Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μάαστριχτ-Ντυνάν-Σπά-Άαχε
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Εγώ έβγαλα τη χρεωστική για να μαζεύω πόντους από τα καύσιμα και κανένα x100 από τον Κώτσο. Ζήτημα να ταξιδέψω μία φορά το χρόνο με την Aegean και δίνοντας 12 ευρώ το χρόνο μαζεύω μίλια, win-win μου φαίνεται. Ερώτηση: Tα μίλια έχουν ημερομηνία λήξης ;

Τα μίλια δεν έχουν ημερομηνία λήξης.

tatooine

Member
Εγώ έβγαλα τη χρεωστική για να μαζεύω πόντους από τα καύσιμα και κανένα x100 από τον Κώτσο. Ζήτημα να ταξιδέψω μία φορά το χρόνο με την Aegean και δίνοντας 12 ευρώ το χρόνο μαζεύω μίλια, win-win μου φαίνεται. Ερώτηση: Tα μίλια έχουν ημερομηνία λήξης ;
Πως ακριβώς μαζεύεις μίλια με αυτή την κάρτα; Πόντους μαζεύεις και μάλιστα πετσοκομμένους,
Κάθε αγορά έκτος συνεργάτη είναι ένας πόντος ανά δυο εύρω, κάθε μετατροπή πόντων σε μίλια είναι 4 πόντοι 2 μίλια. Κάτσε κάτω και κάνε λίγο τους λογαριασμούς. ΑΣΥΜΦΟΡΗ.
1000 πόντοι με την πριμιουμ γίνονται 1250 μίλια στην μετατροπή.
1000 πόντοι με την χρεωστικοί γίνονται 500 μίλια.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Κατάλαβα για ποιο πράγμα μιλάς.
Το ένα το δίνει η αιγαίου και μπορείς να χρησιμοποιήσεις για οποιαδήποτε αλλαγή μόνο το δίκτυο της και το άλλο (25Κ) είναι στάνταρ για όλο το δίκτυο της συμμαχίας και κάνεις αλλαγή με οποιαδήποτε εταιρεία πετάει στον προορισμό σου πληρώνοντας την οποία διάφορα. Οι παροχές είναι ίδιες.
Αν η διάφορα σε μίλια είναι μικρή θα επέλεγα το πακέτο της συμμαχίας για την ευελιξία του.
Γιατί; Αφού μπορεί πάντα να ακυρώσει for (almost) free της Aegean και να κλείσει άλλο με τη συμμαχία, τι να την κάνει την ευελιξία; Από τα 18.000 ώς τα 25.000 μίλια η διαφορά δεν είναι και μικρή...

paefstra

Member
Πως ακριβώς μαζεύεις μίλια με αυτή την κάρτα; Πόντους μαζεύεις και μάλιστα πετσοκομμένους,
Κάθε αγορά έκτος συνεργάτη είναι ένας πόντος ανά δυο εύρω, κάθε μετατροπή πόντων σε μίλια είναι 4 πόντοι 2 μίλια. Κάτσε κάτω και κάνε λίγο τους λογαριασμούς. ΑΣΥΜΦΟΡΗ.
Ενα εισιτηριο τον χρονο ειπε οτι χρειαζεται. Γιατι να δινει 80 ευρω τον χρονο για να βγαλει 1 εισιτηριο?

tatooine

Member
Γιατί; Αφού μπορεί πάντα να ακυρώσει for (almost) free της Aegean και να κλείσει άλλο με τη συμμαχία, τι να την κάνει την ευελιξία; Από τα 18.000 ώς τα 25.000 μίλια η διαφορά δεν είναι και μικρή...
Το ανέφερα μόνο για την περίπτωση που η διάφορα είναι μικρή.
Στις περιπτώσεις που η πτήση ξεκινάει από άλλη πόλη μέσω Αθήνας συμφέρει η επιλογή της συμμαχίας παρά της αιγαίου για μεγάλες αποστάσεις.
Για ένα Θεσσαλονίκη Μαδρίτη ζητάει με το δίκτυο της 32170 μίλια ενώ η συμμαχία έχει στάνταρ 25Κ δίνοντας φυσικά πολλές επιλογές.
Σε ένα Αθήνα Μαδρίτη ζητάει 22170 με το δίκτυο της.
Εκεί πάλι θα επέλεγα την επιλογή της συμμαχίας για περισσότερη ευελιξία σε περίπτωση δικής μου αλλαγής προγράμματος τελευταίας στιγμής. Έχεις πολύ περισσότερες επιλογές.
Ο καθένας φυσικά κάνει ότι νομίζει.

tatooine

Member
Ενα εισιτηριο τον χρονο ειπε οτι χρειαζεται. Γιατι να δινει 80 ευρω τον χρονο για να βγαλει 1 εισιτηριο?
20 κάνει η συνδρομή της χρεωστικής. Αρα η διάφορα είναι 60 εύρω.
Το εισιτήριο μπορεί να είναι στην άλλη Άκρη το κόσμου, δεν είναι απαραίτητο να είναι Αθήνα Θεσσαλονίκη.
Εγώ θεωρώ ότι συμβουλεύω σωστά στην προκειμένη περίπτωση. Από εκεί και πέρα ας κάνει ότι θέλει.
60 εύρω είναι ένα μέτριο δείπνο για δυο. Τα επιπλέον μίλια στην Άκρη δεν λήγουν δεν χαλάνε.

paefstra

Member
20 κάνει η συνδρομή της χρεωστικής. Αρα η διάφορα είναι 60 εύρω.
Το εισιτήριο μπορεί να είναι στην άλλη Άκρη το κόσμου, δεν είναι απαραίτητο να είναι Αθήνα Θεσσαλονίκη.
Εγώ θεωρώ ότι συμβουλεύω σωστά στην προκειμένη περίπτωση. Από εκεί και πέρα ας κάνει ότι θέλει.
60 εύρω είναι ένα μέτριο δείπνο για δυο. Τα επιπλέον μίλια στην Άκρη δεν λήγουν δεν χαλάνε.
60+φοροι ειναι δευτερο εισιτηριο εξωτερικου (παιζουν πολλα τετοια) που δεν το χρειαζεται ενω μπορει να δωσει και λιγοτερα απο αυτα με τη Sky Express.
Αυτη τη στιγμη τρεχει προσφορα απο Αθηνα εξωτερικο με 39 ευρω με sky που αν το μετανιωσεις χανεις ακριβως μονο 9 ευρω τον ναυλο και επιστρεφονται τα υπολοιπα. Το παιχνιδι το εχει αλλαξει πολυ η sky.

Last edited:

alonso

Member
Ευχαρίστως να σου εξηγήσω, όπως είπα με την κάρτα της άλφα βάζω μόνο κάυσιμα (ευρώ επί 4) και ίσως κανένας Κώτσος στο x100 τίποτα άλλο. Ανέφερα 12 ευρώ το χρόνο γιατί την έβγαλα όταν έτρεχε μία προσφορά, σκοπός μου είναι να μαζεύω πόντους - μίλια και άμα στα 1-2 χρόνια αποφασίσω να κάνω κανένα ταξίδι, έχει καλώς. Επίσης τώρα με το +25% έιναι 4 προς 2.5, not bad, τέλος αναλόγως με τις ανάγκες μου θα μπορούσα να βγάλω και την πιστωτική που θα μ δώσει έξτρα μίλια σα νέα κάρτα.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
.
Σε ένα Αθήνα Μαδρίτη ζητάει 22170 με το δίκτυο της.
Εκεί πάλι θα επέλεγα την επιλογή της συμμαχίας για περισσότερη ευελιξία σε περίπτωση δικής μου αλλαγής προγράμματος τελευταίας στιγμής. Έχεις πολύ περισσότερες επιλογές.
Ο καθένας φυσικά κάνει ότι νομίζει.
Διαφωνούμε. Από τη στιγμή που το award ακυρώνεται, και το rebooking βλέπει ακριβώς την ίδια διαθεσιμότητα με ένα νέο award εισιτήριο, δεν κερδίζεις πρακτικά καμμία περισσότερη επιλογή. Στη μιά περίπτωση έχεις δώσει 2830 μίλια παραπανω και σε περίπτωση αλλαγής πληρώνεις μόνο τη διαφορά φόρων, στην άλλη σε περίπτωση αλλαγής ακυρώνεις το ένα εισιτήριο και κλείνεις άλλο πληρώνοντας μόνο τότε τα 2830 μίλια και τη διαφορά φόρων, αλλά σε περίπτωση μη αλλαγής τα έχεις γλυτώσει.
Βασικά παίρνεις ένα αχρείαστο επιπλέον flexibility σε εισιτήριο που είναι ήδη όσο flex πάει.

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Δεν είναι όλοι κυνηγοί μιλίων. Υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι

tatooine

Member
Δεν είναι όλοι κυνηγοί μιλίων. Υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι
Ο άνθρωπος ζήτησε μια πληροφορία και τον συμβούλεψα κατά τη γνώμη μου σωστά. Ότι η χρεωστική είναι άπατη.
Τώρα αν αυτό με κάνει κυνηγό μιλίων επειδή από ένα προϊόν προσπαθώ να έχω την πιο συμφέρουσα για μένα έκδοση, τι να πω!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.091
Μέλη
39.835
Νεότερο μέλος
rikios

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom