vasnorth
Member
Καλησπέρα.
Αν έχεις ελληνικό διαβατήριο δεν χρειάζεσαι visa για τον Καναδά.
Αν έχεις ελληνικό διαβατήριο δεν χρειάζεσαι visa για τον Καναδά.
ναι, θα κάνεις 2 στο πήγαινε και 2 στο έλα.
Πέρυσι τέτοιο καιρό κάναμε το ίδιο ακριβώς δρομολόγιο, μην αγχώνεσαι. Προλαβαίνετε άνετα, απλά ακολουθείτε τους πίνακες για Terminal E, και ναι, σας πάει εκεί ένα τρενάκι χωρίς οδηγό, ταχύτατα και με ωραία μουσική υπόκρουση μέσαΚαλησπερα.να κανω μια ερωτηση γιατι με εχει φαει το αγχος.πεταω αυριο απο ελλαδα για κουβα μεσω ζυριχης κ εχω μονο μια ωρα αναμονη στο αεροδρομιο της ζυριχης κ δεν ξερω κατα ποσο θα προλαβω γιατι δεν ξερω ουτε αγγλικα να συνενοηθω εκει αλλα ειμαι κ ασχετος με τα αεροδρομια.μου ειπε η γυναικα μου που εφτασε οτι μολις κατεβηκε απο το αεροπλανο περασε ελεγχο διαβατηριων κ μετα ακολουθησε τον πολυ κοσμο κ τους πηγε στο terminal E.εχει ταξιδεψει κανεις μεσω ζυριχης απο το TERMINAL Ε?γιατι μου ειπε πως αυτο το terminal ine makria apo ta alla κ σε παει μονο το τρενακι..
1 λεπτό παραπάνω είναι το τρενάκι στο ταξίδι σου... Και ο έλεγχος, είναι απλά έλεγχος διαβατηρίων, που πάει πολύ γρήγορα. Μην ανησυχείς.αποτι ειδα στο ιντερνετ το terminal E ειναι απομακρυσμενο σε σχεση με τα αλλα..