 1:00 π.μ., 7:00 π.μ., 9:00 π.μ., 11:00 π.μ., 1:00 μ.μ., 3:00 μ.μ., 6:00 μ.μ. και 8:00 μ.μ. Άφιξη στην πλατεία κοντά στο μνημείο Khachatur Abovyan. WhatsApp: +995 597447722. Μπόνους: ο φθηνότερος τρόπος για να φτάσετε στο Ερεβάν είναι μέσω της εφαρμογής Poputi(νομίζω εδώ δεν έχουν αγγλικά) . Συχνά είναι αυτές οι ίδιες εταιρείες, μόνο φθηνότερα. Για παράδειγμα, η Cheap Transportation προσφέρει αυτήν τη στιγμή μια ειδική τιμή 2.500 AMD με ένα σακίδιο πλάτης (~$6.60).
12Go: Κάντε κράτηση για τρένα, λεωφορεία, φεριμπότ, μεταφορές και πτήσεις εδώ τα έχουν περίπου δύο ευρώ παραπάνω.

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.308
Μέλη
39.983
Νεότερο μέλος
magnet73