Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Γιατι εληξε η ημερομηνια που ηθελες 5300 μιλια κ τωρα μεχρι την επομενη ημερομηνια θες 20300
Η συλλογη μιλιων ειναι μεχρι καποια προκαθορισμενη ημερομηνια,αν παρελθει τοτε αυξανεται το ποσο των μιλιων που θες για αναβαθμιση
Εμένα μου φαίνονται υπερβολικά τα 20.300 μίλια για την αλλαγή βαθμίδας σε silver.
Μήπως είναι κάποιο λάθος της εφαρμογής;
@nick87 μίλα με την εταιρεία για να επιβεβαιώσεις τα μίλια και τον χρόνο μέσα στον οποίο πρέπει να τα συγκεντρώσεις.

George V

Member
Μηπως σε αναβάθμισε και σου λεει για την επομενη; ή για μιλια απο αλλες εταιρίες;

maria91

Member
Εμένα μου φαίνονται υπερβολικά τα 20.300 μίλια για την αλλαγή βαθμίδας σε silver.
Μήπως είναι κάποιο λάθος της εφαρμογής;
@nick87 μίλα με την εταιρεία για να επιβεβαιώσεις τα μίλια και τον χρόνο μέσα στον οποίο πρέπει να τα συγκεντρώσεις.
Και μενα αλλα μου χει τυχει κ εμενα να θελω πχ 8.000 μεχρι 14/6 κ μετα τις 14/6 να μου λεει 13.000 μεχρι 14/11
Ειναι μεγαλη η αποκλιση αλλα οχι ανεφικτη...εχω χασει το να γινω σιλβερ ετσι τουλαχιστον 3 χρονια....

nick07

Member
Και μενα αλλα μου χει τυχει κ εμενα να θελω πχ 8.000 μεχρι 14/6 κ μετα τις 14/6 να μου λεει 13.000 μεχρι 14/11
Ειναι μεγαλη η αποκλιση αλλα οχι ανεφικτη...εχω χασει το να γινω σιλβερ ετσι τουλαχιστον 3 χρονια....
Για να πας απο μπλε σε ασημενια βαθμιδα χρειαζεσαι 12000 μιλια σε 1 χρονο οποτε ειναι αδυνατον να χρειαζεται 20 χιλιαδες μιλια οπως και να χει. Κατι αλλο παιζει.

adiaforos

Member
Για να πας απο μπλε σε ασημενια βαθμιδα χρειαζεσαι 12000 μιλια σε 1 χρονο οποτε ειναι αδυνατον να χρειαζεται 20 χιλιαδες μιλια οπως και να χει. Κατι αλλο παιζει.
Μάλλον δεν έχει πτήση με Aegean τους τελευταίους 12 μήνες οπότε απαιτούνται -συνολικά- 35.000 μίλια αναβάθμισης ανεξάρτητα από τη συνεργαζόμενη αεροπορική εταιρία.

nick07

Member
Μάλλον δεν έχει πτήση με Aegean τους τελευταίους 12 μήνες οπότε απαιτούνται -συνολικά- 35.000 μίλια αναβάθμισης ανεξάρτητα από τη συνεργαζόμενη αεροπορική εταιρία.
Θα μπορουσε αλλα στην περιπτωση αυτη δεν θα επρεπε να του λεει πως χρειαζονται ακομα 28300 αντι 20300;

Яна

Member
Βρε παιδιά. Είχα δει πριν λίγες μέρες που γράψατε για κάποια κουπόνια της ΔΕΗ μέσω της εφαρμογής της κι ότι πολλοί δεν τα θέλατε, γιατί είναι για ταξιδι μέχρι τέλος του μήνα. Δεν μπορώ όμως με τίποτα να βρω πάλι σε ποιο νήμα ήταν.

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Βρε παιδιά. Είχα δει πριν λίγες μέρες που γράψατε για κάποια κουπόνια της ΔΕΗ μέσω της εφαρμογής της κι ότι πολλοί δεν τα θέλατε, γιατί είναι για ταξιδι μέχρι τέλος του μήνα. Δεν μπορώ όμως με τίποτα να βρω πάλι σε ποιο νήμα ήταν.
ΔΕΗ my rewards - Aegean

Last edited by a moderator:

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Ερώτηση.....με Αλιτάλια θα πάρω μίλια? Ισχύει το status της Αιγαίου? Δεν έχει επιλογή για Αιγαίου, παρα μόνο Lufthansa, Ευχαριστώ πολύ.

adiaforos

Member
Ερώτηση.....με Αλιτάλια θα πάρω μίλια? Ισχύει το status της Αιγαίου? Δεν έχει επιλογή για Αιγαίου, παρα μόνο Lufthansa, Ευχαριστώ πολύ.
Η Alitalia τετέλεσται, αν εννοείς ITA, αναμένεται να ενταχθεί στη Star Alliance το 2026...

paefstra

Member
Χθες βραδυ εκλεισα ενα εισιτηριο και ακομη δεν μου αφαιρεθηκαν τα μιλια. Τι φαση?

Το εκλεισα γιατι εγινε κουλουβαχατα αλλο ενα πλανο και αλλο ενα εισιτηριο με bοnus πηγε στο καλαθι των αχρηστων γιατι δεν αλλαζει ημερομηνια. Τα κοβω αυτα τα εισιτηρια, πολυ κατωτερη κατασταση.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.059
Μέλη
39.799
Νεότερο μέλος
ddd

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα