Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη

kostasdano

Member
αλλαξε κατι στα ορια μιλιων για διατηρηση tier? μου ρθε ενα email οταν πρεπει να αποκτησω Χ tier miles ακομα για να διατηρησω το tier μου, τα οποια ειναι αρκετα περισσοτερα απο αυτα που μεχρι προτεινος επρεπε να αποκτησω για να μεινω 🤔

tatooine

Member
αλλαξε κατι στα ορια μιλιων για διατηρηση tier? μου ρθε ενα email οταν πρεπει να αποκτησω Χ tier miles ακομα για να διατηρησω το tier μου, τα οποια ειναι αρκετα περισσοτερα απο αυτα που μεχρι προτεινος επρεπε να αποκτησω για να μεινω 🤔
Τα μίλια αναβάθμισης έχουν ημερομηνία λήξης ένα χρόνο ακριβώς από την ήμερα απόκτησης. Αν περάσει αυτή η ημερομηνία διαγράφονται και ξανά από την αρχή. Προφανώς κάποια έχουν διαγραφεί. Αν πιστεύεις πως όχι, πάρε τηλέφωνο την αιγαίου.

tatooine

Member
Last edited:

dimtze

Member
Επόμενο Ταξίδι
South Africa
Ταξίδι-Όνειρο
Patagonia !!!
Υπέροχα νέα ευχαριστούμε πολύ !!!
Δοκιμαστικά μιας και η πρώτη φορά που μετατρέπω το χιλιάρικο έγινε 1250. Σχετικά με την
αναλογία 4 προς 5 (4 Bonus πόντοι = 5 Μίλια) για την πιστωτική κάρτα Aegean Bonus Visa Premium; Δεν μπαίνουν άμεσα; δεν πήρα την αναλογία 4 προς 5

edit : Ώπα πρέπει να διαβάζω τους όρους καλύτερα

Η καταχώρηση των επιπλέον μιλίων εξαργύρωσης στον Miles+Bonus λογαριασμό των μελών θα γίνει έως και 15 εργάσιμες ημέρες μετά τη λήξη της προσφοράς.

Last edited:

jimp

Member
Το 25% που πήρες ειναι απο την κάρτα σου. Εχεις επιπλέον 25% μετά τη λήξη της προθεσμίας.
25% αυτών που μετέτρεψα ή των μιλίων που προέκυψαν μετά την μετατροπή;

"To μέλος κερδίζει επιπλέον 25% στο σύνολο των μιλίων που έχει μετατρέψει."

tatooine

Member
25% αυτών που μετέτρεψα ή των μιλίων που προέκυψαν μετά την μετατροπή;

"To μέλος κερδίζει επιπλέον 25% στο σύνολο των μιλίων που έχει μετατρέψει."
Επί του συνόλου των μιλιών που προέκυψαν μετά την μετατροπή, ανάλογα ποια κάρτα έχεις.
Αν έχεις την πριμιούμ και μετέτρεψες παράδειγμα 1000 πόντους σου έδωσε αμέσως 1250, +25%.
Στο τέλος της προωθητικής θα δώσει επιπλέον 25% στο σύνολο όμως των μιλιών που προέκυψαν. Στα 1250 δηλαδή και θα γίνουν 1562. Άρα στους 1000 πόντους κερδίζεις 562 μίλια. μιλάμε για τρελή μπίζνα. Κάτι παραπάνω από +50%.
Μα όλα εγώ θα στα λέω πχια.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.067
Μέλη
39.817
Νεότερο μέλος
Manthosr