voliotis

Member
Μηνύματα
32
Likes
90
Επόμενο Ταξίδι
ΚΙΝΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ
Περιεχόμενα

  1. Μέρα 11η Trieste- Koper- Piran- Porec- Rovinj- Pula


    Σήμερα ξεκινήσαμε με ένα καφεδάκι στο ιστορικό καφέ της Τεργέστης το caffe san marco. Ήταν μόλις 2 τετράγωνα από εκεί που μέναμε. Θέλαμε να δούμε το μέρος όπου σύχναζε ο Τζέιμς Τζόις. Άξιζε τον κόπο: είναι ένα πανέμορφο παλιό καφενείο (από το 1914) με υπέροχο καφέ, που λειτουργεί και ως βιβλιοπωλείο ή βιβλιοθήκη και οργανώνει συχνά πολιτιστικές βραδιές και παρουσιάσεις βιβλίων.

    Φεύγοντας από εκεί αφήσαμε την Ιταλία και κατευθυνθηκαμε παραλιακά προς Σλοβενία και Κροατία. Όλη η διαδρομή μαζί με την αυριανή μέρα διασχίζουμε την Ίστρια. Από το Κοπέρ ήταν ο Καποδίστριας και μαντέψτε πως λέγετε η περιοχή...... Capo d'Istria !!! Σας παραθέτω το παρακάτω άρθρο http://beauregardavenue.blogspot.gr/2012/11/capo-distria.html .

    Επόμενη στάση το Piran. Με τη μεσαιωνική αρχιτεκτονική, τους στενούς δρόμους και τα μικρά σπίτια, αποτελεί ένα από τα κύρια τουριστικά αξιοθέατα της Σλοβενίας. Μέχρι τα μέσα του 20ού αιώνα, τα ιταλικά ήταν η κυρίαρχη γλώσσα, αλλά με την δημογραφική αλλαγή, αντικαταστάθηκαν από τα σλοβενικά.

    Ήπιαμε τον καφέ μας και απολαύσαμε και το παγωτό μας στο Πιράν και ξεκινήσαμε για το highlight της ημέρας το Porec. Με το επισκοπικό συγκρότημα του Αγίου Ευφρασιου οπού είναι μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Π0λυ όμορφη πόλη και αυτή

    Επόμενη στάση το Ρόβινι.
    Σε λίστα του Αμερικανικού δικτύου CNN, το Rovinj (Ρόβινι) περιλαμβάνεται μεταξύ των δεκατριών (13) "κρυφών γωνιών" της Ευρώπης, όπου ανάμεσά τους βρίσκεται και η Ικαρία.Σύμφωνα με τους συντάκτες είναι τοποθεσίες εξαιρετικού τουριστικού ενδιαφέροντος, που όμως δεν είναι ιδιαίτερα γνωστές στους περισσότερους ταξιδιώτες.
    Το Rovinj είναι μια παραθαλάσσια πόλη στην Κροατία με δεκαπέντε χιλιάδες κατοίκους οι οποίοι μιλούν Ιταλικά και Κροατικά. Βρίσκεται στη χερσόνησο της Ίστριας, στις ακτές της βόρειας Αδριατικής. Μοιάζει με νησί αλλά δεν είναι. Αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς της χώρας. Αρχιτεκτονικά συνδυάζει την Τοσκάνη με τη Βενετία, ενώ η ατμόσφαιρα ειδικά στην Παλιά Πόλη, σας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο. Εμείς όταν φτάσαμε βέβαια ήταν λίγο περασμένη η ώρα και δεν είδαμε πολύ κόσμο και τα περισσότερα μαγαζιά ήταν κλειστά, παρόλα αυτά κάναμε τη βόλτα μας φάγαμε και φύγαμε για τον τελευταίο προορισμό της ημέρας οπου θα διανυκτερευαμε την πανέμορφη Πούλα.

    Φτάσαμε στην Πούλα στις 22.30, μέχρι να τακτοποιηθουμε κτλ πήγε πολύ αργά και απλά κάναμε ετοιμασίες για την επομένη. Ευτυχώς είχαμε φάει στο Ροβινι

    Επισυναπτόμενα Αρχεία:

    • a" style="margin: 0px; padding: 10px 10px 0px; overflow: hidden; zoom: 1; background: url("styles/travelstories/xenforo/gradients/category-23px-light.png") center top repeat-x rgb(246, 246, 246); border-radius: 5px;">

    • IMG_2069.JPG
      File size:
      183,5 KB
      Προβολές:
      0
    Last edited: 23 Νοεμβρίου 2017
    voliotis, 23 Νοεμβρίου 2017ΕπεξεργασίαHistoryΔιαγραφήIPWarnΑναφορά
    #18Like+ ΠαράθεσηΑπάντηση
    chris7, vanessachai, argiroupoli and 7 others like this.

  2. voliotisMember
    Μηνύματα:
    32
    Likes:
    82
    Επόμενο Ταξίδι:
    ΚΙΝΑ
    Ονειρεμένο Ταξίδι:
    ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ
    ΜΕΡΑ 12η Pula- Hum- Opatija- Rijeka

    Σήμερα η μέρα ξεκίνησε από την πανέμορφη Πούλα με τα αρχαία της και το σημαντικοτερο απ'ολα το Ρωμαϊκό αμφιθέατρο οπου έχει ανακηρυχθεί από την UNESCO μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς! Είναι το έκτο μεγαλύτερο στον κόσμο και το πιο καλά διατηρημένο αμφιθέατρο της αρχαιότητας που χρησιμοποιειται ακόμα και σήμερα. Θα έμενα άλλη μια μέρα εδώ περάσαμε τέλεια.


    Επόμενος προορισμός η μικρότερη πόλη του πλανήτη με 28 κατοίκους το Hum, οπου καθίσαμε για φαγητό γευτήκαμε τοπικές παραδοσιακές γεύσεις και κρασί και ένα λικέρ που φτιάχνεται μόνο εκεί από γκι. Με το που φτάσεις έχει ένα πάρκινγκ που το βάζεις εκεί αναγκαστικά, έχει και ένα τύπο που κόβει εισητηρια. Το ποσό είναι 1e για όλη την ήμερα. Πιο πολύ το λέω ότι ακόμα και αυτό εκμεταλευονται για να βγάλουν λεφτά από τον τουρισμό.... Όλη η πόλη, χωριό θα το έλεγα εγώ, να είναι πήγαινε έλα από τα 2 στενά δρομάκια που εχει 100 μέτρα. Πολυ γραφικό, αξίζει μια επίσκεψη αν είσαστε κοντά. Η διαδρομή για να φτάσεις πανέμορφη μέσα στη φύση σε σημείο που αρχίσαμε να αναρωτιόμαστε μήπως έκανε λάθος το gps.


    40 λεπτά από εκεί ήταν ο επόμενος προορισμός η παραθαλάσσια πόλη Opatija. Αριστοκρατικη θα την έλεγα με τα ωραία της κτήρια.


    Τελικός προορισμός και 20 λεπτά μακριά η πόλη Ριεκα, γνωστή φέτος για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ. Πολυ όμορφη πόλη και αυτή με το πλακόστρωτο κέντρο της τα στενά της, τα καφέ κτλ. Πιο σύγχρονη πόλη γιατί είναι και το κύριο λιμάνι της χώρας. Εδω βρίσκετε το εθνικό θέατρο της Κροατίας και έχει αν δεν κάνω λάθος το πρώτο εργοστάσιο τορπιλών στον κόσμο. Το σίγουρο είναι ότι εδώ κατασκευαστηκε και δοκιμάστηκε η πρώτη τορπίλη. Βλέπαμε το εργοστάσιο από το παράθυρο του διαμερισματος που μέναμε.


    voliotis, 24 Νοεμβρίου 2017ΕπεξεργασίαΔιαγραφήIPWarnΑναφορά
    #19Like+ ΠαράθεσηΑπάντηση
    chris7, echo2011, vanessachai and 10 others like this.

  3. voliotisMember
    Μηνύματα:
    32
    Likes:
    82
    Επόμενο Ταξίδι:
    ΚΙΝΑ
    Ονειρεμένο Ταξίδι:
    ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ
    Μέρα 13η Rijeka- Plitvice Lakes- Zagreb

    Σήμερα η μέρα θα είχε πολύ περπάτημα, 2 ώρες από τη Ριεκα βρίσκεται το εθνικό πάρκο λιμνών του Πλιτβιτσε. Ένα από τα παλαιότερα εθνικά πάρκα στην νοτιοανατολικη Ευρώπη και το μεγαλύτερο στην Κροατία. Το πάρκο ιδρύθηκε το 1949 και από το 1979 αποτελεί μέλος της UNESCO. Έχει πολλές διαδρομές να κάνεις, εξαρτάται από τι αντοχές έχεις, το χρόνο σου, και πολλούς άλλους λόγους. Οι διαδρομές ξεκινούν από 2-3 ώρες και φτάνουν στις 8 ώρες. Αν ήμουν μόνος θα έπαιρνα τη μεγάλη, αλλά λόγω οικογενείας αρκέστηκα στη 2η διαδρομή που είναι στις 3-4 ώρες. Ευχαριστώ τη γυναίκα μου για την υπομονή της να μου κάνει το χατήρι.... Πάρα πολύ όμορφα τοπία, ωραία βόλτα με το καραβάκι στη λίμνη, γενικώς πολύ καλά οργανωμένο πάρκο. Φουλ στους τουρίστες, σκεφτείτε ότι δέχεται 1 εκατομυριο επισκέπτες το χρόνο. Η μόνη δυσκολία που αντιμετωπισαμε ήταν με το καροτσάκι, λόγω των πολλών σκαλοπατιών που είχε.


    Επόμενος και τελικός προορισμός του ταξιδιού το Ζάγκρεμπ η πρωτεύουσα της Κροατίας οπου θα μέναμε 2 βράδια. 2 ώρες ταξίδι από τις λίμνες, φτάσαμε αργά το βράδυ και δεδομένου της ώρας και ότι θα ήμασταν και αύριο εκεί δεν κάναμε κάποια βόλτα στην πόλη και αφιερωθήκαμε στον καθαρισμό του αυτοκίνητου και τακτοποίηση των ρούχων, πλύσιμο σιδέρωμα κτλ. Απέναντι από το διαμέρισμα που μέναμε είχε λαϊκή αγορά, φούρνο κτλ οπου το πρωί θα το τιμούσα.

    Μέρα 14η Ζάγκρεμπ

    Όλη η μέρα σήμερα αφιερωμένη στο Ζάγκρεμπ, βόλτα στην πόλη με αρκετό περπάτημα για να δούμε όσα πιο πολλά μπορούμε, μνημεία , εκκλησίες, ναούς. Από αυτά που είδαμε το προτείνω ανεπιφύλακτα για 2-3 μέρες χαλαρά.



    Μέρα 15η Ζάγκρεμπ- Βόλος


    Τακτοποίηση των αποσκευών, βόλτα στη λαϊκή για το καθιερωμένο πρωινό και έτοιμοι για επιστροφή. Το gps έλεγε 1204 χλμ και 12.30 ώρες ταξίδι. Εμείς λόγω στάσεων για βενζίνη, τουαλέτα, φαγητό το κάναμε 15 ώρες. Συνολικά για το ταξίδι να πω οτι ήταν πανέμορφο με πάρα πολλές διαφορετικές εικόνες, κουλτούρες, φαγητά, φύση.... Ήταν πρωτόγνωρη εμπειρία η οδήγηση τόσων χιλιόμετρων και η οργάνωση ενός τέτοιου ταξιδιού. Το πιο μεγάλο οδικό που είχα κάνει ήταν το 2010 στην Ν. Αφρική που κάτσαμε 21 μέρες στο μουντιάλ και τα γυρίσαμε όλα με αυτοκίνητο μαζί με τον κολλητό μου, αλλά η διαφορά είναι ότι τότε ήμουν απλά ο συνοδηγός στα 2500 χλμ που κάναμε και δεν οργάνωσα τίποτα. Το είχε πάρει προσωπικά ο κολλητός. Κούραση σαν σύνολο δεν ένοιωσα να πω την αλήθεια γιατί είχα μοιράσει ωραία τα χλμ εκτός από την επιστροφή οπου τα έκανα μαζεμένα. Θα ήταν μάλλον ο ενθουσιασμός του ταξιδιού που κέρδισε την κούραση. Να πω ότι ήταν επιλογή μου να δώσω στις πιο μικρές πόλεις γι'αυτό έβαλα και τόσες πολλές, με τη λογική ότι στις μεγάλες παίρνεις ένα αεροπλάνο και περνάς ένα 3 μερο αν σου άρεσε κάτι τόσο. Σε όλες τις πόλεις είδαμε όλα τα τουριστικά must σε μεγάλο ποσοστό και απλά βάζω φώτο και δεν τα περιγράφω, γιατί υπάρχουν ήδη ιστορίες με αυτά. Πιο πολύ περιγράφω μέρη όχι τόσο γνωστά όπως για παράδειγμα το Hum η το Szekesfehervar. Κλείνοντας να με γνωρίσετε κιόλας αφού κατσατε και διαβάσατε όλη την ιστορία μου. Ονομάζομαι Γιάννης Κλάκας και είμαι από το Βόλο. Έχω ταξιδέψει σε 32 χώρες και 197 πόλεις. Έμενα Λονδίνο 5 χρόνια και είμαι στη διάθεσή σας για ότι πληροφορία θέλετε, ευχαρίστως να βοηθήσω όπως και πολλά άλλα μέλη εδώ βοήθησαν έμενα με τις ιστορίες τους.... ΥΓ Ξέχασα το πιο σημαντικό, κόστος ταξιδιού κτλ. Λοιπόν Βενζίνες, πάντα έβαζα σούπερ 100αρα και κόστισε για όλο το ταξίδι 4750χλμ 433e . Πολυ σημαντικό να φουλαρετε σε μέρη με φτηνή βενζίνη όπως Σερβία, Σκόπια , Ρουμανία κτλ. Τα ξενοδοχεία - δωμάτια- σπίτια 515e για 14 διανυκτερευσεις. Διόδια και Βινιέτες σύνολο 114e . Αναλυτικά Σκόπια 9e, Σερβία 17e , Ρουμανία 3e , Αυστρία 8.90e , Σλοβενία 15e, Κροατία 35e και Ελλάδα 26e. Στη Σλοβακία δεν χρειάστηκε να βγάλω από εκεί που πήγα, Ουγγαρία δεν έβγαλα γιατί μου τη σπάσανε για το κλέψιμο που έφαγα, ευτυχώς δεν με πιάσανε γιατί θα το πλήρωνα 2πλο τουλάχιστον. Ιταλία δεν χρειαζόταν. Σύνολο πάγια έξοδα 1062e και άλλα 1000e ξοδέψαμε για φαγητό, μάρκετ, εισόδους σε αξιοθέατα , σουβενίρ κτλ. Καλά ταξίδια σε όλους
 

Attachments

Last edited:

Elena2508

Member
Μηνύματα
1.113
Likes
3.741
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Εξαιρετικό roadtrip με πλούσιο φωτογραφικό υλικό!! Μπράβο σας που τολμήσατε ένα τόσο μεγάλο ταξίδι με μικρό παιδί και συγχαρητήρια στον διοργανωτή του!!!
Θα ήταν πολύ χρήσιμο στην αρχή της ιστορίας σου να μας δώσεις και ένα πλάνο των πόλεων που επισκεφτήκατε συνολικά για να έχουμε και μια εικόνα της διαδρομής.
Περιμένω να δω που καταλήξατε!
 

giannismits

Member
Μηνύματα
3.494
Likes
11.727
Επόμενο Ταξίδι
?
Πολύ ωραίο ταξίδι. Μπράβο.
Πάντως δεν χρειάζεται να προσθέτεις τη συνέχεια στο υπάρχον κεφάλαιο. Καλύτερα την κάθε μέρα να την βάζεις σε ξεχωριστό κεφάλαιο. Έτσι κι αλλιώς μόλις τελειώσεις την ιστορία, οι διαχειριστές θα την ''συρράψουν'' και θα είναι όλα μαζεμένα. Γίνεται ποιο ευανάγνωστη έτσι η ιστορία;)
 

voliotis

Member
Μηνύματα
32
Likes
90
Επόμενο Ταξίδι
ΚΙΝΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ
Εξαιρετικό roadtrip με πλούσιο φωτογραφικό υλικό!! Μπράβο σας που τολμήσατε ένα τόσο μεγάλο ταξίδι με μικρό παιδί και συγχαρητήρια στον διοργανωτή του!!!
Θα ήταν πολύ χρήσιμο στην αρχή της ιστορίας σου να μας δώσεις και ένα πλάνο των πόλεων που επισκεφτήκατε συνολικά για να έχουμε και μια εικόνα της διαδρομής.
Περιμένω να δω που καταλήξατε!
Σ'ευχαριστώ πολύ!!! Είχαμε λίγες επιφυλάξεις όσο αφορά το παιδί αλλά όλα πήγαν τέλεια. Όσο για το πλάνο είχε ως εξής- Βόλος- Βελιγράδι- Bigar Cascade falls- Corvin castle- Timisoara- Szeged- Budapest- Bory castle- Szekesfehervar- Pannonhalma abbey- Gyor- Bratislava- Vienna- Burg Liechtenstein- Seegrotte- Modling- Graz- Ljubljana- Bled- Vintgar Gorge- Radovljica- Kranj- Ljubljana- Predjama castle- Postoina caves- Duino castle- Miramare castle- Trieste- Koper- Piran- Porec- Rovinj- Pula- Hum- Opatija- Rijeka- Plitvice lakes- Zagreb- Volos. Οι διανυκτερευσεις έγιναν με τη σειρά Βελιγράδι 1- Τιμισοάρα 1- Βουδαπέστη 2- Μπρατισλάβα 1- Βιέννη 2- Λιουμπλιάνα 2- Τεργέστη 1- Πούλα 1- Ριέκα 1- Ζάγκρεμπ 2. 14 στο σύνολο. Όσο για τα έξοδα κτλ τα έχω όλα στο τέλος της αφήγησης.
 

voliotis

Member
Μηνύματα
32
Likes
90
Επόμενο Ταξίδι
ΚΙΝΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ
Πολύ ωραίο ταξίδι. Μπράβο.
Πάντως δεν χρειάζεται να προσθέτεις τη συνέχεια στο υπάρχον κεφάλαιο. Καλύτερα την κάθε μέρα να την βάζεις σε ξεχωριστό κεφάλαιο. Έτσι κι αλλιώς μόλις τελειώσεις την ιστορία, οι διαχειριστές θα την ''συρράψουν'' και θα είναι όλα μαζεμένα. Γίνεται ποιο ευανάγνωστη έτσι η ιστορία;)
Σ'ευχαριστώ φίλε μου, απλά είναι η πρώτη φορά που γράφω και δεν ξέρω πως να το κάνω αυτό γι αυτό συνεχίζω από εκεί που το άφησα. Επίσης να ξέρεις ότι είσαι και εσύ μέσα στα άτομα που ευχαρίστησα στην αρχή για τις ιστορίες τους και τις πληροφορίες που πήρα από αυτές. Ειδικά εκείνο το S- LOVE-NIA. Θα το δεις στη συνεχεία.
 
Μηνύματα
1.992
Likes
6.323
Σ'ευχαριστώ πολύ!!! Είχαμε λίγες επιφυλάξεις όσο αφορά το παιδί αλλά όλα πήγαν τέλεια. Όσο για το πλάνο είχε ως εξής- Βόλος- Βελιγράδι- Bigar Cascade falls- Corvin castle- Timisoara- Szeged- Budapest- Bory castle- Szekesfehervar- Pannonhalma abbey- Gyor- Bratislava- Vienna- Burg Liechtenstein- Seegrotte- Modling- Graz- Ljubljana- Bled- Vintgar Gorge- Radovljica- Kranj- Ljubljana- Predjama castle- Postoina caves- Duino castle- Miramare castle- Trieste- Koper- Piran- Porec- Rovinj- Pula- Hum- Opatija- Rijeka- Plitvice lakes- Zagreb- Volos. Οι διανυκτερευσεις έγιναν με τη σειρά Βελιγράδι 1- Τιμισοάρα 1- Βουδαπέστη 2- Μπρατισλάβα 1- Βιέννη 2- Λιουμπλιάνα 2- Τεργέστη 1- Πούλα 1- Ριέκα 1- Ζάγκρεμπ 2. 14 στο σύνολο. Όσο για τα έξοδα κτλ τα έχω όλα στο τέλος της αφήγησης.
Πολύ ενδιαφέρουσα η περιγραφή σου, μου έδωσε και κάποιες ακόμη ιδέες για το δικό μας roadtrip τώρα πριν τα Χριστούγεννα. Εμείς βέβαια θα ακολουθήσουμε το πλάνο σας μέχρι και το Szekesfehervar, κατόπιν θα κινηθούμε δυτικά για Zagreb και άλλα. Ειδικά το Szeged μου άρεσε αρκετά στις φωτογραφίες, και δεν το είχα κατά νου μέχρι τώρα. :) Καλή συνέχεια στα ταξίδια σας!
 

Sassenach77

Member
Μηνύματα
7.138
Likes
20.415
Επόμενο Ταξίδι
Τατζικιστάν
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Πολύ ωραίο το οδικό σας!!!
Θέλω να κάνω μία ερώτηση. Γιατί τα χρώματα στις φωτογραφίες είναι τόσο έντονα;...
 

voliotis

Member
Μηνύματα
32
Likes
90
Επόμενο Ταξίδι
ΚΙΝΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ
Πολύ ενδιαφέρουσα η περιγραφή σου, μου έδωσε και κάποιες ακόμη ιδέες για το δικό μας roadtrip τώρα πριν τα Χριστούγεννα. Εμείς βέβαια θα ακολουθήσουμε το πλάνο σας μέχρι και το Szekesfehervar, κατόπιν θα κινηθούμε δυτικά για Zagreb και άλλα. Ειδικά το Szeged μου άρεσε αρκετά στις φωτογραφίες, και δεν το είχα κατά νου μέχρι τώρα. :) Καλή συνέχεια στα ταξίδια σας!
Ευχαριστώ πολύ. Αν θέλεις να ρωτήσεις οτιδήποτε μην διστασείς θα χαρώ να βοηθήσω. Αν βρεθείς τελικά στο Szeged να πας οπωσδήποτε να δοκιμάσεις τη σούπα στο ψωμί όλα τα λεφτά....
 

voliotis

Member
Μηνύματα
32
Likes
90
Επόμενο Ταξίδι
ΚΙΝΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ
Πολύ ωραίο το οδικό σας!!!
Θέλω να κάνω μία ερώτηση. Γιατί τα χρώματα στις φωτογραφίες είναι τόσο έντονα;...
Ευχαριστώ. Έχω βάλει ένα φίλτρο στην κάμερα που δείχνει τα χρώματα εντονα. Έχω βγάλει και χωρίς αυτό αλλά όταν έχει συννεφιά δεν φαίνονται καθόλου αυτά που βλέπεις στην πραγματικοτητα .. . Με το φίλτρο πολύ καλύτερα
 

Sassenach77

Member
Μηνύματα
7.138
Likes
20.415
Επόμενο Ταξίδι
Τατζικιστάν
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Δηλαδή το φίλτρο το βάζεις πρίν βγάλεις τις φώτο; Νόμισα οτι αφού έβγαλες τις φώτο πείραξες το χρώμα!
Πάντως είναι λίγο έντονο το χρώμα !
 

voliotis

Member
Μηνύματα
32
Likes
90
Επόμενο Ταξίδι
ΚΙΝΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ
Δηλαδή το φίλτρο το βάζεις πρίν βγάλεις τις φώτο; Νόμισα οτι αφού έβγαλες τις φώτο πείραξες το χρώμα!
Πάντως είναι λίγο έντονο το χρώμα !
Το βάζω πριν βγάλω φώτο. Σε μερικές είναι όντως έντονο, αλλά πάντα έβγαζα και χωρίς φίλτρο και με φίλτρο.
 

Sassenach77

Member
Μηνύματα
7.138
Likes
20.415
Επόμενο Ταξίδι
Τατζικιστάν
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Το βάζω πριν βγάλω φώτο. Σε μερικές είναι όντως έντονο, αλλά πάντα έβγαζα και χωρίς φίλτρο και με φίλτρο.
Όπως σε βολεύει εσένα! Αναμένω την συνέχεια της ιστορίας :)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.182
Μηνύματα
883.218
Μέλη
38.891
Νεότερο μέλος
CrisPan

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom