Aegean Airlines Γενικά Πτήσεις με μίλια-παραδείγματα και προτάσεις

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Το ταξίδι μου είναι Νέα Υόρκη - Μαλτα μέσω Κωνσταντινούπολης με μίλια αλλά θέλω να κατέβω Κωνσταντινούπολη γιατί δεν είχε απευθείας με μίλια
Και θες να γυρίσεις μετά Ελλάδα ή Μάλτα; Εάν είναι Ελλάδα, τότε κλείσε επιστροφή με Aegean και θα είσαι οκ.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Cape Verde
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Το ταξίδι μου είναι Νέα Υόρκη - Μαλτα μέσω Κωνσταντινούπολης με μίλια αλλά θέλω να κατέβω Κωνσταντινούπολη γιατί δεν είχε απευθείας με μίλια
Εχει τύχει να μου στείλει μειλ η εταιρεία και να ρωτησει "αν είμαι καλα". Απάντησα πως ένιωσα αδιαθεσία κι αποφάσισα να κατέβω στον ενδιάμεσο σταθμό.

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Με την προϋπόθεση ότι δεν έχεις τσεκάρει βαλίτσα για Μάλτα.

StoneChris

Member
Ναι με Aegean απευθείας μετά. Με την αποσκευή δε ξέρω τι γίνεται, μήπως την πηγαίνουν κατευθείαν στη Μαλτα; Έχει ανταπόκριση και αναμονή στην Κωνσταντινούπολη 13 ώρες.

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περού
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Επειδή έχει 13 ώρες αναμονή Κωνσταντινούπολη , υπάρχει περίπτωση να παραλαβοουμε τις βαλίτσες εκει;
Μπορείς να το ζητήσεις και νομίζω θα στο κάνουν.

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Ναι με Aegean απευθείας μετά. Με την αποσκευή δε ξέρω τι γίνεται, μήπως την πηγαίνουν κατευθείαν στη Μαλτα; Έχει ανταπόκριση και αναμονή στην Κωνσταντινούπολη 13 ώρες.
Τους λες ότι επειδή έχεις μεγάλη ανταπόκριση στη Κωνσταντινούπολη, θες να παραλάβεις τη βαλίτσα σου εκεί. Το έχω κάνει και έχει πιάσει όταν τους είπα ότι έχω ανταπόκριση 3 ωρών.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Cape Verde
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.277