Ισπανία Πρώτη φορά στη Βαρκελώνη

serginio

Member
Μηνύματα
509
Likes
367
Επόμενο Ταξίδι
Νάπολι,Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
ξερει κανεις αν καποια μερα πχ κυριακη είναι τα παρκα ή κατι άλλο δωρεαν χωρις εισοδο?
Ακομα ποιο μαγαζι εχει την καλυετερη κρεμα καταλάνα????
Μουσείο Πικάσο εχει δωρεαν είσοδο http://www.museupicasso.bcn.cat/gomobile/en/buy-tickets/index.html (διάβασε κάτω κάτω)
Γενικά τις Κυριακές έχουν αρκετά δωρεάν είσοδο (να αναμένεις κόσμο βέβαια) https://www.timeout.com/barcelona/museums/barcelona-museums-free-sundays
αλλά όχι τα σημαντικά (πχ Sagrada Guell)
Δες κ εδώ http://forfree.barcelona/en/
 
Last edited:

PoppyTh

Member
Μηνύματα
44
Likes
26
Επόμενο Ταξίδι
Βορεια Αφρικη
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
Καλημέρα και από εμένα!
Πρώτη φορά στο forum και συγχαρητήρια για τις πληροφορίες που δίνετε συνέχεια στον κόσμο που θέλει να ταξιδέψει.
Πρώτο σοβαρό ταξίδι στο εξωτερικό ( έχω πάει μια φορά Bansko με λεωφορείο, αλλά δεν ήταν κάτι τρομερό) και αποφάσισα να κάνω έκπληξη στην κοπέλα μου και να πάμε στην Βαρκελώνη (μιας και το έχω άχτι να πάω εδώ και πολλά χρόνια!)
Δεν τhς έχω πεί τίποτα ακόμα για το που θα πάμε γιατί θέλω να κρατήσω την έκπληξη μέχρι τελευταία στιγμή.
Έκλεισα εισιτήρια και διαμονή για 4/12 έως 9/12 (6 ημέρες - 5 διανυκτερεύσεις) με την vueling και θα μείνουμε στο ξενοδοχείο Travelodge Barcelona Poblenou (3-άστερο χωρίς πρωινό).
Στο θέμα μου λοιπόν, μιας και έχω πολλές ερωτήσεις, οπότε οποιαδήποτε συμβουλή θα είναι ευπρόσδεκτη.
Καταρχήν να πώ ότι με ενδιαφέρει να φάμε παραδοσιακά αυθεντικά ισπανικά - καταλονικά φαγητά. Ήδη έχω ψάξει αρκετά πράγματα για το θέμα φαγητού και θα ρωτήσω ορισμένα πράγματα σε άλλο post.
Πρακτικά έχουμε 4 ολόκληρες μέρες στη Βαρκελώνη εφόσον φτάνουμε απόγευμα την πρώτη μέρα και φεύγουμε πρωί την τελευταία.

Αξιοθέατα τα οποία θέλω οπωσδήποτε να επισκευτώ:
Sagrada Familia
Parc Guell
Camp Nou!!!!
La Pedrera
Κάστρο Montjuic - Poble Espanyol (μάλλον θα παίξει και έκπληξη με Flamenco Show εδώ, αλλά θέλω και τη γνώμη σας)
Tibidabo (μόνο για τον τροχό με ενδιαφέρει, για την θέα) - Εκκλησία
Girona (μάλλον για ένα πρωινό με επιστροφή το μεσημέρι απλά για να δω τα μέρη που γυρίστηκαν επεισόδια του Game Of Thrones)
Φυσικά εννοείται ότι θα πάμε και La Boqueria και βόλτα στην Bario Gotic.

Αξιοθέατα προαιρετικά:
Casa Batllo
Μουσείο Σοκολάτας
Μουσείο Πικάσσο
Santa Maria del Mar
Santa Maria del Pi
Motserrat

Ερωτήσεις (αρχικές...γιατί έχω και άλλες!!):
1. Ποιά κάρτα συμφέρει να πάρω καλύτερα, μιας και έχω δει πολλές, άλλες ακριβές, άλλες πιο φθηνές κτλ... (Hola BCN, Barcelona Card, iVenture Card, T10) (δυστυχώς είναι 6 μέρες το ταξίδι και όχι 5 που προσφέρουν οι πιο πολλές κάρτες)
2. Γίνεται να συνδυαστεί την ίδια μέρα η εκδρομή Girona με εκδρομή Montserrat? και αν ναι, πως συμφέρει καλύτερα?
3. Ποιά είναι η καλύτερη μέρα - ώρα για να πάμε στο Tibidabo?
4. Από τα αξιοθέατα, ποιά είναι καλύτερα να συνδιαστούν για την ίδια ημέρα?
5. Κάποιο μέρος για ρομαντικό δείπνο που έχετε να προτείνετε?
Παρε την πρωτη μερα το τουριστικό λεωφορείο. Θα τα δεις ολα.γρηγορα και θα εχεις μια γενικη εικονα της πολης. Κατεβα οπου σου κανει κεφι. Τις υπολοιπες μερες επελεξε που προτιμας να πας. Προσωπικα δεν επισκεφθηκα μουσεια. Αλλα σαγραδα φαμιλια, το παρκο, ο καθεδρικος ναος και πλατεια ρειαλ ειναι να πας σιγουρακι. Α, ειδαμε και αγωνα στο καμπ νου. Τον υπολοιπο χρονο σουλατσαραμε παραλιακα, στη γοτθικη συνοικια και οπου αλλου μας εβγαζε ο δρομος. Ασε χρονο να την απολαυσεις :)
 

giannismits

Member
Μηνύματα
3.494
Likes
11.726
Επόμενο Ταξίδι
?
@plousmike η Βαρκελώνη είναι μεγάλη πόλη με πάρα πολλά σημεία ενδιαφέροντος και αξιοθέατα, οπότε θα πρέπει να ελέγξεις στον χάρτη σε ποιες συνοικίες είναι αυτά που θες να δεις, να εξοικειωθείς με την πόλη βλέποντας το google maps και να κάνεις έναν καλό προγραμματισμό. Πάρε μια ιδέα με ποια σειρά και με ποιο τρόπο επισκέφτηκα τις συνοικίες ώστε σε 3 μέρες να τα προλάβω όλα χωρίς να τρέχω σαν τρελός. Διάβασε τα κεφάλαια για τη Βαρκελώνη.
https://www.travelstories.gr/commun...rid-barcelona-guest-star-toledo-girona.59123/

Εσείς που θα είστε 5 ημέρες στην πόλη μπορείτε να είστε πολύ πιο άνετοι και να κάνετε και μια εκδρομή που θέλετε. Μην αψηφάς τις αποστάσεις. Και μετρό θα πάρετε και λεωφορεία και τρελό ποδαρόδρομο θα ρίξετε. Γι' αυτό έχει σημασία να δεις τα μέρη που θες ανά συνοικία και όχι μπερδεμένα. Επειδή θα είναι το πρώτο σου ταξίδι, ξανά λέω πως το μυστικό είναι η μελέτη με το google maps ώστε να εξοικειωθείς με την πόλη και τις αποστάσεις. Θα το εκτιμήσει το έτερον σου ήμισυ που δεν θα την πηγαίνεις άσκοπα από δω κι από κει κι επίσης θα την εντυπωσιάσεις που ξέρεις τόσα πολλά!

Θα παίξει πολύ μετρό στις μετακινήσεις σας. Να είσαι προετοιμασμένος για ατελείωτο περπάτημα υπογείως. Επειδή λοιπόν χρησιμοποιήσαμε πολύ τα μέσα μεταφοράς, εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις την Hola BCN. Η 5ημερη κοστίζει 31.50€ εφόσον την αγοράσεις από το site τους. Θα ξενοιάσεις 5 μέρες και να είσαι σίγουρος θα βγάλει τα λεφτά της. Την 6η ημέρα της επιστροφής βγάζετε και ένα μεμονωμένο εισιτήριο για το μετρό προς το αεροδρόμιο.
 

plousmike

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
Ευχαριστώ όλους κατ' αρχήν για τις συμβουλές σας.

@panpan Ευχαριστώ για τα tips.
1. Είμαι ανάμεσα στις 2...την Τ10 και την HolaBCN...και δεν ξέρω ποια συμφαίρει καλύτερα. Σκοπός μου ήταν να αποφύγω όσο το δυνατόν το ταξί, μιας και είδα ότι παίζει στα 25-30 ευρώ για να μας πάει μέχρι το κέντρο από το αεροδρόμιο, οπότε υπολογίζω γύρω στα 35 βαριά-βαριά για να μας πάει μέχρι το ξενοδοχείο.

2. Αμάξι δεν έχουμε, και ούτε και πιστωτική οπότε αποκλείεται το ενδεχόμενο να νοικιάσουμε εκεί κάποιο αμάξι...Επομένως βλέπω μόνο να πέρνουμε το τρένο για Girona και να αφήσουμε έξω το Montserrat. Ήλπιζα μήπως ήταν σχετικά εύκολο να γίνει με τα μέσα, να πηγαίναμε Girona το πρωί και να φεύγαμε μεσημεράκι όπου να ξεκινάγαμε για Montserrat μέχρι βραδάκι. Γενικά το Montserrat αξίζει να το δείς για εμάς που θα κάτσουμε 4 μέρες ουσιαστικά στη Βαρκελώνη?

3. Κρίμα. Και φαινόταν ωραίο μέρος, ειδικά για την θέα από ψηλά. Ο ναός εκεί πάντως φαίνεται ιδιαίτερα επιβλητικός. Αξίζει γενικά μια επίσκεψη ή τσάμπα το προγραμματίζω?

4. Ήδη αυτό έχω ξεκινήσει να κάνω. Το καλό είναι ότι τα περισσότερα είναι δεξιά και αριστερά από την Las Ramblas. Το κακό είναι ότι τα βασικότερα είναι σε άκυρα σημεία της πόλης...Δλδ Casa Mila - Sagrada Familia - Parc Guell - Camp Nou είναι εντελώς διαφορετικά σημεία στον χάρτη...που σημαίνει πολύ χρόνος σε μετακίνηση.

5. Φαίνεται εκπληκτικό μέρος! Αλλά δυστυχώς κατά πολύ εκτός ορίων του πορτοφολιού μου! 82 ευρώ/άτομο το φθηνότερο μενού είναι αρκετά για εμένα. Καλύτερα να τα διαθέσω κάπου αλλού πιστεύω. Σίγουρα τα αξίζει το μέρος από τις φωτογραφίες που είδα, αλλά είναι way too much για το πλάνο μου.


@giannismits
Δεν γράφει κάτι για δωρεά είσοδο στον Καθεδρικό στο επίσημο site τους. Έχεις κάποια άλλη πηγή που να το αναφέρει? γιατί σχεδιάζω και εκεί επίσκεψη.
Όσο για την κάρτα, ίσως και να συμφαίρει όντως η HolaBCN, επειδή δεν ξέρω πόσες φορές θα χρησιμοποιήσουμε μετρό και λεωφορείο μάλλον είναι η καλύτερη που βλέπω μέχρι στιγμής.
Θα διαβάσω και το thread σου και θα σου πω και σε εσένα ερωτήσεις!! :)

@serginio
Πολύ χρήσιμα τα links που έδωσες! :clap:

@PoppyTh
Το σκέφτηκα και το τουριστικό λεωφορείο αλλά νομίζω ότι είναι ακριβό για 30 ευρώ το άτομο. Βέβαια έχει το καλό ότι σε πάει στα πιο σημαντικά σημεία και περνάς από όλα... Μάλλον θα το σκεφτώ αν έχω ελεύθερο χρόνο και θέλω να δω και τα υπόλοιπα μέρη της Βαρκελώνης, ή ίσως παίξει το σκηνικό ως εξής:
1η μέρα ταξί από αεροδρόμιο σε ξενοδοχείο
2η μέρα τουριστικό λεωφορείο
3η-4η-5η-6η μέρα T10 ή HolaBCN.
ίσως συμφαίρει καλύτερα και για θέμα χρόνου.


Μερικές ακόμα ερωτήσεις:
1. Barceloneta αξίζει να κάνω βόλτα την εποχή που πάω ή δεν έχει νόημα εφόσον θα είναι σχεδόν χειμώνας?
2. Έχει κάποιος να προτίνει μαγαζιά για σουβενίρ κτλ κτλ χωρίς να είναι τρομακτικά ακριβά λόγω τουριστών?
3. Αρχές Δεκεμβρίου ξέρουμε αν συμφαίρει να κλείσω Online τα εισιτήρια για τα αξιοθέατα ή δεν θα έχει κόσμο για ουρές κτλ οπότε να τα κλείσω απευθείας εκεί που θα πηγαίνω?
4. Στη Sagrada Familia σκέφτομαι να μπώ και στους πύργους με σκοπό την θέα και φωτό από ψηλά. Αξίζει ή όχι, γιατί κάπου διάβασα ότι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και δεν αξίζει. Εσείς που έχετε πάει, ανεβήκατε τους πύργους?
5. Casa Batllo αξίζει να μπούμε μέσα (24 ευρώ εισιτήριο...δεν είναι και λίγα!!)?
 

serginio

Member
Μηνύματα
509
Likes
367
Επόμενο Ταξίδι
Νάπολι,Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Ευχαριστώ όλους κατ' αρχήν για τις συμβουλές σας.


4. Ήδη αυτό έχω ξεκινήσει να κάνω. Το καλό είναι ότι τα περισσότερα είναι δεξιά και αριστερά από την Las Ramblas. Το κακό είναι ότι τα βασικότερα είναι σε άκυρα σημεία της πόλης...Δλδ Casa Mila - Sagrada Familia - Parc Guell - Camp Nou είναι εντελώς διαφορετικά σημεία στον χάρτη...που σημαίνει πολύ χρόνος σε μετακίνηση.
Η Βαρκελώνη είναι μεγάλη πόλη, φυσικά τίποτα δε θα είναι το ένα δίπλα στο άλλο. Σίγουρα θα μετακινηθείς πολλές φορές με μετρό. Με τα ΜΜΜ οι αποστάσεις είναι εύκολες και τα μέρη κοντά. Όλα εξυπηρετούνται από συγκοινωνία. Δες τι πραγματικά σε ενδιαφέρει και κάνε πρόγραμμα. Αναγκαστικά κάποια θα μείνουν έξω. Βάλε προτεραιότητες.

Μερικές ακόμα ερωτήσεις:
1. Barceloneta αξίζει να κάνω βόλτα την εποχή που πάω ή δεν έχει νόημα εφόσον θα είναι σχεδόν χειμώνας? Γιατί όχι το τοπίο είναι ωραιότατο. Όλη η πόλη είναι υπέροχη. Μπορεί να πετύχεις και καλό καιρό.
3. Αρχές Δεκεμβρίου ξέρουμε αν συμφαίρει να κλείσω Online τα εισιτήρια για τα αξιοθέατα ή δεν θα έχει κόσμο για ουρές κτλ οπότε να τα κλείσω απευθείας εκεί που θα πηγαίνω?
Σε μερικά αξιοθέατα κλείνεις μονο online (Sagrada,Guell).
4. Στη Sagrada Familia σκέφτομαι να μπώ και στους πύργους με σκοπό την θέα και φωτό από ψηλά. Αξίζει ή όχι, γιατί κάπου διάβασα ότι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και δεν αξίζει. Εσείς που έχετε πάει, ανεβήκατε τους πύργους?
Εμένα ο πύργος που ανέβηκα δε με ενθουσίασε. Sagrada αν μπορείς πήγαινε νωρίς για να έχει λιγότερο κόσμο (σχετικά)
5. Casa Batllo αξίζει να μπούμε μέσα (24 ευρώ εισιτήριο...δεν είναι και λίγα!!)? Γούστα είναι αυτά. Διάλεξε εσένα τι σου αρέσει και αποφάσισε πως θα μοιράσεις το χρόνο σου και τα χρήματα σου. Πχ εγώ είπα θα πληρώσω για 3 πράγματα που μου άρεσαν και δεν υπάρχουν αλλού.
 

serginio

Member
Μηνύματα
509
Likes
367
Επόμενο Ταξίδι
Νάπολι,Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Σε ποιά 3 πράγματα επέλεξες να πας εσύ @serginio αν επιτρέπεται φυσικά?
Camp Nou (Μουσείο) Sagrada και Casa Battlo και εκεί προέκυψε το Park Guell.
Τα σπάσαμε σε δύο μέρες και τις υπόλοιπες κάναμε βόλτες.
 
Last edited:

koloko

Member
Μηνύματα
218
Likes
37
Επόμενο Ταξίδι
θελει σκεψη...
Ταξίδι-Όνειρο
παραδεισος!!
διαβασα κατι ενδιαφερον για το τουριστικο λεωφορειο . λετε οτι σε παει σε όλα απ έξω. θα είμαι με τα δυο παιδια , 2.5 και 5 ετων,μαζι στις 13 οκτωβρη . αξιζει λετε το λεωφορειο ? το λεω γιατι λογο μικρών δεν εχω στο προγραμμα να μπω καπου εκτος των δυο παρκων που εχει. ακομα αμα κανω τον κυκλο με το τουριστικό με κατεβαζουν η μπορώ να συνεχισω και να με αφησει ή παρει απο κάποιο σημείο? (δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε τουριστικο λεωφορείο παντα περπάτημα!)νοικιασα και αυτοκινητο για δυο μερες την μια για το port aventura και την αλλη να το χρησιμοποιήσω να πάω ενυδρείο και καστρο μοσιουτζικ .εκανα καλά λετε?η βαση της εκδρομης ειναι να χαρουν τα μικρα. με μαγικα συντιβανια κοκ. εχετε να προτείνετε κατι αλλο 6 μερες θα ειμαι εκει.
 

serginio

Member
Μηνύματα
509
Likes
367
Επόμενο Ταξίδι
Νάπολι,Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
διαβασα κατι ενδιαφερον για το τουριστικο λεωφορειο . λετε οτι σε παει σε όλα απ έξω. θα είμαι με τα δυο παιδια , 2.5 και 5 ετων,μαζι στις 13 οκτωβρη . αξιζει λετε το λεωφορειο ? το λεω γιατι λογο μικρών δεν εχω στο προγραμμα να μπω καπου εκτος των δυο παρκων που εχει. ακομα αμα κανω τον κυκλο με το τουριστικό με κατεβαζουν η μπορώ να συνεχισω και να με αφησει ή παρει απο κάποιο σημείο? (δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε τουριστικο λεωφορείο παντα περπάτημα!)νοικιασα και αυτοκινητο για δυο μερες την μια για το port aventura και την αλλη να το χρησιμοποιήσω να πάω ενυδρείο και καστρο μοσιουτζικ .εκανα καλά λετε?η βαση της εκδρομης ειναι να χαρουν τα μικρα. με μαγικα συντιβανια κοκ. εχετε να προτείνετε κατι αλλο 6 μερες θα ειμαι εκει.
Νομίζω ότι το λεωφορειο αν και λίγο τσιμπημενο αξίζει.Περναει από πολλά μέρη και ανεβοκατεβαίνει όπου θες. Είχα σκεφτεί και γω να το χρησιμοποιήσω.
Αυτοκίνητο για ενυδρείο και Κάστρο ίσως δε χρειαζεται.Φανταζομαι ότι ιδιαίτερα στο ενυδρείο μπορεί να έχεις θέματα με παρκαρισμα εκτός αν το δεις σκεφτεί.
Ενυδρείο και Κάστρο έχει εύκολη πρόσβαση με ΜΜΜ
Έχω είχα βρει αυτό https://www.holabarcelona.com/tickets/barcelona-hop-on-hop-off-bus-tour
Κάτω από 4 είναι δωρεάν από όσο είδα. Και έχει και στάση ενυδρειο
 
Last edited:

giannismits

Member
Μηνύματα
3.494
Likes
11.726
Επόμενο Ταξίδι
?
εν γράφει κάτι για δωρεά είσοδο στον Καθεδρικό στο επίσημο site τους. Έχεις κάποια άλλη πηγή που να το αναφέρει? γιατί σχεδιάζω και εκεί επίσκεψη.
Όσο για την κάρτα, ίσως και να συμφαίρει όντως η HolaBCN, επειδή δεν ξέρω πόσες φορές θα χρησιμοποιήσουμε μετρό και λεωφορείο μάλλον είναι η καλύτερη που βλέπω μέχρι στιγμής.
Η πηγή είμαι εγώ:D Όντως πριν πάω δεν το είχα δει γραμμένο κάπου επίσημα, αλλά πολλοί που επισκέφτηκαν τον καθεδρικό έλεγαν γενικά ότι το μεσημέρι έχει δωρεάν είσοδο. Την ώρα λοιπόν που πήγαμε στον Καθεδρικό από την πλαϊνή είσοδο, πράγματi μπήκαμε δωρεάν.

Επειδή ανέφερες για ταξί πιο πάνω, να σου πω ότι δεν το βρίσκω απαραίτητο. Η κάρτα που θα πάρεις περιλαμβάνει τη μεταφορά με μετρό από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο. Γιατί να δώσεις 35€ σε ταξί από τη στιγμή που θα έχεις προμηθευτεί την κάρτα. Με την 5ημερη HolaBCN ξενοιάζεις. Το τουριστικό λεωφορείο δεν θα στο πρότεινα. Νέα παιδιά είστε και τα μέσα μεταφοράς της πόλης πανεύκολα και άψογα.

Μερικές ακόμα ερωτήσεις:
1. Barceloneta αξίζει να κάνω βόλτα την εποχή που πάω ή δεν έχει νόημα εφόσον θα είναι σχεδόν χειμώνας?
2. Έχει κάποιος να προτίνει μαγαζιά για σουβενίρ κτλ κτλ χωρίς να είναι τρομακτικά ακριβά λόγω τουριστών?
3. Αρχές Δεκεμβρίου ξέρουμε αν συμφαίρει να κλείσω Online τα εισιτήρια για τα αξιοθέατα ή δεν θα έχει κόσμο για ουρές κτλ οπότε να τα κλείσω απευθείας εκεί που θα πηγαίνω?
4. Στη Sagrada Familia σκέφτομαι να μπώ και στους πύργους με σκοπό την θέα και φωτό από ψηλά. Αξίζει ή όχι, γιατί κάπου διάβασα ότι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και δεν αξίζει. Εσείς που έχετε πάει, ανεβήκατε τους πύργους?
5. Casa Batllo αξίζει να μπούμε μέσα (24 ευρώ εισιτήριο...δεν είναι και λίγα!!)?
1. Εννοείται θα επισκεφτείς την Barceloneta. Είναι παντός καιρού. Δεν θα την έχανα με τίποτα.
2.Τα σουβενιράδικα δεν μου φάνηκαν γενικά ακριβά. Σχεδόν παντού έχουν την ίδια τιμή. Σκέψου πως κάποια αυθεντικά της Μπαρτσελόνα είχαν σχεδόν την ίδια τιμή είτε στην μπουτίκ της ομάδας είτε στη La Rampla.
3.Έτσι κι αλλιώς στα συγκεκριμένα αξιοθέατα που θες χρειάζεται οπωσδήποτε on line αγορά.
4.Δεν ανέβηκα αλλά οι περισσότεροι λένε πως η θέα είναι μέτρια. Θα δεις από πάρα πολλά σημεία πανοραμική θέα στην Βαρκελώνη οπότε δεν βρίσκω απαραίτητο να ανέβεις στους πύργους της Sagrada Familia.
4.Προτείνω να πας σε ένα από τα δύο, ή στην Κάζα Μίλα είτε στην Κάζα Μπατλό. Εφόσο επιλέξεις μια προτείνω την Κάζα Μίλα να δεις και τις καμινάδες στην ταράτσα. Την Casa Batllo την θαυμάζεις εξωτερικά.
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.005
Likes
40.909
Μουσείο Πικάσσο

Κάποιο μέρος για ρομαντικό δείπνο που έχετε να προτείνετε?
Το μουσειο Πικασο το βρηκα φτωχο σχετικα. Θα προτεινα μουσειο Μιρο.

Για ρομαντικο δειπνο θα προτεινα το http://calisidre.com/en/about/, ιστορικο εστιατοριο και με ωραιο περιβαλλον και σερβις. Σε βραδυ καθημερινης μονο 2 φορες τη βδομαδα και με προσοχη μην ξεφυγετε θα βρεις το μενου απο 35 ευρω. Εχει ακριβυνει απο τοτε που πηγα, απλησιαστο αλλη μερα.
 

Elena2508

Member
Μηνύματα
1.112
Likes
3.738
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Το Hop on top τουριστικό λεωφορείο αξίζει ειδικά οταν έχεις μικρα παιδιά. Γλυτώνεις την ταλαιπωρία των μετακινήσεων. Εαν σου δώσουν καλη τιμή για οικογένεια για 2 μέρες και δεν έχεις θέμα με τα χρήματα, θα δεις όλα τα μακρινά αξιοθέατα χωρις να ταλαιπωρηθείς με τα ΜΜΕ.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.167
Μηνύματα
882.733
Μέλη
38.880
Νεότερο μέλος
Adamamdia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom