Πτήσεις με ανταπόκριση

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί κάπου στις 40 σελίδες, αν ναι σχωράτε με.

11 πμ φτάνω Λισαβόνα. 12.35 φεύγω για Πόρτο με Ryan. Όπως διάβασα, πρέπει να πάω στις αναχωρήσεις, να πάρω το shuttle bus για το Τ2 (το οποίο περνάει κάθε 10-20 λεπτά και φεύγει όταν γεμίσει) και να περάσω φυσικά έλεγχο. Αν όλα πάνε καλά με την πτήση της Aegean (από Αθήνα) φαντάζομαι ότι δεν θα έχω πρόβλημα. Σωστά συμφορουμίτες?

Επίσης θα προσπαθήσω να έχω την χειραποσκευή στο αεροσκάφος από Αθήνα, για να μην καθυστερήσω και άλλο.
Δεν ξέρω να σου απαντήσω :), αλλά έτσι όπως το διαβάζω, δεν θα το επιχειρούσα, οπότε βγήκα και από το δίλημμα. Ευχαριστώ.

James

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανατολική Κρήτη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Δεν ξέρω να σου απαντήσω :), αλλά έτσι όπως το διαβάζω, δεν θα το επιχειρούσα, οπότε βγήκα και από το δίλημμα. Ευχαριστώ.
Ωχ. Τουλάχιστον μου έδωσε ελπίδες ο @Yorgos . Για να δούμε ποιος θα πέσει μέσα.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ερώτηση στα πεταχτά:
Πετάω από Κιργιστάν προς Μόσχα με την Α αεροπορική και μετά από Μόσχα σε άλλο προορισμό με τη Β αεροπορική, στο ίδιο αεροδρόμιο πάντα. Δε χρειάζομαι ρώσικη βίζα, σωστά;

KostasLia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαροκο
Ταξίδι-Όνειρο
Βιετνάμ
Ερώτηση στα πεταχτά:
Πετάω από Κιργιστάν προς Μόσχα με την Α αεροπορική και μετά από Μόσχα σε άλλο προορισμό με τη Β αεροπορική, στο ίδιο αεροδρόμιο πάντα. Δε χρειάζομαι ρώσικη βίζα, σωστά;
Αν δεν βγεις από το αεροδρόμιο δεν χρειάζεσαι σίγουρα ρώσικη βίζα ούτε εαν τα terminal είναι εντός αεροδρομίου. Αν τα terminal είναι εξωτερικά λογικά ίσως χρειαστείς transit visa.

sakidio

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΗΠΑ
Γεια σε ολους!

Πετάω με British Airways για Ουάσιγκτον και έχει αλλαγή πτήσης στο Χίθροου με χρόνο αναμονής 1.30 ώρα. Το θετικό είναι ότι βρίσκονται στο ίδιο τέρμιναλ οι 2 πτήσεις. Είναι οκ από άποψη χρόνου για να προλάβω την δεύτερη πτήση; Θα χάσω πολύ χρόνο στον έλεγχο;

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

fotast

Member
Γεια σε ολους!

Πετάω με British Airways για Ουάσιγκτον και έχει αλλαγή πτήσης στο Χίθροου με χρόνο αναμονής 1.30 ώρα. Το θετικό είναι ότι βρίσκονται στο ίδιο τέρμιναλ οι 2 πτήσεις. Είναι οκ από άποψη χρόνου για να προλάβω την δεύτερη πτήση; Θα χάσω πολύ χρόνο στον έλεγχο;

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!
Αν δεν έχει καθυστέρηση η πρώτη πτήση και αν δεν καθυστερήσεις μόνος σου(φαγητό,μαγαζιά) πολύ ώρα κάπου προλαβαίνεις.

rev26

Member
Φτάνω 12:20 στο malpensa και στις 14:00 αναχωρεί η επόμενη πτήση μου.δεν γνωρίζω ποσό μεγάλο ειναι το αεροδρόμιο,αν δεν έχει καθυστέρηση το αεροπλάνο προλαβαίνω την δεύτερη πτηση;την βαλίτσα θα την έχω μαζί μου στο αεροπλάνο για να μην χάνω χρόνο.αγχωνομαι για τους 2 ελέγχους που θα περάσω μηπως καθυστερήσω πολυ εκεί

evi01

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Η γη ολάκερη!
Είναι ενιαίο το εισιτήριο; Αν ναι, τότε μην αγχώνεσαι...

buffon85

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κολομβία
Ταξίδι-Όνειρο
Χιλή, Ιαπωνία, Αμερική
δεν θα εκλεινα ξεχωριστα εισιτηρια με τοσο στενο περιθωριο

rev26

Member
Τώρα το έκανα, απλά είναι η τελευταία φορά που ρισκάρω έτσι..και οι δυο πτήσεις μου ειναι με Ryanair το ερώτημα είναι όποιος γνωρίζει το αεροδρόμιο,θα αλλάξω κτίριο για την δεύτερη επιβίβαση;ειναι στο ίδιο;σε άλλο όροφο;τουλάχιστον να ξέρω απο πριν που περίπου να πάω να μην χάνω χρόνο ψάχνωντας.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.059
Μέλη
39.781
Νεότερο μέλος
elor

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom