Ιρλανδία Πρώτη φορά Ιρλανδία (Προτεινόμενα day tours)

tina kops

Member
Αξίζει ναι! Κι εγώ ακολούθησα τη συμβουλή του προλαλησαντος και περάσαμε πολύ ωραία. Έχει κι ένα τέλειο εστιατόριο για fish and chips στο ύψος που είναι ο φάρος. Οποια εποχή και να πάτε οπωσδήποτε να έχετε αδιάβροχα μαζί σας.
Αξίζει ναι! Κι εγώ ακολούθησα τη συμβουλή του προλαλησαντος και περάσαμε πολύ ωραία. Έχει κι ένα τέλειο εστιατόριο για fish and chips στο ύψος που είναι ο φάρος. Οποια εποχή και να πάτε οπωσδήποτε να έχετε αδιάβροχα μαζί σας.
ειμαι μεταξυ Howth και Dalkey για χαλαρη βολτα, φαγητο. Δεν ξερω πιο απο τα 2 ειναι πιο γραφικο..?

tina kops

Member
Τελικά πήγα και στα 2. Το Howth προσφερεται πιο πολύ για να περάσεις παραπάνω ώρες και έχει πιο πολύ κόσμο Κυριακή που πήγα. Στο Dalkey πήγα καθημερινή. Στην ουσία ειναι ένας μικρός κεντρικός δρόμος που ξεκινάει από τον σταθμό και εκεί θα δεις και το κάστρο, μαγαζακια κτλ. Μετά πήρα ενα δρομάκι προς το Colliemore Harbour, ενα μικρο λιμανακι με ψαρόβαρκες. Μια υπέροχη διαδρομή 10' όπου θαυμάζεις τις βικτωριανές βίλες. Αντε και μια σταση για καφέ, με το ζόρι περνάς 2 ώρες.
Αυτό που θέλω να πω είναι για τις ημερήσιες εκδρομές. Πολλοί εδώ προτείνουν το Paddywagon Tours και δεν θα συμφωνήσω τουλάχιστον από την εμπειρία που είχα. Πήγα 3 εκδρομές με 3 διαφορετικά γραφεία.
Glendalough, Wicklow and Kilkenny με το collins day tours το οποίο κάνει μόνο αυτή την εκδρομή και έχει χωριστά ξεναγό-οδηγό, αψογο σε όλα του και πιο οικονομικό (40,00)
Black Taxi Tour in Belfast, Dunluce Castle and the Giant’s Causeway με το wild rover tours επίσης ξεχωριστός οδηγός-ξεναγός και εξίσου αψογοι. Αντίθετα, με το paddywagon πηγα Connemara και Galway. Η Connemara δεν με εντυπωσίασε καθόλου, ωραία σαν τοπίο αλλά οχι κατι ξένο σε εμάς..Γυρναγαμε με το λεωφορείο περίπου 2 ώρες στην μούγκα. Ο οδηγός ήταν απότομος (όταν μίλαγε) και οδηγούσε χάλια. Να προτιμάτε γραφεία που έχουν ξεχωριστά οδηγό-ξεναγό καμια σχέση!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.033
Μέλη
40.062
Νεότερο μέλος
TheSilentTraveler

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom