Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

maria91

Member
Ακόμα να γίνει αποδεκτό, ελπίζω να μη το μάθω στην πύλη γιατί το κουπόνι ρίσκαρα να το θυσιάσω λόγω lounge και μεγάλης αναμονής
Εγω θα σου πω...θα σε παρουν το νωριτερο 24ωρες πριν να σε ενημερωσουν οποτε στη θεση σου θα καλουσα να μαθω για να μαι σιγουρος γιατι δε τους εμπιστευομαι καθολου!εμεις 2 ατομα καναμε με κουπονι επισης αναβαθμιση σε μπιζνες εγω ημουν σιγουρα κ ο αλλος αναμονη...αυτος που ταν αναμονη το εμαθε τυχαια οτι αναβαθμιστηκε οταν με πηραν εμενα τηλεφωνο 24 ωρες πριν(ναι!)για να μου ζητησουν να τους πληρωσω διαφορα φορων την οποια σε 6 τηλεφωνα που χα κανει στο τηλεφωνικο κεντρο με διαβεβαιωσαν οτι δεν θα πληρωσω κατι!δε χρειαζεται να σας πω τι εγινε μετα.....

adiaforos

Member
Εγω θα σου πω...θα σε παρουν το νωριτερο 24ωρες πριν να σε ενημερωσουν οποτε στη θεση σου θα καλουσα να μαθω για να μαι σιγουρος γιατι δε τους εμπιστευομαι καθολου!εμεις 2 ατομα καναμε με κουπονι επισης αναβαθμιση σε μπιζνες εγω ημουν σιγουρα κ ο αλλος αναμονη...αυτος που ταν αναμονη το εμαθε τυχαια οτι αναβαθμιστηκε οταν με πηραν εμενα τηλεφωνο 24 ωρες πριν(ναι!)για να μου ζητησουν να τους πληρωσω διαφορα φορων την οποια σε 6 τηλεφωνα που χα κανει στο τηλεφωνικο κεντρο με διαβεβαιωσαν οτι δεν θα πληρωσω κατι!δε χρειαζεται να σας πω τι εγινε μετα.....
Μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο ξέρω ότι υπάρχει διαφορά φόρων στη business, σε ποιον προορισμό σου ζήτησαν διαφορά;

tatooine

Member
Το εισιτήριο μπίζνες (οποιασδήποτε εταιρείας για οποίον δεν γνωρίζει) στο Μαρακές δίνει φαστ τρακ έξοδου με την επίδειξη της κάρτας επιβίβασης κατά την άφιξη που είναι τέρμα δέξια. Γλιτώνετε πολύ ταλαιπώρια. Δεν είναι ευδιάκριτο.

panosil

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Υπάρχει περίπτωση να έχει εγκριθεί ήδη ενώ σε εμένα φαίνονται και οι δύο ναύλοι στη κράτηση; Αν ναι, τότε γιατί να μην ενημερώσουν από τώρα και να περιμένουν τελευταία στιγμή αφού η θέση έχει οριστικοποιηθεί; Λογικά δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα λόγω αναμονής για challenge ή νέες κρατήσεις, αλλιώς γιατί να μην ενημερώσουν;

maria91

Member
Υπάρχει περίπτωση να έχει εγκριθεί ήδη ενώ σε εμένα φαίνονται και οι δύο ναύλοι στη κράτηση; Αν ναι, τότε γιατί να μην ενημερώσουν από τώρα και να περιμένουν τελευταία στιγμή αφού η θέση έχει οριστικοποιηθεί; Λογικά δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα λόγω αναμονής για challenge ή νέες κρατήσεις, αλλιώς γιατί να μην ενημερώσουν;
Γιατι το τηλεφωνικο κεντρο δε ενδιαφερεται,κ σε μας η κρατηση ενω ειχε οριστικοποιηθει φαινοταν ως κανονικη οχι ως μπιζνες...
Το εισιτήριο μπίζνες (οποιασδήποτε εταιρείας για οποίον δεν γνωρίζει) στο Μαρακές δίνει φαστ τρακ έξοδου με την επίδειξη της κάρτας επιβίβασης κατά την άφιξη που είναι τέρμα δέξια. Γλιτώνετε πολύ ταλαιπώρια. Δεν είναι ευδιάκριτο.
Ηταν για τη επιστροφη απο Μαροκο οχι για πτηση απο Αθηνα και για τη περιοδο που πηγα εγω(Μαρτιο)ηταν περιτο το φαστ τρακ ο κοσμος ηταν ελαχιστος και στα 2 αεροδρομια,σε σχεση με το χαμο που υπαρχει τωρα

tatooine

Member
Ηταν για τη επιστροφη απο Μαροκο οχι για πτηση απο Αθηνα και για τη περιοδο που πηγα εγω(Μαρτιο)ηταν περιτο το φαστ τρακ ο κοσμος ηταν ελαχιστος και στα 2 αεροδρομια,σε σχεση με το χαμο που υπαρχει τωρα
Μάλλον δεν το έγραψα σωστά.
Μιλάω για την είσοδο στην χώρα (Μαρόκο) κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο τον Μαρακές.
Οποίος ταξιδεύει μπίζνες με οποιαδήποτε εταιρία έχει δικαίωμα προτεραιότητας για να περάσει τον έλεγχο διαβατηρίων.
Η είσοδος (καθόλου ευδιάκριτη) είναι τέρμα δέξια, παρακάμπτεις όλη την ουρά.

Last edited:

Mary Stardust

Member
Από χθες το βράδυ που το έμαθα μου ήρθε να βγω στους δρόμους να πανηγυρίσω. :clap:
Δεν επιβεβαιώθηκαν τελικά οι δυσοίωνες προβλέψεις μας ότι θα το έβγαζαν τον ερχόμενο Νοέμβριο!!!

Ποιοι, ποιοι; :haha:
Και τι θα κάνουμε τώρα ξαφνικά με τόσα μίλια στα χέρια μας; :cool:
Αυτό αναρωτιέμαι από το πρωί που τα έβαλα για μετατροπή 😂😂😂

dimtze

Member
Επόμενο Ταξίδι
South Africa
Ταξίδι-Όνειρο
Patagonia !!!
Θα είμαι πολύ κουτσομπόλης αν πω ότι έχω περιέργεια να μάθω πόσα μαζέψατε;

Attachments

Εκπομπές Travelstories