ΗΠΑ Πρώτο ταξίδι στη Νέα Υόρκη

jimp

Member
Μηνύματα
5.328
Likes
7.110
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου! Είμαι πάρα πολύ προβληματισμένη με την συγκεκριμένη συνοικία και με όσα έγραψες προβληματίστηκα ακόμα παραπάνω. Η μόνη μετακίνηση εντός του Bronx θα είναι η διαδρομή από το ξενοδοχείο στη στάση μετρό, μια απόσταση 400 μέτρων περίπου σε κεντρικό δρόμο και η επιστροφή στο ξενοδοχείο, η οποία σκοπεύουμε να είναι σχετικά νωρίς το βράδυ με τον ίδιο τρόπο ή αν πρόκειται να επιστρέψουμε αργότερα θα χρησιμοποιήσουμε Uber. Αλλά και πάλι υπάρχει έντονος προβληματισμός.
Ποιο ξενοδοχείο λες, το Opera house;
 

Panzo

Member
Μηνύματα
41
Likes
52
Εγω θα σου προτεινα να κοιταξεις Queens η Brooklyn περιφεριακα του DUMBO ειναι και ωραια και cool γειτονια (δεν νιωσαμε φοβο στιγμη ακομα και οταν βγηκαμε βολτα στη 1 το βραδυ) με το μετρο ειναι πολυ ευκολη η μετακινηση και ηταν πολυ πιο οικονομικα την περιοδο τουλαχιστον που πηγα εγω.
 

stefevan

Member
Μηνύματα
13
Likes
15
Hello! Έχουμε ταξίδι τέλη Οκτώβρη, ATH-EWR.

1. Η πτήση είναι στις 4 το απόγευμα και φτάνουμε περίπου 8 το απόγευμα. Πότε είναι καλύτερα να κοιμηθείς πχ 10-11 το βράδυ ώρα Ελλάδος?

2. Έχει δοκιμάσει κανείς πρόσφατα e-sim Aegean, N26, Revolut και αν ναι τι πακέτο συμφέρει για 10 μέρες.

3. Έχουμε ανεβάσει ότι χρειάζεται στο app της United, είναι Pending for Approval, λογικά θα πρέπει να γίνει έλεγχος στο check in και να γίνει στον γκισέ?

4. Υπάρχει gold track για immigration στο EWR? Έχω διαβάσει παλαιότερα forum αλλά λεώ μήπως έχει αλλάξει κάτι. Μόνο για TSA pre check και κάποια άλλα που η χώρα μας δεν είναι eligible.

5. Υσχύει ότι συμπληρώνεις ακόμα κάποιο χαρτί στην πτήση?
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.214
Μηνύματα
937.439
Μέλη
39.925
Νεότερο μέλος
Stellapap99

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom