Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

paefstra

Member
Παρομοιο θεμα ειχα και εγω ! Για συγκεκριμενο προορισμο ενω μεχρι πριν 5-10 μερες εμφανιζε εισητηρια ολες τος μερες αυγουστο σεπτεμβρη οκτωβρη νοεμβρη δεκεμβρη … τωρα που κοιταω εχει λιγες ημερομηνιες αυγουστο κ οκτωβρη νοεμβρη δεκεμβρη καμια μερα ειναι σαν να απενεργοποιηθηκαν απο την aegean ! Δεν γινεται να εκλεισαν ολες τις μερες ολες τις ωρες για τρεις μηνες ! Ξερει κανεις τι εγινε; Βασικα τωρα που το κοιταω με ποντους εχει με μιλια το εχουν απενεργοποιησει ενω πριν 10 μερες ειχε ολες τις μερες
Επειδη ειμαι παλια, ναι παιζει ο αλγοριθμος να κοψει δωρεαν εισιτηρια σε εναν προορισμο για να δωσει αλλου- η και καθολου.
Ειδικα αν μιλας για Ιουλη Αυγουστο, αν ο αλγοριθμος δειχνει οτι τα κανονικα εισιτηρια αρχιζουν να πουλιουνται σαν ζεστο ψωμι, τοτε δεν συμφερει να δωσουν δωρεαν και κοβουν. Αρκει να μπουν τα ταξιδιωτικα γραφεια να κλεισουν 50 θεσεις ταυτοχρονα για να πειραχτει ο αλγοριθμος.
Αλλος ενας λογος που ειμαι "το βλεπες-το παιξες" και δεν περιμενω προσφορα -30% μιλια γιατι θα μεινουμε με τα μιλια στο χερι το καλοκαιρι.

Last edited:

pan82

Member
Παρομοιο θεμα ειχα και εγω ! Για συγκεκριμενο προορισμο ενω μεχρι πριν 5-10 μερες εμφανιζε εισητηρια ολες τος μερες αυγουστο σεπτεμβρη οκτωβρη νοεμβρη δεκεμβρη … τωρα που κοιταω εχει λιγες ημερομηνιες αυγουστο κ οκτωβρη νοεμβρη δεκεμβρη καμια μερα ειναι σαν να απενεργοποιηθηκαν απο την aegean ! Δεν γινεται να εκλεισαν ολες τις μερες ολες τις ωρες για τρεις μηνες ! Ξερει κανεις τι εγινε; Βασικα τωρα που το κοιταω με ποντους εχει με μιλια το εχουν απενεργοποιησει ενω πριν 10 μερες ειχε ολες τις μερες
Aν μπεις στη πλατφόρμα εξαργύρωσης με bonus πόντους θα τα βρεις λογικά. Στο miles and bonus έχουν χαθεί όλα τα bussiness και χθες παρατήρησα ότι έχει εξαφανισθεί και ένα μεγάλο μέρος των απλών. Πχ κοιτάω για δύο προορισμούς κι εγώ και μέχρι τη Πέμπτη έχει κάθε μέρα 2-3 τώρα έχει κάποιες μέρες μόνο από 1 με μιλια αλλά έχει κανονικά 2-3 όλες τις μέρες με bonus. Εγώ λόγω προσφοράς με bonus κοιταζω απλά το παρατήρησα για φίλο που έχει μόνο μίλια και όντως παίζει αυτό το περίεργο εδώ και κάποιες μέρες.

Επειδη ειμαι παλια, ναι παιζει ο αλγοριθμος να κοψει δωρεαν εισιτηρια σε εναν προορισμο για να δωσει αλλου- η και καθολου.
Ειδικα αν μιλας για Ιουλη Αυγουστο, αν ο αλγοριθμος δειχνει οτι αρχιζουν να πουλιουνται σαν ζεστο ψωμι, τοτε δεν συμφερει να δωσουν δωρεαν και κοβουν
Αλλος ενας λογος που ειμαι "το βλεπες-το παιξες" και δεν περιμενω προσφορα -30% μιλια γιατι θα μεινουμε με τα μιλια στο χερι το καλοκαιρι.
αυτό ναι κι εγώ το έχω δει να συμβαίνει αλλά στα bonus υπάρχει αφθονία σε θέσεις στους ίδιους προορισμούς που έχει και 50% εξαργύρωση οπότε κάτι άλλο παίζει. Το αντίθετο θα περίμενα να μην εμφανίζονται στο bonus λόγω της προσφοράς.

giannis228

Member
Ειδικα αν μιλας για Ιουλη Αυγουστο, αν ο αλγοριθμος δειχνει οτι τα κανονικα εισιτηρια αρχιζουν να πουλιουνται σαν ζεστο ψωμι, τοτε δεν συμφερει να δωσουν δωρεαν και κοβουν. Αρκει να μπουν τα ταξιδιωτικα γραφεια να κλεισουν 50 θεσεις ταυτοχρονα για να πειραχτει ο αλγοριθμος.
Οπως τα λες ειναι για αυγουστο ! Αλλα για οκτωβρη νοεμβρη δεκεμρβη ειναι ολες οι ημερομηνιες απενεργοποιημενες με μιλια ! Με ποντους εχει … ενω ειχε με μιλια πριν 10 μερες

paefstra

Member
Οπως τα λες ειναι για αυγουστο ! Αλλα για οκτωβρη νοεμβρη δεκεμρβη ειναι ολες οι ημερομηνιες απενεργοποιημενες με μιλια ! Με ποντους εχει … ενω ειχε με μιλια πριν 10 μερες
Απο δω και περα λοιπον μην παρακολουθειτε απαθεις αλλα κλειστε και μετα αν δεν βολεψει μεταφερετε την ημερομηνια.
Προφανως και βγαζει κερδος 23 ευρω ανα ακυρωση με bonus η εταιρεια και θα δινει πιο πολλα με bonus παρα με μιλια που τα εισιτηρια αλλαζουν ημερομηνια δωρεαν.

pan82

Member
Προφανως και βγαζει κερδος 23 ευρω ανα ακυρωση με bonus η εταιρεια και θα δινει πιο πολλα με bonus παρα με μιλια που τα εισιτηρια αλλαζουν ημερομηνια δωρεαν.
Επιχειρηματικο μυαλό paeftsta λες να το σκέφτηκαν έτσι και να μην είναι απλά συστημικο πρόβλημα όπως σκέφτηκα εγώ ο καλοπροαίρετος ;; :eek::oops::p

giannis228

Member
Απο δω και περα λοιπον μην παρακολουθειτε απαθεις αλλα κλειστε και μετα αν δεν βολεψει μεταφερετε την ημερομηνια.
Κατα τη γνωμη μου δεν γινεται να εκλεισαν τρεις μηνες καθε μερα ! Μαλλον ειναι συστημικο οπως ειχε γινει κ παλαιοτερα λογικα με το που τελειωσει η προφορα με τους ποντους θα ανοιξουν ξανα με τα μιλια !

giannis228

Member
Για Ιουλιο Αυγουστο κλεινουμε 7 μηνες πριν επειδη ακριβως δεν ανοιγουν παντα. Μακαρι.
Εχω κλεισει πριν δυο τρεις μηνες που ανοιξαν εχεις δικιο ! Αλλα για τους αλλους μηνες κατι αλλο παιζει γιατι εκλεισαν ξαφνικα ολα τα εισιτηρια για τρεις μηνες καθε μερα ! Ενω εδει 6 πτησεις τη μερα… ενω ειχε καθε μερα για αυτους τους μηνες πριν 5-10 μερες

andpsy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λάρνακα
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική / Ισλανδία
Ανοίγουν και κλείνουν συχνά, κι εγώ πέρσι έψαχνα 3 μήνες για Μπιλμπάο και δεν υπήρχε διαθεσιμότητα και ένα βράδυ άνοιξαν 3 θέσεις με μίλια

giannis228

Member
Ανοίγουν και κλείνουν συχνά, κι εγώ πέρσι έψαχνα 3 μήνες για Μπιλμπάο και δεν υπήρχε διαθεσιμότητα και ένα βράδυ άνοιξαν 3 θέσεις με μίλια
Δεν μιλαω για δυσκολους προορισμους ! Μιλαω για προορισμο που εχει 6 πτησεις τη μερα και ειναι απενεργοποημενα για περιοδο 3 μηνων ενω ειχε καθε μερα 5-7 εισιτηρια !

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.030
Μέλη
39.749
Νεότερο μέλος
Iosif Mantzaris

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom