Περίμενε να περάσουν 24 ώρες. Μου έχει τύχει με τα coffee island να αργήσουν να πιστωθούν, ενώ και εκεί πιστώνονται αμέσως.Έκανα σήμερα το πρωί αγορά, αλλά δεν τους έχω δει ακόμα
Περίμενε να περάσουν 24 ώρες. Μου έχει τύχει με τα coffee island να αργήσουν να πιστωθούν, ενώ και εκεί πιστώνονται αμέσως.Έκανα σήμερα το πρωί αγορά, αλλά δεν τους έχω δει ακόμα
Coffee island και marks n spencer μπαινουν αμεσα..απο attica και ergon house κανουν ημερες να πιστωθουνΈκανα σήμερα το πρωί αγορά, αλλά δεν τους έχω δει ακόμα
Πως μαζεύεις πόντους; Πληρώνεις μέσω της εφαρμογής ;Ναι, το χρησιμοποιώ, μαζεύεις πόντους με τα λίτρα καυσίμου που βάζεις, για να τα μετατρέψεις σε μίλια πρέπει να έχεις τουλάχιστον 2000 πόντους.
Αυτό δεν το γνωρίζω, αν έχει wallet, πληρώνω με την πιστωτική μου και σκανάρουν και την κάρτα μέλους ή με τον αριθμό τηλεφώνου.Πως μαζεύεις πόντους; Πληρώνεις μέσω της εφαρμογής ;
Αρκετά καλή διαθεσιμότητα στο Νέα Υόρκη - Αθήνα πάντως που είδα για Γενάρη Φλεβαρή με 35.000 μίλια και 44€ φόρους (είχε μέχρι και 6 εισιτήρια σε πολλές πτήσεις). Αντίθετα στο Αθήνα-Νεα υόρκη αρκετά δυσεύρετο την ίδια περίοδο και 85€ φόρουςΜπήκε η εμιρειτς στο παιχνίδι. Διαθεσιμότητα ελάχιστη. Μίλια ίδια με τη συμμαχία.
Αθήνα Ντουμπάϊ, 20Κ μίλια και 100,54 φόροι στην οικονομική, 30Κ μίλια και 392,65 φόροι στη διακεκριμένη.