Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
και σήμερα παρατήρησα ότι και σε economy θέσεις εμφανίζονται λιγότερες με miles σε σχέση με Bonus που πάντα οι θέσεις ήταν κοινές.
Πως προκύπτει οτι οι θέσεις με εξαργύρωση μιλίων είναι ίδιες με τις θέσεις με εξαργύρωση bonus; Δεν θυμάμαι να το έχω διαβάσει κάπου. Προκείπτει γενικά απο τις αναζητήσεις που κάνετε ή υπάρχει κάποιο δεδομένο που αγνοώ;

pan82

Member
Πως προκύπτει οτι οι θέσεις με εξαργύρωση μιλίων είναι ίδιες με τις θέσεις με εξαργύρωση bonus; Δεν θυμάμαι να το έχω διαβάσει κάπου. Προκείπτει γενικά απο τις αναζητήσεις που κάνετε ή υπάρχει κάποιο δεδομένο που αγνοώ;
Aπό travelstories μέλη προκύπτει που το αναφέρουν σε δοκιμές, παλιά δεν ίσχυε αλλά τα τελευταία 2-3 χρόνια πάντα σε ένα σωρό προορισμούς που έχω ελέγξει οι θέσεις ταυτίζονταν πάντα αλλά μπορεί να ήταν και τυχαίο...

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Τελικα τα μιλια πιστωθηκαν ως αναβαθμισης ή ως εξαργυρωσης?
Πιστώθηκαν 3000 μίλια αναβάθμισης με ημερομηνία κοντά στην αίτηση και 8000 μίλια εξαργύρωσης με την ενεργοποίηση της κάρτας.
Τώρα τα είδα...

kleo67

Member
Καλησπέρα. Επειδή δεν έχω χρησιμοποιήσει ακόμη τα δωρεάν μίλια, ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση: Έχω 67.000 μίλια για εξαργύρωση και θέλω να τα χρησιμοποιήσω σε αεροπορικό εισιτήριο. Στις επιλογές που βάζω, σε χώρες και ημερομηνίες, βγαίνει μήνυμα μη διαθεσιμότητας. Υπάρχει δυνατότητα ( επειδή οι ορίζοντες μου είναι ανοιχτοί) να δω κάπως απευθείας προτάσεις για διαθεσιμότητες από την εφαρμογή, προκειμένου να χρησιμοποιήσω τα μίλια μου για αγορά εισιτηρίου; Ευχαριστώ.

giannis228

Member
Καλησπέρα. Επειδή δεν έχω χρησιμοποιήσει ακόμη τα δωρεάν μίλια, ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση: Έχω 67.000 μίλια για εξαργύρωση και θέλω να τα χρησιμοποιήσω σε αεροπορικό εισιτήριο. Στις επιλογές που βάζω, σε χώρες και ημερομηνίες, βγαίνει μήνυμα μη διαθεσιμότητας. Υπάρχει δυνατότητα ( επειδή οι ορίζοντες μου είναι ανοιχτοί) να δω κάπως απευθείας προτάσεις για διαθεσιμότητες από την εφαρμογή, προκειμένου να χρησιμοποιήσω τα μίλια μου για αγορά εισιτηρίου; Ευχαριστώ.
Κοιτα για καποιο συγκεριμενο προορισμο ; Τρεχει τωρα μια προσφορα με ποντους και ισως εχει επηρεαει καποιους προρισμους

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Κοιτα για καποιο συγκεριμενο προορισμο ; Τρεχει τωρα μια προσφορα με ποντους και ισως εχει επηρεαει καποιους προρισμους
Για δώσε πληροφορίες, τι προσφορά τρέχει?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.032
Μέλη
39.751
Νεότερο μέλος
Βαγγέλης Μ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom