• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

tatooine

Member
Ερώτηση μιας και είμαι καινούργιος στην συλλογή πόντων.
Κλείνω εισιτήριο για 2 άτομα στην ίδια κράτηση, οι πόντοι που συλλέγω είναι μόνο του δικού μου εισιτηρίου ή κερδίζω και του δευτέρου ατόμου;
Μίλια εξαργύρωσης και αναβάθμισης μόνο για σένα, άσχετα από το πόσοι ταξιδεύουν στην ίδια κράτηση. Αν θες και του άλλου ατόμου τα μίλια κάνε λογαριασμό τουγκεδερ (αν δεν έχεις) και πρόσθεσε το άτομο ώστε να παίρνεις τα μίλια του, μέχρι 6 άτομα ανά λογαριασμό.
Ισχύει μονό για τα μίλια εξαργύρωσης. Τα μίλια αναβάθμισης είναι προσωπικά και δεν ενώνονται. Κρατάνε δε ένα χρόνο Από την ήμερα που αποκτηθήκαν, μετά λήγουν..

periigitis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πράγα!!!
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ...

tatooine

Member
Η Emirates και η AEGEAN διευρύνουν περαιτέρω τη συνεργασία τους, προσφέροντας αμοιβαία οφέλη στους επιβάτες τους, μέσω των προγραμμάτων πιστότητας που διαθέτουν

https://el.about.aegeanair.com/medi...nership-to-offer-reciprocal-loyalty-benefits/
Ενα από τα καλύτερα νέα που ακούσαμε εδώ και καιρό. Αν οι φόροι είναι λογικοί θα μπορέσουμε να ξεφύγουμε από το καρτέλ της λουφτφαβε και των Τούρκων.
Και φυσικά μένει να δούμε τι διαθεσιμότητα θα δώσουν οι Άραβες και ποσά μίλια θα ζητάει η αιγαίου για τις πτήσεις τους μιας και είναι έκτος συμμαχίας.

tatooine

Member
Ενδεικτικά να αναφέρω με το δικό τους πρόγραμμα ζητάνε για Αθήνα Νιουαρκ, στην οικονομική 86 εύρω και 131 εύρω στη διακεκριμένη συν τα αντίστοιχα μίλια του προγράμματος τους.
Για ένα Μελβούρνη Ντουμπαι θέλει 200 εύρω στην οικονομική και 725 εύρω για διακεκριμένη και Πρώτη θέση που έχουν ίδια τιμή.
Αθήνα Ντουμπαι 100 οικονομική και 389 η διακεκριμένη και η πρώτη θέση.
Περιμένουμε λοιπόν τι φρούτα θα σερβίρει η αιγαίου.
Μάζι με την ΙΤΑ σε λίγους μήνες θα έχουμε περισσότερους προορισμούς και επιλογές.

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
NY
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Ενδεικτικά να αναφέρω με το δικό τους πρόγραμμα ζητάνε για Αθήνα Νιουαρκ, στην οικονομική 86 εύρω και 131 εύρω στη διακεκριμένη συν τα αντίστοιχα μίλια του προγράμματος τους.
Για ένα Μελβούρνη Ντουμπαι θέλει 200 εύρω στην οικονομική και 725 εύρω για διακεκριμένη και Πρώτη θέση που έχουν ίδια τιμή.
Αθήνα Ντουμπαι 100 οικονομική και 389 η διακεκριμένη και η πρώτη θέση.
Περιμένουμε λοιπόν τι φρούτα θα σερβίρει η αιγαίου.
Μάζι με την ΙΤΑ σε λίγους μήνες θα έχουμε περισσότερους προορισμούς και επιλογές.
οι τιμες των φορων ειναι με επιστροφη ή one way?

europexplorer

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κούβα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Καλησπερα,

θα θελα να αναφερω τις καλυτερες εξαργυρωσεις που εχω κανει μεχρι στιγμης.
Παρισι - Σιγκαπουρη one way με Singapore Airlines, με 45k μιλια και 45 ευρω φορους, κλεισμενο τελευταια στιγμη οταν ειχε ~1000 ευρω να το αγορασεις.
Αθηνα - Τοκυο με LOT μεσω Βαρσοβιας, καπου 170 ευρω φορους με επιστροφη και 90k miles οταν η κανονικη του τιμη ηταν περιξ 1000 ευρω.
Μεξικο Σιτι - Αθηνα one way με United μεσω ουασιγκτον με 95 ευρω φορους + 35k miles κλεισμενο τελευταια στιγμη οταν ειχε ~500 ευρω να το αγορασεις κανονικα.

οκ εχω και καποιες καλες εξαργυρωσεις εντος Ευρωπης, αλλα οχι κατι φοβερο. Επισης με aegean πτησεις, ειναι λιγο μετρημενα κουκια, δεν πετυχαινεις κακα deals αλλα οχι κ κατι φοβερο. Κυριως λογω υψηλων φορων που συνηθως χρεωνουν τα εντος ΕΕ αεροδρομια σε σχεση με τα εκτος ΕΕ. Ισπανια εχει κατι καλα εχω δει κ ισως στις μη δημοφιλεις χωρες (πχ Γεωργια)

σχετικα με τις αεροποριεκες, κορυφη η Singapore Airlines, θετικες εντυπωσεις για United (περαν του φαγητου) και αδιαφορη εως κακη εμπειρια με ΛΟΤ.

παρακαλω αν εχετε παρομοιες εμπειριες να μοιραστειτε γιατι σκεφτομαι το/τα επομενα ταξιδια και εχω βαρεθει να ψαχνω στα τυφλα με το κακιστο ψαχτηρι της εφαρμογης της αιγαιου.. καταλαβαινετε...

γενικα ψαχνω απο οπουδηποτε σε οπουδηποτε, δεν εχω περιορισμους..
εχω βρει μεχρι στιγμης:

αχτυπητα deals εντος ΗΠΑ με united που δεν εχουν καθολου φορους και 12,5k μιλια..
Αμστερνταμ - Γουατεμαλα αξιζει ειχα βρει
Αθηνα για Σαο Παολο ή Buenos Aires μεσω Αιθιοπιας με Ethiopian airlines , αλλα δεν το εχω τολμησει ακομα!

Καλα ταξιδια!

Last edited:

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Καλησπερα,

Παρισι - Σιγκαπουρη one way με Singapore Airlines, με 45k μιλια και 45 ευρω φορους, κλεισμενο τελευταια στιγμη οταν ειχε ~1000 ευρω να το αγορασεις.
Αθηνα - Τοκυο με LOT μεσω Βαρσοβιας, καπου 170 ευρω φορους με επιστροφη και 90k miles οταν η κανονικη του τιμη ηταν περιξ 1000 ευρω.
Μεξικο Σιτι - Αθηνα one way με United μεσω ουασιγκτον με 95 ευρω φορους + 35k miles κλεισμενο τελευταια στιγμη οταν ειχε ~500 ευρω να το αγορασεις κανονικα.

οκ εχω και καποιες καλες εξαργυρωσεις εντος Ευρωπης, αλλα οχι κατι φοβερο. Επισης με aegean πτησεις, ειναι λιγο μετρημενα κουκια, δεν πετυχαινεις κακα deals αλλα οχι κ κατι φοβερο. Κυριως λογω υψηλων φορων που συνηθως χρεωνουν τα εντος ΕΕ αεροδρομια σε σχεση με τα εκτος ΕΕ. Ισπανια εχει κατι καλα εχω δει κ ισως στις μη δημοφιλεις χωρες (πχ Γεωργια)

σχετικα με τις αεροποριεκες, κορυφη η Singapore Airlines, θετικες εντυπωσεις για United (περαν του φαγητου) και αδιαφορη εως κακη εμπειρια με ΛΟΤ.

παρακαλω αν εχετε παρομοιες εμπειριες να μοιραστειτε γιατι σκεφτομαι το/τα επομενα ταξιδια και εχω βαρεθει να ψαχνω στα τυφλα με το κακιστο ψαχτηρι της εφαρμογης της αιγαιου.. καταλαβαινετε...

εχω βρει μεχρι στιγμης:

αχτυπητα deals εντος ΗΠΑ με united που δεν εχουν καθολου φορους και 12,5k μιλια..
Αθηνα για Σαο Παολο ή Buenos Aires μεσω Αιθιοπιας με Ethiopian airlines , αλλα δεν το εχω τολμησει ακομα!

Καλα ταξιδια!
Διάβασε και αυτό το νήμα Aegean Airlines - Γενικά - Πτήσεις με μίλια-παραδείγματα και προτάσεις

giota235

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puglia, Dubrovnik
Ταξίδι-Όνειρο
Μάτσου Πίτσου, Αργεντινή
Καλησπερα,

εχω βρει μεχρι στιγμης:

Καλα ταξιδια!
Βαρκελώνη Σαντιάγκο της Χιλης 24€.
Οι πτήσεις εντός ΗΠΑ με united είναι ευκαιρία.
Αθήνα Μπουενος Άιρες με Αιθιοπιαν, πολύ φθηνοί φόροι αλλά μεγάλη ανταπόκριση.
Από Μαδρίτη/ Βαρκελώνη για χώρες της λατινικής Αμερικής κοιτάζω πάντα.
Το έκλεισα.
Επίσης, συμφωνώ σε όλα όσα είπες για τη lot, άοσμη, άνοστη και αδιάφορη εταιρεία. Για τη Singapore είχα προσδοκίες αλλά δεν με κάλυψε. Ισως έτυχε στη δική μου πτήση, το αεροσκάφος δεν ήταν αρκετά καθαρό και οι αεροσυνοδοί αδιάφορες. Σίγουρα έτυχε γιατί είναι κορυφαία αεροπρικη

europexplorer

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κούβα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Βαρκελώνη Σαντιάγκο της Χιλης 24€.
Οι πτήσεις εντός ΗΠΑ με united είναι ευκαιρία.
Αθήνα Μπουενος Άιρες με Αιθιοπιαν, πολύ φθηνοί φόροι αλλά μεγάλη ανταπόκριση.
Από Μαδρίτη/ Βαρκελώνη για χώρες της λατινικής Αμερικής κοιτάζω πάντα.
Το έκλεισα.
Επίσης, συμφωνώ σε όλα όσα είπες για τη lot, άοσμη, άνοστη και αδιάφορη εταιρεία. Για τη Singapore είχα προσδοκίες αλλά δεν με κάλυψε. Ισως έτυχε στη δική μου πτήση, το αεροσκάφος δεν ήταν αρκετά καθαρό και οι αεροσυνοδοί αδιάφορες. Σίγουρα έτυχε γιατί είναι κορυφαία αεροπρικη
καλο αυτο για Σαντιαγκο.. το εχεις επιχειρησει? ειναι και η μερια του κοσμου που κοιταζω τελευταια.. μου αρεσουν τα τριγωνικα ταξιδια, δηλαδη διαφορετικο αεροδρομιο αφιξης με αναχωρησης. ειναι ενα πλεονεκτημα του να κλεινεις με μιλια, διαφορετικα συνηθως αξιζει να ειναι το ιδιο αεροδρομιο για να μην πληρωνεις διπλα τους φορους.

καλη ιδεα θα ηταν αφιξη σε Σαντιαγκο οπως λες, ισως πας και Βολιβια ή/και Παταγονια και επιστροφη απο Μπουενος Αιρες μεσω Αιθιοπιας. Μεγαλη ανταποκριση αλλα αξιζει.

Οσο για εντος ΗΠΑ, αξιζει να πας 3 εβδομαδες, και να τα δεις ολα μαζι: ΝΥ, ΛΑ, μαιαμι, Σαν Φρ κλπ

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.020
Μέλη
39.736
Νεότερο μέλος
pavlos6

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom