Ισπανία Πρώτη φορά στη Γρανάδα (+Τολέδο)

Eleni P

Member
Μηνύματα
101
Likes
483
Ανεβαίνοντας με το αυτοκίνητο υπάρχει η πύλη της παλιάς πόλης, νομίζω οτι εκεί σε αφήνει το λεωφορείο απο την Μαδρίτη. Έχει ένα τεράστιο θυρεό και αξίζει να την δείς. Ο καθεδρικός ναός με ζωγραφιες του Ελ Γκρέκο καθώς και το σπίτι που έμενε που έχει γίνει μουσείο. Κατηφορίζοντας απο εκεί σε απόσταση 5 λεπτών η υπάρχει η εκκλησία του Αγίου Τόμη που έχει μια μεγάλη τοιχογραφία στον πρόναο με τον Ελ Γκρέκο να χρησιμοποιεί δύο διαφορετικές τεχνικές. Όπως παντού έχει είσοδο αν θυμάμαι καλά 2 ευρώ. Υπάρχει επίσης η βιβλιοθήκη, στο ανώτερο σημείο αλλά έχει πολύ περπάτημα και απο απόσταση φαίνεται καλύτερα. Την αποφύγαμε. Θα βρείς πλατείες μικρές καθώς και την κεντρική, για περπάτημα και ξεκούραση. Γραφική πόλη, μια μέρα φτάνει.
Σε ευχαριστώ πολυ!!! Όλες οι πληροφορίες σας είναι πολύ χρήσιμες!!! Ναι και εγώ νομίζω πως μια μέρα είναι αρκετή για να πάρουμε μια γεύση!!!
 

Eleni P

Member
Μηνύματα
101
Likes
483
αυτο που με ξετρελλανε στο τολεδο ειναι το φανταστικο κτηριο του σιδ, σταθμου! νομιζω πολλες 4 βραδυες γραναδα,παρ ολο που μου αρεσε ιδιαιτερα,ισως 2 βραδυα σεβιλλη..λιγο βεβαια αλλα ωραιο.
Ναι ίσως είναι αρκετές αλλά δεν πειράζει. Σεββίλη έχω πάει, επίσης πάρα πολύ όμορφη πόλη!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.274
Μηνύματα
885.887
Μέλη
38.947
Νεότερο μέλος
anthger

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom