paefstra
Member
Επειδη ειμαι παλια, ναι παιζει ο αλγοριθμος να κοψει δωρεαν εισιτηρια σε εναν προορισμο για να δωσει αλλου- η και καθολου.Παρομοιο θεμα ειχα και εγω ! Για συγκεκριμενο προορισμο ενω μεχρι πριν 5-10 μερες εμφανιζε εισητηρια ολες τος μερες αυγουστο σεπτεμβρη οκτωβρη νοεμβρη δεκεμβρη … τωρα που κοιταω εχει λιγες ημερομηνιες αυγουστο κ οκτωβρη νοεμβρη δεκεμβρη καμια μερα ειναι σαν να απενεργοποιηθηκαν απο την aegean ! Δεν γινεται να εκλεισαν ολες τις μερες ολες τις ωρες για τρεις μηνες ! Ξερει κανεις τι εγινε; Βασικα τωρα που το κοιταω με ποντους εχει με μιλια το εχουν απενεργοποιησει ενω πριν 10 μερες ειχε ολες τις μερες
Ειδικα αν μιλας για Ιουλη Αυγουστο, αν ο αλγοριθμος δειχνει οτι τα κανονικα εισιτηρια αρχιζουν να πουλιουνται σαν ζεστο ψωμι, τοτε δεν συμφερει να δωσουν δωρεαν και κοβουν. Αρκει να μπουν τα ταξιδιωτικα γραφεια να κλεισουν 50 θεσεις ταυτοχρονα για να πειραχτει ο αλγοριθμος.
Αλλος ενας λογος που ειμαι "το βλεπες-το παιξες" και δεν περιμενω προσφορα -30% μιλια γιατι θα μεινουμε με τα μιλια στο χερι το καλοκαιρι.
Last edited: