Πτήσεις με ανταπόκριση

villi

Member
Με τη γνωστή προσφορά της Κατάρ φτάνω Χο Τσι Μινχ στις 2 το μεσημέρι.Θέλω να πετάξω την ίδια μέρα σε προορισμό εντός Βιετνάμ.Γνωρίζει κανείς πόσες ώρες θα χρειαστώ για τη βίζα,παραλαβή αποσκευών κλπ?Πόσο χρονικό περιθώριο θεωρείται συνετό να δώσω ως την επόμενη πτήση ώστε να μην αγχωθώ;

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Έχει τύχει να περιμένω 150' για Visa/Immigarion/Luggage/Customs στο SGN. Κάνε τα κουμάντα σου...

(Οι περιπτώσεις Visa on Arrival όπως του Vietnam είναι μια μεγάλη εξαίρεση στον κανόνα που έγραψα πριν 3 μηνύματα. Οι χρόνοι που υπολογίζουν οι εταιρίες βασίζονται σε βίζες που έχουν ληφθεί από πριν σε πρεσβείες, δε συμπεριλαμβάνουν την αναμονή για Visa on Arrival - που για το Vietnam μπορεί εύκολα να ξεπεράσει και τη 1 ώρα).

amazon

Member
Επόμενο Ταξίδι
vietnam
Ταξίδι-Όνειρο
Παντου
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι? Βρήκα μίλια για υπερατλαντικό τον Αύγουστο (Σαν Φρανσίσκο) με Turkish και το layover είναι 90 λεπτά, λέτε να φτάνει για τράνζιτ? Οταν φτάσω στην Πόλη, ξαναπερνάω έλεγχο διαβατηρίων νομίζω? Αυτό δεν καθυστερεί επιπλέον τη μετεπιβίβαση? Ουφ ιδανικά θα ήθελα πάνω από 2 ώρες να έχω στη διάθεσή μου αλλά μόνο αυτό βρήκα από Star Alliance, λέτε αργότερα να βγάλουν και οι υπόλοιπες εταιρείες μίλια? Να περιμένω? Είναι περίεργο αλλά τηλεφωνώ στην Aegean από το Δεκέμβρη και μόνο Turkish μου λένε, κι αυτό το δρομολόγιο είναι ότι καλύτερο πέτυχα ως τώρα να φανταστείτε..

Πιστευω θα προλαβεις εμεις τον Νοεμβριο γυρίζαμε απο Σαγκάη με ενδιαμεση σταση Κων/πολη και περασαμε ελεγχο διαβατηριων και χειραποσκευων κανονικα .
Μην ανησυχεις ομως ναι μεν ειναι χαοτικο και τεραστιο αεροδρομιο αλλα ειναι πολυ εξυπηρετικοι και εχουν πολλους υπαλληλους για να χωριζουν το πληθος και να διευκολυνουν την κατασταση!
Και εμεις μολις μιαμιση ωρα κενο ειχαμε αλλα ολα καλα ...οσο καλα μπορεις να εισαι μετα απο 13ωρες πτησης...:haha:

Οταν πηγαιναμε Πεκινο με ενδιαμεση τη Κων/πολη περασαμε μονο λιγο πριν το gate εναν ελεγχο διαβατηριων οχι ομως χειραποσκευων δεν ξερω πως γινεται αυτο .
Ενω στο γυρνα ισχυαν αλλα .

Last edited:

bam

Member
Θα ηθελα να ρωτησω κατι.
Θα πεταξω συντομα με turkish airlines μεσω Κων/πολης για Εδιμβουργο.
Ο χρονος που θα διαθεστω στο αεροδρομιο Kemal ειναι 12 ωρες.
Υπαρχει η δυνατοητα να απομακρυνθω απο το αεροδρομιο;
Μου ειπαν οτι στις ανταποκρισεις δεν γινεται...
Επισης, μπορει καποιος να μου δωσει λεπτομερειες σε σχεση με τον χρονο και το κοστος του πηγαινε-ελα στο αεροδρομιο;

fotast

Member
Θα ηθελα να ρωτησω κατι.
Θα πεταξω συντομα με turkish airlines μεσω Κων/πολης για Εδιμβουργο.
Ο χρονος που θα διαθεστω στο αεροδρομιο Kemal ειναι 12 ωρες.
Υπαρχει η δυνατοητα να απομακρυνθω απο το αεροδρομιο;
Μου ειπαν οτι στις ανταποκρισεις δεν γινεται...
Επισης, μπορει καποιος να μου δωσει λεπτομερειες σε σχεση με τον χρονο και το κοστος του πηγαινε-ελα στο αεροδρομιο;
12 ώρες; Φυσικά γίνεται και επιβάλλεται να φύγεις από το αεροδρόμιο..Μέρα η νύχτα είναι οι 12 ώρες;

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Νομιζω πως ναι.Το ταξι κοστιζει γυρω στα 15 ευρω και ειναι λιγοτερο απο ωρα ,αλλα ειναι πολυ πιθανον να συναντησετε κινηση προς την Πολη.
Υπαρχει η γραμμη μετρο Μ1 ,λεωφορεια ,αλλα ειναι πιο αργα και εξω απο το τερμιναλ υπαρχει το Havatas Airport Shuttle.

bam

Member
Ευχαριστω πολυ. Με ταξι θα μετακινηθουμε προς το αεροδρομιο, με μετρο απο το αεροδρομιο.

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μάαστριχτ-Ντυνάν-Σπά-Άαχε
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
αν οι 12 ώρες είναι το βράδυ δικαιουσται δωρεάν διανυκτερευση.

bam

Member
Τελικα εχουμε δυο επιλογες. Ειτε να παμε στις 11 το βραδυ και να φυγουμε 7 το πρωι, ειτε να παμε 11 το πρωι και να φυγουμε 7 το πρωι της επομενης. Σε ποια περιπτωση δικαιουμαστε δωρεαν διανυκτερευση και πως την διεκδικουμε;
Επιπλεον, υπαρχει καποια φτηνη προταση για διανυκτερευση καπου με καλη προσβαση στο αεροδρομιο; Οτι βρισκω ειναι σχετικα τσιμπημενο....

karfitsa

Member
Τελικα εχουμε δυο επιλογες. Ειτε να παμε στις 11 το βραδυ και να φυγουμε 7 το πρωι, ειτε να παμε 11 το πρωι και να φυγουμε 7 το πρωι της επομενης. Σε ποια περιπτωση δικαιουμαστε δωρεαν διανυκτερευση και πως την διεκδικουμε;
Αν ισχύει η δωρεάν νύχτα για πτήση στην Ευρώπη,θέλει 10+ώρες,άρα πας για την δεύτερη λύση,των 12 ωρών.Αλλά και αυτό δεν γίνεται,γιατι στην δίνουν,όταν δεν υπάρχει ενναλακτικη διαδρομή με λιγότερες ώρες...που στην περίπτωση σου,υπάρχει εναλλακτική και είναι η πρώτη σου λύση.
http://www.turkishairlines.com/en-i...s/travel-information/special-service-requests
Πάντως,μπορείς ίσως να στείλεις ένα μέηλ στην εταιρία και να ρωτήσεις...
Ομως,υπάρχουν τα δωρεάν τούρ,που κάνει και στην δεύτερη λύση μπορεί να το δικαιούσαι...
http://www.turkishairlines.com/en-i...nbul-for-turkish-airlines-transfer-passengers

Last edited:

greyfox17

Member
Κάνω μια μεγάλη πτήση και κανει ανταπόκριση στο Σαρ ντε γκωλ και μετα απο 5 ωρες, 34 χλμ μακρια, φεύγει η άλλη πτήση στο αεροδρόμιο Ορι.

Είμαστε μια οικογένεια5 ατόμων, σκεφτόμαστε να πάρουμε ταξί από το αεροδρόμιο! Πόσο θα κοστίσει περίπου το ταξί, θα προλάβουμε, θα μπορούμε να μπούμε και οι 5 στο ταξί( 3 παιδιά)?

Ευχαριστώ

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μάαστριχτ-Ντυνάν-Σπά-Άαχε
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Κάνω μια μεγάλη πτήση και κανει ανταπόκριση στο Σαρ ντε γκωλ και μετα απο 5 ωρες, 34 χλμ μακρια, φεύγει η άλλη πτήση στο αεροδρόμιο Ορι.

Είμαστε μια οικογένεια5 ατόμων, σκεφτόμαστε να πάρουμε ταξί από το αεροδρόμιο! Πόσο θα κοστίσει περίπου το ταξί, θα προλάβουμε, θα μπορούμε να μπούμε και οι 5 στο ταξί( 3 παιδιά)?

Ευχαριστώ

http://www.rome2rio.com/s/Roissy-en-France-France/Paris-Orly-Airport-ORY

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.060
Μέλη
39.784
Νεότερο μέλος
tsiarasD