• Χριστουγεννιάτικος Ρετρό Διαγωνισμός 2007-2009 !

Aegean Airlines Γενικά Πτήσεις με μίλια-παραδείγματα και προτάσεις

Sugar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ψάχνεται....
Ταξίδι-Όνειρο
Απ' άκρη σ' άκρη
Έχοντας αυτό ως δεδομένο θα πρέπει να βρεις ένα αεροδρόμιο που να πετάει η Aegean (για το 1+1) και στην περίπτωση σου να συνδυάζεται και με τους υπόλοιπους προορισμούς.
Θα έκανα αναζήτηση για εισιτήρια με μίλια απευθείας από το IST για παράδειγμα, αν και τα 80.000 ίσως να μη φτάνουν για το ένα σκέλος ταξιδιού που επιθυμείς.
Η Κων/πολη ειναι πολυ κοντά και φθηνα για να κάψει το 1+1 συν του ότι εάν δεν κάνω λάθος, από εκει για Ιαπωνια δεν έχει και εξοικονομηση μιλίων. Θέλει πάλι 45.000 για να πάει Ιαπωνια.
Το νόημα νομίζω ειναι να χρησιμοποιησει το 1+1 σε μακρυνό προοριαμό άλλης γεωγραφικής ζωνης ώστε να εξοικονομήσει και μίλια. Δες τα hubs και τις πτήσεις που εξυπηρετούν. Ντουμπαι, Αμπου Ντάμπι, Βηρυτός, Αμμάν. Από εκεί θέλεις λιγοτερα μίλια.

gt13

Member
Να κάνουμε μια σύνοψη παιδιά; Εταιρείες με πολύ χαμηλούς φόρους είναι United, Avianca, Ethiopian

Υπάρχει κ κάτι άλλο που άξιζει να κοιτάμε;;

dimtze

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φιλιππίνες
Ταξίδι-Όνειρο
Patagonia !!!
Να κάνουμε μια σύνοψη παιδιά; Εταιρείες με πολύ χαμηλούς φόρους είναι United, Avianca, Ethiopian

Singapore θα έβαζα και εγω στην λίστα !!! Έχω κλείσει ήδη για το Φλεβάρη Φιλιππίνες 110.000 πόντους και 73.5 € θεωρώ ότι είναι πολύ καλά

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand

Air Canada, Eva Air, LOT και Singapore θα έβαζα επίσης.

Singapore θα έβαζα και εγω στην λίστα !!! Έχω κλείσει ήδη για το Φλεβάρη Φιλιππίνες 110.000 πόντους και 73.5 € θεωρώ ότι είναι πολύ καλά
Φαίνονται πολλά μίλια για ένα round trip ταξίδι, είχες δει πόσο έκανε το εισιτήριο;

dimtze

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φιλιππίνες
Ταξίδι-Όνειρο
Patagonia !!!
Air Canada, Eva Air, LOT και Singapore θα έβαζα επίσης.

Φαίνονται πολλά μίλια για ένα round trip ταξίδι, είχες δει πόσο έκανε το εισιτήριο;
Έχει καιρό που το έχω κλείσει αλλά το έβλεπα γύρω στα 1800 γιατί έψαχνα και για ένα άτομο ακόμα, Ίσως τόσο ακριβό επειδή ήταν μήνες πριν.
Θεωρώ πως είναι καλή εταιρία, Αρκετοί οι πόντοι αλλά πολύ καλή τιμή !!!
Πάντως εκείνη την περίοδο μου έκαναν εντύπωση οι πολύ τσιμπημένες τιμές στην Emirates

Last edited:

Ppetran

Member
Ωραία ιδέα, ναι! Αλλά τα μετ'επιστροφής κατ'εμέ δεν αξίζουν. Δες τώρα το εισιτήριο που επέλεξες. 70000 μίλια +56 ευρώ φόρους 22 Ιουλίου- 8 Αυγούστου. Το κανονικό εισιτήριο κάνει 817 ευρώ. Δηλαδή περίπου 10 ευρώ προς 1000 μίλια..
1. Να είσαι καλά για τις πληροφορίες.
2. Δηλ. να γυρίσεις με άλλη διαδρομή πίσω? Είναι εφικτό αυτό πάντα?
3. Τα 50 ευρώ τα 1000 μίλια είναι απίστευτο νούμερο......
4. π.χ. για μεξικό που θέλω εγώ από θεσσαλονίκη, πως θα πήγαινες?

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Τι ημερομηνίες έβαλες από θεσσαλονίκη?
Ε δε θυμάμαι ακριβώς ,νομίζω και 29 και 2 του μήνα για το πήγαινε και 6-7 γυρισμό ... Στο περίπου...14000 μιλια +50 ευρω

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.329
Μέλη
39.987
Νεότερο μέλος
Mrsmoke

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα