mourohavlos
Member
Μου έχει τύχει να μ'ενημερώσουν στην πύλη (μία φορά έγινε), αλλά συνήθως ενημερώνουν κανένα 24ωρο πριν
Εγω θα σου πω...θα σε παρουν το νωριτερο 24ωρες πριν να σε ενημερωσουν οποτε στη θεση σου θα καλουσα να μαθω για να μαι σιγουρος γιατι δε τους εμπιστευομαι καθολου!εμεις 2 ατομα καναμε με κουπονι επισης αναβαθμιση σε μπιζνες εγω ημουν σιγουρα κ ο αλλος αναμονη...αυτος που ταν αναμονη το εμαθε τυχαια οτι αναβαθμιστηκε οταν με πηραν εμενα τηλεφωνο 24 ωρες πριν(ναι!)για να μου ζητησουν να τους πληρωσω διαφορα φορων την οποια σε 6 τηλεφωνα που χα κανει στο τηλεφωνικο κεντρο με διαβεβαιωσαν οτι δεν θα πληρωσω κατι!δε χρειαζεται να σας πω τι εγινε μετα.....Ακόμα να γίνει αποδεκτό, ελπίζω να μη το μάθω στην πύλη γιατί το κουπόνι ρίσκαρα να το θυσιάσω λόγω lounge και μεγάλης αναμονής
Μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο ξέρω ότι υπάρχει διαφορά φόρων στη business, σε ποιον προορισμό σου ζήτησαν διαφορά;Εγω θα σου πω...θα σε παρουν το νωριτερο 24ωρες πριν να σε ενημερωσουν οποτε στη θεση σου θα καλουσα να μαθω για να μαι σιγουρος γιατι δε τους εμπιστευομαι καθολου!εμεις 2 ατομα καναμε με κουπονι επισης αναβαθμιση σε μπιζνες εγω ημουν σιγουρα κ ο αλλος αναμονη...αυτος που ταν αναμονη το εμαθε τυχαια οτι αναβαθμιστηκε οταν με πηραν εμενα τηλεφωνο 24 ωρες πριν(ναι!)για να μου ζητησουν να τους πληρωσω διαφορα φορων την οποια σε 6 τηλεφωνα που χα κανει στο τηλεφωνικο κεντρο με διαβεβαιωσαν οτι δεν θα πληρωσω κατι!δε χρειαζεται να σας πω τι εγινε μετα.....
MαροκοΜόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο ξέρω ότι υπάρχει διαφορά φόρων στη business, σε ποιον προορισμό σου ζήτησαν διαφορά;
Nαι επειδή πρόσφατα έβγαλα με εξαργύρωση εισίτηρια και ήθελα bussiness παρατήρησα ότι ενώ τα στα κανονικά οι φόροι ήταν 55€ στα bussiness πήγαιναν 85€ νομίζω και μου έκανε εντύπωσηMαροκο
Υπάρχει περίπτωση να έχει εγκριθεί ήδη ενώ σε εμένα φαίνονται και οι δύο ναύλοι στη κράτηση; Αν ναι, τότε γιατί να μην ενημερώσουν από τώρα και να περιμένουν τελευταία στιγμή αφού η θέση έχει οριστικοποιηθεί; Λογικά δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα λόγω αναμονής για challenge ή νέες κρατήσεις, αλλιώς γιατί να μην ενημερώσουν;Εγω θα σου πω...θα σε παρουν το νωριτερο 24ωρες πριν να σε ενημερωσουν οποτε στη θεση σου θα καλουσα να μαθω για να μαι σιγουρος γιατι δε τους εμπιστευομαι καθολου!εμεις 2 ατομα καναμε με κουπονι επισης αναβαθμιση σε μπιζνες εγω ημουν σιγουρα κ ο αλλος αναμονη...αυτος που ταν αναμονη το εμαθε τυχαια οτι αναβαθμιστηκε οταν με πηραν εμενα τηλεφωνο 24 ωρες πριν(ναι!)για να μου ζητησουν να τους πληρωσω διαφορα φορων την οποια σε 6 τηλεφωνα που χα κανει στο τηλεφωνικο κεντρο με διαβεβαιωσαν οτι δεν θα πληρωσω κατι!δε χρειαζεται να σας πω τι εγινε μετα.....
Γιατι το τηλεφωνικο κεντρο δε ενδιαφερεται,κ σε μας η κρατηση ενω ειχε οριστικοποιηθει φαινοταν ως κανονικη οχι ως μπιζνες...Υπάρχει περίπτωση να έχει εγκριθεί ήδη ενώ σε εμένα φαίνονται και οι δύο ναύλοι στη κράτηση; Αν ναι, τότε γιατί να μην ενημερώσουν από τώρα και να περιμένουν τελευταία στιγμή αφού η θέση έχει οριστικοποιηθεί; Λογικά δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα λόγω αναμονής για challenge ή νέες κρατήσεις, αλλιώς γιατί να μην ενημερώσουν;
Ηταν για τη επιστροφη απο Μαροκο οχι για πτηση απο Αθηνα και για τη περιοδο που πηγα εγω(Μαρτιο)ηταν περιτο το φαστ τρακ ο κοσμος ηταν ελαχιστος και στα 2 αεροδρομια,σε σχεση με το χαμο που υπαρχει τωραΤο εισιτήριο μπίζνες (οποιασδήποτε εταιρείας για οποίον δεν γνωρίζει) στο Μαρακές δίνει φαστ τρακ έξοδου με την επίδειξη της κάρτας επιβίβασης κατά την άφιξη που είναι τέρμα δέξια. Γλιτώνετε πολύ ταλαιπώρια. Δεν είναι ευδιάκριτο.
Μάλλον δεν το έγραψα σωστά.Ηταν για τη επιστροφη απο Μαροκο οχι για πτηση απο Αθηνα και για τη περιοδο που πηγα εγω(Μαρτιο)ηταν περιτο το φαστ τρακ ο κοσμος ηταν ελαχιστος και στα 2 αεροδρομια,σε σχεση με το χαμο που υπαρχει τωρα
Ναι... Καλείτε και ζητάτε απενεργοποίηση της αυτόματης μετατροπής.Το έχω δει, αλλά πως το απενεργοποιώ; Τηλεφωνικά στην τράπεζα;
Αυτό αναρωτιέμαι από το πρωί που τα έβαλα για μετατροπήΑπό χθες το βράδυ που το έμαθα μου ήρθε να βγω στους δρόμους να πανηγυρίσω.
Δεν επιβεβαιώθηκαν τελικά οι δυσοίωνες προβλέψεις μας ότι θα το έβγαζαν τον ερχόμενο Νοέμβριο!!!
Ποιοι, ποιοι;
Και τι θα κάνουμε τώρα ξαφνικά με τόσα μίλια στα χέρια μας;![]()