Μίλια εξαργύρωσης και αναβάθμισης μόνο για σένα, άσχετα από το πόσοι ταξιδεύουν στην ίδια κράτηση. Αν θες και του άλλου ατόμου τα μίλια κάνε λογαριασμό τουγκεδερ (αν δεν έχεις) και πρόσθεσε το άτομο ώστε να παίρνεις τα μίλια του, μέχρι 6 άτομα ανά λογαριασμό.Ερώτηση μιας και είμαι καινούργιος στην συλλογή πόντων.
Κλείνω εισιτήριο για 2 άτομα στην ίδια κράτηση, οι πόντοι που συλλέγω είναι μόνο του δικού μου εισιτηρίου ή κερδίζω και του δευτέρου ατόμου;
Τα μίλια εννοούσα.Τα μίλια εννοείς; Ή οι πόντοι bonus?
Μην σου πω ότι έχουν καλυφθεί κιόλας.23 ανα εισιτηριο.... για ποιο προορισμο ? εχουν ανοιξει οι θεσεις με μιλια για Χριστουγεννα?
Ενα από τα καλύτερα νέα που ακούσαμε εδώ και καιρό. Αν οι φόροι είναι λογικοί θα μπορέσουμε να ξεφύγουμε από το καρτέλ της λουφτφαβε και των Τούρκων.Η Emirates και η AEGEAN διευρύνουν περαιτέρω τη συνεργασία τους, προσφέροντας αμοιβαία οφέλη στους επιβάτες τους, μέσω των προγραμμάτων πιστότητας που διαθέτουν
https://el.about.aegeanair.com/medi...nership-to-offer-reciprocal-loyalty-benefits/
οι τιμες των φορων ειναι με επιστροφη ή one way?Ενδεικτικά να αναφέρω με το δικό τους πρόγραμμα ζητάνε για Αθήνα Νιουαρκ, στην οικονομική 86 εύρω και 131 εύρω στη διακεκριμένη συν τα αντίστοιχα μίλια του προγράμματος τους.
Για ένα Μελβούρνη Ντουμπαι θέλει 200 εύρω στην οικονομική και 725 εύρω για διακεκριμένη και Πρώτη θέση που έχουν ίδια τιμή.
Αθήνα Ντουμπαι 100 οικονομική και 389 η διακεκριμένη και η πρώτη θέση.
Περιμένουμε λοιπόν τι φρούτα θα σερβίρει η αιγαίου.
Μάζι με την ΙΤΑ σε λίγους μήνες θα έχουμε περισσότερους προορισμούς και επιλογές.
Διάβασε και αυτό το νήμα Aegean Airlines - Γενικά - Πτήσεις με μίλια-παραδείγματα και προτάσειςΚαλησπερα,
θα θελα να αναφερω τις καλυτερες εξαργυρωσεις που εχω κανει μεχρι στιγμης.
Παρισι - Σιγκαπουρη one way με Singapore Airlines, με 45k μιλια και 45 ευρω φορους, κλεισμενο τελευταια στιγμη οταν ειχε ~1000 ευρω να το αγορασεις.
Αθηνα - Τοκυο με LOT μεσω Βαρσοβιας, καπου 170 ευρω φορους με επιστροφη και 90k miles οταν η κανονικη του τιμη ηταν περιξ 1000 ευρω.
Μεξικο Σιτι - Αθηνα one way με United μεσω ουασιγκτον με 95 ευρω φορους + 35k miles κλεισμενο τελευταια στιγμη οταν ειχε ~500 ευρω να το αγορασεις κανονικα.
οκ εχω και καποιες καλες εξαργυρωσεις εντος Ευρωπης, αλλα οχι κατι φοβερο. Επισης με aegean πτησεις, ειναι λιγο μετρημενα κουκια, δεν πετυχαινεις κακα deals αλλα οχι κ κατι φοβερο. Κυριως λογω υψηλων φορων που συνηθως χρεωνουν τα εντος ΕΕ αεροδρομια σε σχεση με τα εκτος ΕΕ. Ισπανια εχει κατι καλα εχω δει κ ισως στις μη δημοφιλεις χωρες (πχ Γεωργια)
σχετικα με τις αεροποριεκες, κορυφη η Singapore Airlines, θετικες εντυπωσεις για United (περαν του φαγητου) και αδιαφορη εως κακη εμπειρια με ΛΟΤ.
παρακαλω αν εχετε παρομοιες εμπειριες να μοιραστειτε γιατι σκεφτομαι το/τα επομενα ταξιδια και εχω βαρεθει να ψαχνω στα τυφλα με το κακιστο ψαχτηρι της εφαρμογης της αιγαιου.. καταλαβαινετε...
γενικα ψαχνω απο οπουδηποτε σε οπουδηποτε, δεν εχω περιορισμους..
εχω βρει μεχρι στιγμης:
αχτυπητα deals εντος ΗΠΑ με united που δεν εχουν καθολου φορους και 12,5k μιλια..
Αμστερνταμ - Γουατεμαλα αξιζει ειχα βρει
Αθηνα για Σαο Παολο ή Buenos Aires μεσω Αιθιοπιας με Ethiopian airlines , αλλα δεν το εχω τολμησει ακομα!
Καλα ταξιδια!