Πρώτο ταξίδι Αμερική ( Νάπλες + Μιαμί ) - Naples/Miami

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αμερική (17 Μαίου 2025)
Ταξίδι-Όνειρο
2024 Japan->2025 again?
Καλημέρα σε όλους.

Μεθαύριο φεύγω (Σάββατο πρωί) για Αμερική θα είμαι 5 μέρες στο Νάπλες (Της Φλόριντας) . Απο εκεί θα πάμε για Μιαμί για 3-4 μέρες ανάλογα πόσο γρήγορα θα τελείωσω από Νάπλες.

Η ερώτηση μου είναι η εξής, τι θεωρείτε Must to see στο Μιάμι ,και πως θα μπορούσα να πάω από Νάπλες - > Μιάμι;

Έψαξα διάφορα αλλά μόνο το Uber βρήκα ώς 'γρήγορο'

Έχω κάνει pre-book Uber για 180$ περίπου , 2 ώρες και κάτι οδήγηση . One-way καθώς πετάμε για πίσω από Μιάμι...

Ευχαριστώ.

Billouk

Member
Καλημέρα σε όλους.

Μεθαύριο φεύγω (Σάββατο πρωί) για Αμερική θα είμαι 5 μέρες στο Νάπλες (Της Φλόριντας) . Απο εκεί θα πάμε για Μιαμί για 3-4 μέρες ανάλογα πόσο γρήγορα θα τελείωσω από Νάπλες.

Η ερώτηση μου είναι η εξής, τι θεωρείτε Must to see στο Μιάμι ,και πως θα μπορούσα να πάω από Νάπλες - > Μιάμι;

Έχω κάνει pre-book Uber για 180$ περίπου , 2 ώρες και κάτι οδήγηση . One-way καθώς πετάμε για πίσω από Μιάμι...

Ευχαριστώ.
Καλησπέρα,

Miami beach για βόλτα/φαγητό/ποτό ή και μπάνιο στη South beach.
Στο κέντρο του Miami, δίπλα στο γήπεδο των Miami heat θα βρείς ένα υπαίθριο εμπορικό, το οποίο έχει πολλά καταστήματα, έχει κάποια kiosk για half day εκδρομή στα Everglades, είναι ωραία εμπειρία, αξίζει να το κάνεις.
Στη δική σου περίπτωση, αν δεν έχεις αυτοκίνητο μπορείς να πάρεις το κλασικό τουριστικό λεωφορείο για να κάνεις και μια βόλτα στην Little Havana και πιο βόρεια στο Miami beach, εισιτήρια θα βρεις επίσης στα kiosk, νομίζω ότι έχει 3μερο!

AERAS

Member
Καλημέρα σε όλους.

Ευχαριστώ.
δες το ενδεχόμενο να νοικιάσεις αυτοκίνητο, πιο καλά θα μπορείς να μετακινηθείς με δικό σου όχημα . Βόλτα με airboat για να δεις αλιγάτορες είναι άχαστο .
Είχαμε κάνει κάποτε το city tour...και δεν είχαν τίποτα ιδιαίτερο να μας δείξουν, το σημείο που δολοφόνησαν τον Βερσάτζε, το νεκροταφείο που γυρίστηκε το Thriler του Τζάκσον, αα η συνοικεία των Κουβανών να πάρεις και πούρα αν θέλεις

ANASTAPAP

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΟΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ..
Καλημέρα σε όλους.

Ευχαριστώ.
Αν τα καταφέρεις και διεκπεραιώσεις τις δουλειές σου στο Naples σύντομα,φύγε σφαίρα Μαιάμι,γιατί στο πρώτο μια μέρα είναι αρκετή.Στο Μαιάμι,συν τοις άλλοις,όπως αναφέρουν και τα άλλα μέλη, να κάνεις οπωσδήποτε τα Everglades,όπου πρόσεξε:Tο National Park βρίσκεται δέκα λεπτά πιο μετά από το alligator's farm(ιδιωτική επένδυση)το οποίο είναι ΑΧΑΣΤΟ.Επιπλέον θα σου πρότεινα,αν μπορείς να στριμώξεις μια επιπλέον μέρα να πας Key West.Γι'αυτό σε συμφέρει να νοικιάσεις αμάξι να το ζήσεις στο έπακρο.Από τις πιο ωραίες εμπειρίες της ζωής μου..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.034
Μέλη
39.752
Νεότερο μέλος
Vassilis123

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom