Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
Μπορεις να το αλλαξεις σε flex, τροποποιησε την κρατηση κ δες αν σε συμφερει περισσοτερο απο το challenge.Μαλλον επειδη εκλεισα golight δεν γινεται. Ευχαριστώ!
Μπορεις να το αλλαξεις σε flex, τροποποιησε την κρατηση κ δες αν σε συμφερει περισσοτερο απο το challenge.Μαλλον επειδη εκλεισα golight δεν γινεται. Ευχαριστώ!
Η τροποποίηση μέσω τηλεφωνικού κέντρου πρέπει να γίνει?Μπορεις να το αλλαξεις σε flex, τροποποιησε την κρατηση κ δες αν σε συμφερει περισσοτερο απο το challenge.
Οχι, πας στη διαχειριση της κρατησης σου στο σαιτ η app και δες στην αλλαγη πτησης ποσο κοστιζει η αλλαγη σε φλεξ κ συγκρινε το challenge αν συμφερει.Η τροποποίηση μέσω τηλεφωνικού κέντρου πρέπει να γίνει?
Δηλαδή εάν κάποιος αγοράσει light ναύλο μπορεί μετά με διαχείρισης της κράτησης του να το μετατρέψει σε flex ή comfort flex πληρώνοντας τη διαφορά; Μέχρι πόσες ημέρες πριν την πτήση του μπορεί να κάνει αυτήν την αλλαγή; Γιατί αυτό μου ακούγεται πολύ καλό για να είναι εφικτό...Οχι, πας στη διαχειριση της κρατησης σου στο σαιτ η app και δες στην αλλαγη πτησης ποσο κοστιζει η αλλαγη σε φλεξ κ συγκρινε το challenge αν συμφερει.
Δεν σε καταλαβα..γιατι να μην ειναι εφικτο; Οπως αλλαζεις ημερομηνια αλλαζεις και ναυλο, τσαμπα δεν ειναι..Δηλαδή εάν κάποιος αγοράσει light ναύλο μπορεί μετά με διαχείρισης της κράτησης του να το μετατρέψει σε flex ή comfort flex πληρώνοντας τη διαφορά; Μέχρι πόσες ημέρες πριν την πτήση του μπορεί να κάνει αυτήν την αλλαγή; Γιατί αυτό μου ακούγεται πολύ καλό για να είναι εφικτό...
Εγώ τώρα που το είδα πάντως από περιέργεια, δε με αφήνει να κάνω κάτι τέτοιο. Δέχεται αλλαγή ναύλου σε μέρα και ώρα αλλά στην ίδια μόνο κατηγορία (light), χρεώνοντας φυσικά και 40€ κόστος αλλαγής.Δηλαδή εάν κάποιος αγοράσει light ναύλο μπορεί μετά με διαχείρισης της κράτησης του να το μετατρέψει σε flex ή comfort flex πληρώνοντας τη διαφορά;
Απόρησα και εγώ γιατί μου φάνηκε πολύ καλό για να είναι εφικτό. Eγώ έχασα πριν 1 χρόνο εισιτήριο αξίας 250 € που ήταν light όταν δεν μπόρεσα να πετάξω.Δεν σε καταλαβα..γιατι να μην ειναι εφικτο; Οπως αλλαζεις ημερομηνια αλλαζεις και ναυλο, τσαμπα δεν ειναι..