Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

psilosgeo

Member
Επιφυλάσσομαι για την ερώτηση γιατί μπορεί να έχει ξανα-απαντηθεί και να μην το βρίσκω!
Απο την ημέρα που θα "χαθούν" οι Bonus πόντοι από το ebanking Alpha bank, πότε εμφανίζονται στο miles & bonus account? Έχω ενεργή την αυτόματη μεταφορά, και Παρασκευή έφυγαν αλλά ακόμα και σήμερα δεν έχουν εμφανιστεί.

Mary Stardust

Member
Επιφυλάσσομαι για την ερώτηση γιατί μπορεί να έχει ξανα-απαντηθεί και να μην το βρίσκω!
Απο την ημέρα που θα "χαθούν" οι Bonus πόντοι από το ebanking Alpha bank, πότε εμφανίζονται στο miles & bonus account? Έχω ενεργή την αυτόματη μεταφορά, και Παρασκευή έφυγαν αλλά ακόμα και σήμερα δεν έχουν εμφανιστεί.
Δε ξερω να σας απαντήσω σε αυτό γιατί το έχω χειροκίνητο από την πρώτη μέρα. Προτείνω να το κάνετε και εσείς για να βγαίνετε κερδισμενος οταν δίνει παραπάνω μίλια στη μετατροπή.
Κάποιοι εδώ έχουμε να μετατρέψουμε από τον Οκτώβριο που έδωσε τελευταία φορά το συν 20%
Ε ήρθε η ώρα.

evi01

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Η γη ολάκερη!
Είχα παλαιότερα αυτόματη μετατροπή και συχνά καθυστερούσαν μέχρι και 10 ημέρες να φανούν τα μίλια στο λογαριασμό miles + bonus.

psilosgeo

Member
Δε ξερω να σας απαντήσω σε αυτό γιατί το έχω χειροκίνητο από την πρώτη μέρα. Προτείνω να το κάνετε και εσείς για να βγαίνετε κερδισμενος οταν δίνει παραπάνω μίλια στη μετατροπή.
Κάποιοι εδώ έχουμε να μετατρέψουμε από τον Οκτώβριο που έδωσε τελευταία φορά το συν 20%
Ε ήρθε η ώρα.
Το έχω δει, αλλά πως το απενεργοποιώ; Τηλεφωνικά στην τράπεζα;

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Συγγνώμη που επαναλαμβάνω την ερώτηση γιατί δεν μπόρεσα να την βρω, ποι η διαφορά στα 2 ειδών award business class?

jimp

Member
Επί του συνόλου των μιλιών που προέκυψαν μετά την μετατροπή, ανάλογα ποια κάρτα έχεις.
Αν έχεις την πριμιούμ και μετέτρεψες παράδειγμα 1000 πόντους σου έδωσε αμέσως 1250, +25%.
Στο τέλος της προωθητικής θα δώσει επιπλέον 25% στο σύνολο όμως των μιλιών που προέκυψαν. Στα 1250 δηλαδή και θα γίνουν 1562. Άρα στους 1000 πόντους κερδίζεις 562 μίλια. μιλάμε για τρελή μπίζνα. Κάτι παραπάνω από +50%.
Μα όλα εγώ θα στα λέω πχια.
Στηρίζομαι πάνω σου, αφού το ξέρεις.

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Δίνει ένα μπιζ με 18000 μίλια και ένα με 25000 στα οποία δεν βλέπω διάφορα παροχών, μιλάμε πάντα για αγουορντ

tatooine

Member
Δίνει ένα μπιζ με 18000 μίλια και ένα με 25000 στα οποία δεν βλέπω διάφορα παροχών, μιλάμε πάντα για αγουορντ
Κατάλαβα για ποιο πράγμα μιλάς.
Το ένα το δίνει η αιγαίου και μπορείς να χρησιμοποιήσεις για οποιαδήποτε αλλαγή μόνο το δίκτυο της και το άλλο (25Κ) είναι στάνταρ για όλο το δίκτυο της συμμαχίας και κάνεις αλλαγή με οποιαδήποτε εταιρεία πετάει στον προορισμό σου πληρώνοντας την οποία διάφορα. Οι παροχές είναι ίδιες.
Αν η διάφορα σε μίλια είναι μικρή θα επέλεγα το πακέτο της συμμαχίας για την ευελιξία του.

Kor75

Member
Καλημέρα κι από μένα, ήθελα να ρωτήσω το εξής, μιας και νεοσύλλεκτη στη διαδικασία:
αν και βλέπω στην εφαρμογή της alpha διαθέσιμους περίπου 5020 πόντους, η εφαρμογή της aegean μου κάνει μίλια μόνο τους 18 μέσω της πρόσφατα αποκτηθείσας χρεωστικής μου κάρτας…
Εξηγείται κάπως αυτό; Ευχαριστώ

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Αυτό που οι περισσότεροι περιμέναμε.. Και οχι με το σύνηθες 20% bonus αλλά με 25% !!

View attachment 502064
Από χθες το βράδυ που το έμαθα μου ήρθε να βγω στους δρόμους να πανηγυρίσω. :clap:
Δεν επιβεβαιώθηκαν τελικά οι δυσοίωνες προβλέψεις μας ότι θα το έβγαζαν τον ερχόμενο Νοέμβριο!!!

Ε ήρθε η ώρα.
Ποιοι, ποιοι; :haha:
Και τι θα κάνουμε τώρα ξαφνικά με τόσα μίλια στα χέρια μας; :cool:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.067
Μέλη
39.817