gelf
Member
Περιεχόμενα
- Κεφάλαιο 1
- Το ταξίδι
- Tα παραλλειπόμενα του ταξιδιού
- Η πρώτη νύχτα στο Παρίσι
- Μια μικρή βόλτα στο κέντρο του Παρισιού
- Μια μικρή ανάπαυση στο Harry's New York Bar
- Η συνέχεια της μικρής βόλτας
- Σάββατο νύχτα στο Παρίσι
- Κυριακάτικο χαλαρό περπάτημα στην αριστερή όχθη.
- Τελευταία νύχτα στο Παρίσι
- Τελευταία βόλτα στο Παρίσι
- Επίλογος
Κεφάλαιο 3
Tα παραλλειπόμενα του ταξιδιού.
Το ταξίδι, πράγματι, κύλισε υπέροχα.Δεν έχω κανένα παράπονο από την aegean.
Το αντίθετο μάλιστα.. Ήμουν σε κεντρική θέση μπροστά (1D), οπότε εκτός από τα φαγητά,
μου έφερναν συνεχώς κρασί
και στη συνέχεια ποτά.
Η αντίδρασή μου ήταν συνήθης. "Βέβαια θέλω ποτό. Δεν θέλω να με κακοχαρακτηρίσετε ως ακατάδεχτο. Άλλωστε τόσα χρήματα έχουμε πληρώσει. (Σ.Σ. 90 ευρώ)". Το έχω αναφέρει ξανά. Αν οι normal αεροπορικές εταιρείες θέλουν να συναγωνιστούν τις low cost airlines, πρέπει να δίνουν παροχές στους τακτικούς επιβάτες.
Και τα ποτά έρρεαν με μεγάλη ταχύτητα προς το στομάχι μου. Όμως τι είναι ένα ποτό στο στομάχι μου; Είναι σα μια σταγόνα νερό σε μια έρημο. Έτσι συνέχισα τα ποτά μου. Όμορφα πέρασε το ταξίδι. Προσεγγίσαμε στο Παρίσι
Έφτασα στο (χαωτικό) αεροδρόμιο Σαρλ Ντε Γκολ.
Τα λοιπά έχουν αναφερθεί στο προηγούμενο κεφάλαιο.
Όπως έχω αναφέρει, λοιπόν, βρήκα άμεσα ταξί και έφτασα στο κέντρο της πόλης. Το ηλιακό φως είχε αρχίσει να φεύγει. Όμως ήμουν στην πόλη του φωτός. Για τις επόμενες ώρες δεν θα χρειαζόμουν, ιδιαίτερα, το ηλιακό φως.
Tα παραλλειπόμενα του ταξιδιού.
Το ταξίδι, πράγματι, κύλισε υπέροχα.Δεν έχω κανένα παράπονο από την aegean.
Το αντίθετο μάλιστα.. Ήμουν σε κεντρική θέση μπροστά (1D), οπότε εκτός από τα φαγητά,

μου έφερναν συνεχώς κρασί

και στη συνέχεια ποτά.
Η αντίδρασή μου ήταν συνήθης. "Βέβαια θέλω ποτό. Δεν θέλω να με κακοχαρακτηρίσετε ως ακατάδεχτο. Άλλωστε τόσα χρήματα έχουμε πληρώσει. (Σ.Σ. 90 ευρώ)". Το έχω αναφέρει ξανά. Αν οι normal αεροπορικές εταιρείες θέλουν να συναγωνιστούν τις low cost airlines, πρέπει να δίνουν παροχές στους τακτικούς επιβάτες.
Και τα ποτά έρρεαν με μεγάλη ταχύτητα προς το στομάχι μου. Όμως τι είναι ένα ποτό στο στομάχι μου; Είναι σα μια σταγόνα νερό σε μια έρημο. Έτσι συνέχισα τα ποτά μου. Όμορφα πέρασε το ταξίδι. Προσεγγίσαμε στο Παρίσι

Έφτασα στο (χαωτικό) αεροδρόμιο Σαρλ Ντε Γκολ.
Τα λοιπά έχουν αναφερθεί στο προηγούμενο κεφάλαιο.
Όπως έχω αναφέρει, λοιπόν, βρήκα άμεσα ταξί και έφτασα στο κέντρο της πόλης. Το ηλιακό φως είχε αρχίσει να φεύγει. Όμως ήμουν στην πόλη του φωτός. Για τις επόμενες ώρες δεν θα χρειαζόμουν, ιδιαίτερα, το ηλιακό φως.
Last edited: