Ιταλία Πρώτη φορά στην Ιταλία

skoumpi

Member
Μηνύματα
1.206
Likes
1.100
Καλώς ήρθες... Πληροφορίες την Ιταλία θα βρεις πάρα μα πάρα πολλές.... Forum- αναζήτηση πληροφοριών - Ευρώπη - Ιταλία (για να μπορείς μόνη σου να περιηγηθείς στο Φορουμ. Επίσης μπορείς να διαβάσεις ιστορίες από μέλη που ταξίδεψαν εκεί (να δεις φωτογραφίες, μέρη που προτείνουν, τιμές κτλ)
Πρέπει να ξέρεις πως αν έχεις ευέλικτο πρόγραμμα μπορείς να γλιτώσεις πολλά χρήματα- δηλαδή με μια αναζήτηση για αεροπορικά θα δεις οτι π.χ. για την Ρώμη μπορεί να πληρώσεις απο 50 μεχρι 350 ευρω εισιτήριο... Το ίδιο ισχύει και για τα ξενοδοχεία. ...
Θα πω βέβαια και τη γνώμη μου πως "Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη"¨χωρις να υποστηρίζω πως δεν είναι όμορφες άλλες πόλεις κτλ αλλά η Ρώμη ειναι Ρώμη.... Καλό διάβασμα!!!!!!
 

STKF

Member
Μηνύματα
1.140
Likes
5.325
. Θα μπορούσατε να μας προτείνετε ποια πόλη να επισκεφτούμε (5 μερες υπολογίζουμε),
Για πρώτη φορά προτείνω να ξεκινήσετε από τα βασικά. Δηλαδή Ρώμη.
Θα πρότεινα και Βενετία αλλά θα βγει πιο ακριβό το ταξίδι.
Έχουν γραφεί άπειρα πράγματα για την πόλη οπότε ψάξε τα σχετικά θέματα στο φόρουμ όσο νωρίτερα μπορείς. :)
Επίσης, αν δεν σας είναι δύσκολο μπορείτε να μας προτείνεται και που μπορούμε να φάμε γενικότερα που να είναι οικονομικά, καθώς και καφέδες, γλυκά
Το μέλος @vagar78 έχει γράψει οδηγό (και) για την Ρώμη με πολλά και χρήσιμα όπως και μία ιστορία για μία 24ωρη παραμονή του στην πόλη, όπου αναφέρει και αρκετά από τα πιο βασικά αξιοθέατα.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.786
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom