ΗΠΑ Πρώτο ταξίδι στη Νέα Υόρκη

hamurabi

Member
Μηπως καλυτερα να κλεισεις καπου με πρωινο να τρωτε "πιο οικονομικα" μα μην ανησυχεις θα γνωρισαεις την πολη και με γεματο στομαχι και τσεπη...
Συμφωνώ απολύτως
Πρωινό στη νέα Υόρκη για 4 άτομα μιλάμε για 150 ευρώ για πλακα

George V

Member
Τρέλανε μας!!!! Να παρω και τα συμβόλαια του σπιτιού μαζί!!
Σίγουρα θα βρεις και φθηνότερα, αλλά αυτό που γράφεις στο πρώτο μήνυμα το να το συνδυάσεις και με αξιοθέατο, ξέχασε το.
Εγώ θα πρότεινα να ψάξεις καταστήματα και να το αποθηκεύσεις από τώρα. Ή στην τελική μπορείς να πάρεις από deli διαφορά και να τρώτε κάτι στο ξενοδοχείο..
Ακόμα δες κανένα βίντεο με μαγαζιά και τιμές. Π.χ.https://youtu.be/D2fNIpUDZlc?si=zrn4hndXr5FBn6aa

Επόμενο Ταξίδι
Τόκυο - Οσάκα
Άλλη ερώτηση προς την κοινότητα. Πρέπει κατά την έξοδο μας στο αεροδρόμιο να δηλώσουμε τον φορητό που θα έχουμε μαζί και το tablet ώστε όταν επιστρέψουμε να μην έχουμε πρόβλημα ότι τα αγοράσαμε εκεί κλπ ;;; Επίσης πρέπει να δηλώσουμε τίποτε άλλο που θα έχουμε;;; Μετρητά θα έχουμε περίπου 1000$ ο καθένας, τα δηλώνουμε;;; Συγγνωμην για τις ερωτήσεις αλλά είναι το 18ο ταξίδι στο εξωτερικό αλλά το πρώτο εκτός Ευρώπης

George V

Member
Το 17 που είχα πάει δεν μας ρώτησαν τίποτα ούτε πηγαίνοντας και γυρίζοντας ήταν σα να γυρίζουμε από οπουδήποτε. Δε μας έψαξε κανείς τίποτα. Δεν ξέρω τώρα αν έχει αλλάξει αυτό, ή αν είναι τυχαίος ο έλεγχος..

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Είμαι αυτή τη στιγμή ΗΠΑ. Μπήκα στη χώρα από το Μαϊάμι όμως. Κ κει μόνο πόσα χρήματα σε μετρητά είχα πάνω μου με ρώτησαν τίποτα άλλο περί ηλεκτρονικών κλπ

Maryd14

Member
Επόμενο Ταξίδι
Η.Π.Α- Καναδάς
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Καλησπέρα, προετοιμαζόμαστε για ένα ταξίδι στην Ανατολική Ακτή (Καναδάς και Η.Π.Α) και θα ήθελα τη βοήθειά σας στη Νέα Υόρκη. Ποιον από όλους τους ουρανοξύστες να προτιμήσουμε για να ανέβουμε και αξίζει να πληρώσουμε την επιβάρυνση για το ηλιοβασίλεμα; Επίσης θα θέλαμε να κάνουμε μία κρουαζιέρα. Σκεφτόμουν αυτή να είναι ηλιοβασίλεμα ή βραδινή. Να την προτιμήσουμε από τον γύρο του Manhattan; Ευχαριστώ πολύ

George V

Member
Καλησπέρα, προετοιμαζόμαστε για ένα ταξίδι στην Ανατολική Ακτή (Καναδάς και Η.Π.Α) και θα ήθελα τη βοήθειά σας στη Νέα Υόρκη. Ποιον από όλους τους ουρανοξύστες να προτιμήσουμε για να ανέβουμε και αξίζει να πληρώσουμε την επιβάρυνση για το ηλιοβασίλεμα; Επίσης θα θέλαμε να κάνουμε μία κρουαζιέρα. Σκεφτόμουν αυτή να είναι ηλιοβασίλεμα ή βραδινή. Να την προτιμήσουμε από τον γύρο του Manhattan; Ευχαριστώ πολύ
Σίγουρα top of the rock και για ηλιοβασηλεμα summit

AERAS

Member
σαν τι κρουαζιέρες λες? στείλε καμιά ιδέα και από εδώ...

vikara

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανδαλουσία
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
Χωρίς να έχω πάει στον συγκεκριμένο ουρανοξύστη θα πρότεινα αυτό:

City Climb - Edge NYC

Θέλω πολύ σε επόμενη επίσκεψη μου στην ΝΥ να το επισκεφθώ, φαίνεται υπεροχο.

Επόμενο Ταξίδι
Τόκυο - Οσάκα
The Edge at Hudson Yards. Είναι ωραία η θέα, έχει μουσική απο dj και bar για διάφορα ποτα, αναψυκτικά κλπ. Να πάτε λίγο πριν δύσει ο ήλιος, κάθεστε όσο θέλετε και διασκεδάζετε με την μουσική αλλά προσέχετε τι θα φοράτε, αν δεν πάτε καλοκαίρι, λόγω ύψους συνήθως φυσάει και την άνοιξη ή αργά το φθινόπωρο έχει την δροσούλα του

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.059
Μέλη
39.805
Νεότερο μέλος
Alexpeta

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom