Sassenach77
Member
- Μηνύματα
- 8.503
- Likes
- 25.940
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Ο άνθρωπος ρώτησε μόνο αν τα μίλια λήγουν και πήρε απάντηση. Αυτά.Ο άνθρωπος ζήτησε μια πληροφορία και τον συμβούλεψα κατά τη γνώμη μου σωστά. Ότι η χρεωστική είναι άπατη.
Ο άνθρωπος ρώτησε μόνο αν τα μίλια λήγουν και πήρε απάντηση. Αυτά.Ο άνθρωπος ζήτησε μια πληροφορία και τον συμβούλεψα κατά τη γνώμη μου σωστά. Ότι η χρεωστική είναι άπατη.
Εγώ έβγαλα τη χρεωστική για να μαζεύω πόντους από τα καύσιμα και κανένα x100 από τον Κώτσο. Ζήτημα να ταξιδέψω μία φορά το χρόνο με την Aegean και δίνοντας 12 ευρώ το χρόνο μαζεύω μίλια, win-win μου φαίνεται. Ερώτηση: Tα μίλια έχουν ημερομηνία λήξης ;
Και δόθηκε η απάντηση από άλλο μέλος.Ο άνθρωπος ρώτησε μόνο αν τα μίλια λήγουν και πήρε απάντηση. Αυτά.
Αντε καλάΚαι δόθηκε η απάντηση από άλλο μέλος.
Στην δικιά μας περίπτωση όμως ο κύριος με την χρεωστική οδηγείτε σε μια διαδικασία συλλογής μιλιών που τελειωμό δεν έχει και ποτέ δεν θα μαζέψει τίποτε, και τη θεωρεί ο ίδιος win win.
Είναι σαν να αποταμιεύει ένα εύρω την ήμερα άλλα κατά περίεργο τρόπο πιστώνονται 0,25 λεπτά.
Βλέποντας κάτι τέτοιο τι κάνεις σιωπάς; Δεν του λες και μια διαφορετική γνώμη (που είναι ολόσωστη) από αυτή που έχει σχηματίσει ήδη; Ποιος ο σκοπός του φόρουμ άλλωστε.
Εξάλλου εκείνος θα αποφασίσει στο τέλος ζυγίζοντας τι τον συμφέρει άλλα κάλο είναι να το γνωρίζει.
Οπως προειπε και η @Sassenach77 , λαμβανεις υποψιν οτι ειναι ικανοποιημενος να δινει συνδρομη "μονο 12 ευρω" οπως λεει και να πεταει μια φορα τον χρονο με τη συγκεκριμενη εταιρεια. Ο σκοπος του φορουμ ειναι να μιλαμε αναλογα με τις αναγκες του καθενα.Βλέποντας κάτι τέτοιο τι κάνεις σιωπάς; Δεν του λες και μια διαφορετική γνώμη (που είναι ολόσωστη) από αυτή που έχει σχηματίσει ήδη; Ποιος ο σκοπός του φόρουμ άλλωστε.
Εξάλλου εκείνος θα αποφασίσει στο τέλος ζυγίζοντας τι τον συμφέρει άλλα κάλο είναι να το γνωρίζει.
Το να μην λες την γνώμη σου σε κάποιον για τις εναλλακτικές επιλογές που μπορεί να έχει το θεωρώ χειρότερο.Οπως προειπε και η @Sassenach77 , λαμβανεις υποψιν οτι ειναι ικανοποιημενος να δινει συνδρομη "μονο 12 ευρω" οπως λεει και να πεταει μια φορα τον χρονο με τη συγκεκριμενη εταιρεια. Ο σκοπος του φορουμ ειναι να μιλαμε αναλογα με τις αναγκες του καθενα.
Οι ανθρωποι δεν θελουν να κανουν τις επιλογες που εξυπηρετουν φανταστικες αναγκες αλλα πραγματικες και το φορουμ εχει μια ταση να υποθετει τις αναγκες των αλλων, ενω τις γνωριζουν μονο οι ιδιοι, ασκωντας μαλιστα και κριτικη τι ειναι λαθος και τι σωστο για τα δικα τους μετρα.
Μόνο με τις κάρτες της Aegean γίνεται η μετατροπή σε μίλια που δεν λήγουν.Εγώ έβγαλα τη χρεωστική για να μαζεύω πόντους από τα καύσιμα και κανένα x100 από τον Κώτσο. Ζήτημα να ταξιδέψω μία φορά το χρόνο με την Aegean και δίνοντας 12 ευρώ το χρόνο μαζεύω μίλια, win-win μου φαίνεται. Ερώτηση: Tα μίλια έχουν ημερομηνία λήξης ;
Στο ΙΚΕΑ εξαργυρωνουμε μονο bonus για να τα ξεφορτωθουμε. Δεν ισχυει αυτο στα μιλια, δεν τα πεταμε για καταναλωση.
Ακόμα να γίνει αποδεκτό, ελπίζω να μη το μάθω στην πύλη γιατί το κουπόνι ρίσκαρα να το θυσιάσω λόγω lounge και μεγάλης αναμονήςΣε ρώτησα γιατί από Ρόδο δεν μπαίνεις δωρεάν στο business lounge γιατί δεν υπάρχει της AEGEAN και πρέπει να πληρώσεις 35€!!!
Πρόσφατα το διαπίστωσα...
Αν δεν γίνει αποδεκτό, δεν χάνεις το κουπόνι.. ( εκτός αν δεν έχω καταλάβει σωστά κάτι σε αυτό που λες )Ακόμα να γίνει αποδεκτό, ελπίζω να μη το μάθω στην πύλη γιατί το κουπόνι ρίσκαρα να το θυσιάσω λόγω lounge και μεγάλης αναμονής