Πτήσεις με ανταπόκριση

babouridis

Member
Πάντως σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό κανονισμό μπορείς να απαιτήσεις αν χαθεί η ανταπόκριση σε ενιαίο εισιτήριο και η επόμενη δική τους πτήση είναι ώρες μετά με αποτέλεσμα αν πάρεις αυτή την πτήση να φτάσεις στον τελικό προορισμό τουλάχιστον 3 ώρες μετά από ότι θα έφτανες με την κανονική ανταπόκριση να σε βάλουν σε άλλη πτήση με δικά τους έξοδα νωρίτερα ακόμα και με άλλη εταιρεία Regulation (EC) No 261/2004

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Καλημέρα. Νωρίς έχω σκοπό να πάω κάνα 2ωρο πριν. Όμως δεν ξέρω αφού περάσουμε τον έλεγχο και φτάσουμε στην πύλη αναχώρησης για Αθήνα αν θα είναι εκείνη την στιγμή εκεί υπάλληλοι της Αegean στο γκισέ. Το καλοκαίρι σε άλλη πτήση εμφανίστηκαν αρκετά αργότερα καθώς στο γκισέ ήταν άλλοι υπάλληλοι από άλλη/ες εταιρεία/ΕΕ που εξυπηρετούσαν άλλες πτήσεις. Βέβαια θα κοιτάξω να περιμένω κοντά και μόλις τους δω κατευθείαν θα τους ρωτήσω
Δεν κατάλαβες τι πρότεινα.
Σου είπα να πας στο γκισέ της Aegean πριν τον έλεγχο (εκεί που παραδίδεις τις βαλίτσες) και να σου βάλουν αυτοκολλητο cabin bag στην χειραποσκευή σου έτσι ώστε να διασφαλίσεις ότι θα την πάρεις πάνω μαζί σου.
Το έχω κάνει κάποιος φορές και μου το έβαλαν. Βέβαια είχα και παραδοτέα βαλίτσα και την άφησα εκεί. Οι ίδιοι μου το πρότειναν να περάσουν το καρτελακι γιατί επέμενα ότι έχω ακριβά ρούχα μέσα και δεν ήθελα να μου την πάρουν τελευταία στιγμή στην πύλη.
Τώρα εάν έχετε μόνο 4 χειραποσκευές και όλοι light ναύλο μπορεί και να μην στο κάνουν εκτός εάν επιμείνεις για την ανταπόκριση μέσω Αθηνών.
Ταξιδεύω και εγώ την άλλη εβδομάδα για Παρίσι από Θεσσαλονίκη μέσω Αθηνών και έχω αναμονή ανάμεσα στις 2 πτήσεις 1,5 ώρα. Εάν γίνει η στραβή και χάσω την πρωινή πτήση από Αθήνα ξέρω ότι μπορεί να με στείλουν μέσω Μονάχου το απόγευμα.
Αυτό όμως δεν μπορεί να στο εγγυηθεί κανείς όταν ταξιδεύεις Μ.. Εβδομαδα.που οι πτήσεις είναι γεμάτες. Το σίγουρο είναι ότι θα φτάσεις με κάποια πτήση στο Παρίσι.
Πάντως δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι περαιτέρω γιατί δεν περνάει τίποτα από το χέρι σου.
Φρόντισε να είσαι στην πύλη για επιβίβαση από τους πρώτους.
Αλήθεια γιατί δεν έκλεισες απευθείας με Transavia από Θεσσαλονίκη; Είναι η μόνη που πετάει απευθείας όλο το χρόνο και σε βολικό αεροδρόμιο. Η Ryanair είναι λίγο ταλαιπωρία στο Μποβέ αλλά όχι μεγαλύτερη από αυτή μέσω Αθηνών.
Όταν σου ακύρωσε η Aegean την απευθείας πτήση έπρεπε να είχες αναζητήσει απευθείας πτήση με άλλη εταιρεία.
Η Aegean πετάει για Παρίσι απευθείας από Θεσσαλονίκη λίγους μήνες και βάζει και κάτι έκτακτες μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.371
Μέλη
40.016
Νεότερο μέλος
Kouzi_03

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom