Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Ο άνθρωπος ζήτησε μια πληροφορία και τον συμβούλεψα κατά τη γνώμη μου σωστά. Ότι η χρεωστική είναι άπατη.
Ο άνθρωπος ρώτησε μόνο αν τα μίλια λήγουν και πήρε απάντηση. Αυτά.

kirmis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iceland
  • Τα μίλια δεν έχουν ημερομηνία λήξης
  • Οι bonus πόντοι μπορούν να μετατραπούν σε μίλια μέσα σε διάστημα ενός έτους
  • Στα δύο χρόνια οι bonus πόντοι λήγουν

tatooine

Member
Εγώ έβγαλα τη χρεωστική για να μαζεύω πόντους από τα καύσιμα και κανένα x100 από τον Κώτσο. Ζήτημα να ταξιδέψω μία φορά το χρόνο με την Aegean και δίνοντας 12 ευρώ το χρόνο μαζεύω μίλια, win-win μου φαίνεται. Ερώτηση: Tα μίλια έχουν ημερομηνία λήξης ;
Ο άνθρωπος ρώτησε μόνο αν τα μίλια λήγουν και πήρε απάντηση. Αυτά.
Και δόθηκε η απάντηση από άλλο μέλος.
Στην δικιά μας περίπτωση όμως ο κύριος με την χρεωστική οδηγείτε σε μια διαδικασία συλλογής μιλιών που τελειωμό δεν έχει και ποτέ δεν θα μαζέψει τίποτε, και τη θεωρεί ο ίδιος win win.
Είναι σαν να αποταμιεύει ένα εύρω την ήμερα άλλα κατά περίεργο τρόπο πιστώνονται 0,25 λεπτά.

Βλέποντας κάτι τέτοιο τι κάνεις σιωπάς; Δεν του λες και μια διαφορετική γνώμη (που είναι ολόσωστη) από αυτή που έχει σχηματίσει ήδη; Ποιος ο σκοπός του φόρουμ άλλωστε.
Εξάλλου εκείνος θα αποφασίσει στο τέλος ζυγίζοντας τι τον συμφέρει άλλα κάλο είναι να το γνωρίζει.

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Και δόθηκε η απάντηση από άλλο μέλος.
Στην δικιά μας περίπτωση όμως ο κύριος με την χρεωστική οδηγείτε σε μια διαδικασία συλλογής μιλιών που τελειωμό δεν έχει και ποτέ δεν θα μαζέψει τίποτε, και τη θεωρεί ο ίδιος win win.
Είναι σαν να αποταμιεύει ένα εύρω την ήμερα άλλα κατά περίεργο τρόπο πιστώνονται 0,25 λεπτά.

Βλέποντας κάτι τέτοιο τι κάνεις σιωπάς; Δεν του λες και μια διαφορετική γνώμη (που είναι ολόσωστη) από αυτή που έχει σχηματίσει ήδη; Ποιος ο σκοπός του φόρουμ άλλωστε.
Εξάλλου εκείνος θα αποφασίσει στο τέλος ζυγίζοντας τι τον συμφέρει άλλα κάλο είναι να το γνωρίζει.
Αντε καλά

Α και που σαι. Εγώ κυνηγάω τα μίλια και δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό. Απλά υπάρχουν και άλλοι που δεν το κάνουν. Τόσο απλά.

paefstra

Member
Οπως προειπε και η @Sassenach77 , λαμβανεις υποψιν οτι ειναι ικανοποιημενος να δινει συνδρομη "μονο 12 ευρω" οπως λεει και να πεταει μια φορα τον χρονο με τη συγκεκριμενη εταιρεια. Ο σκοπος του φορουμ ειναι να μιλαμε αναλογα με τις αναγκες του καθενα.
Οι ανθρωποι δεν θελουν να κανουν τις επιλογες που εξυπηρετουν φανταστικες αναγκες αλλα πραγματικες και το φορουμ εχει μια ταση να υποθετει τις αναγκες των αλλων, ενω τις γνωριζουν μονο οι ιδιοι, ασκωντας μαλιστα και κριτικη τι ειναι λαθος και τι σωστο για τα δικα τους μετρα.

tatooine

Member
Οπως προειπε και η @Sassenach77 , λαμβανεις υποψιν οτι ειναι ικανοποιημενος να δινει συνδρομη "μονο 12 ευρω" οπως λεει και να πεταει μια φορα τον χρονο με τη συγκεκριμενη εταιρεια. Ο σκοπος του φορουμ ειναι να μιλαμε αναλογα με τις αναγκες του καθενα.
Οι ανθρωποι δεν θελουν να κανουν τις επιλογες που εξυπηρετουν φανταστικες αναγκες αλλα πραγματικες και το φορουμ εχει μια ταση να υποθετει τις αναγκες των αλλων, ενω τις γνωριζουν μονο οι ιδιοι, ασκωντας μαλιστα και κριτικη τι ειναι λαθος και τι σωστο για τα δικα τους μετρα.
Το να μην λες την γνώμη σου σε κάποιον για τις εναλλακτικές επιλογές που μπορεί να έχει το θεωρώ χειρότερο.
Αν το έχει ψάξει και το ξέρει και τον ικανοποιεί όλα κάλα, έχει γίνει ένας υγιής αμερόληπτος διάλογος.
Αν δεν το ξέρει όμως ανοίγει ένας φανταστικός δρόμος στον ταξιδιώτικο του ορίζοντα.
Τι ωραία που τα γράφω όμως..........

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Εγώ έβγαλα τη χρεωστική για να μαζεύω πόντους από τα καύσιμα και κανένα x100 από τον Κώτσο. Ζήτημα να ταξιδέψω μία φορά το χρόνο με την Aegean και δίνοντας 12 ευρώ το χρόνο μαζεύω μίλια, win-win μου φαίνεται. Ερώτηση: Tα μίλια έχουν ημερομηνία λήξης ;
Μόνο με τις κάρτες της Aegean γίνεται η μετατροπή σε μίλια που δεν λήγουν.
Η χρεωστική της Aegean έχει συνδρομή 20€.
Εάν την πλήρωσες μια φορά 12€ δεν νομίζω ότι θα συνεχίσεις να την πληρώνεις με μειωμένη τιμή.

Last edited:

alonso

Member
Μόνο με τις κάρτες της Aegean γίνεται η μετατροπή σε μίλια που δεν λήγουν.
Η χρεωστική της Aegean έχει συνδρομή 20€.
Εάν την πλήρωσες μια φορά 12€ δεν νομίζω ότι θα συνεχίσεις να την πληρώνεις με μειωμένη τιμή.
Ισχύει για ένα χρόνο είναι.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.069
Μέλη
39.817
Νεότερο μέλος
Manthosr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα