Πόσο ανεξάρτητοι ταξιδιώτες είμαστε:

ANEL

Member
Μηνύματα
1.029
Likes
340
φαντάζομαι πως υπάρχουν πολλά άλλα για τα οποία θα μπορούσε να μην είναι περήφανος για μας ο Καζαντζάκης.Εννοώ γενικά τους νεοέλληνες.Οσο για τον ταξιδευτή Καζαντζάκη είναι ο τελευταίος που μπορώ να σκεφτώ να ταξιδεύει χωρίς προετοιμασία...στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα.Για σκέψου το λίγο και ίσως χαλαρώσεις και απολαύσεις δίχως ενοχές την προετοιμασία κάθε ταξιδιού.
 
Μηνύματα
101
Likes
145
Επόμενο Ταξίδι
Κένυα
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβέτ,Κίνα και ξανά Νεπάλ
Παιδια επειδη μου σουρατε καμποσα μιλαω για την υπερβολη που μας πιανει καπως.Σιγουρα χρειαζεται καποια προετοιμασια, αλλα παντα θυμαμαι ενα φιλο που καθε 2-3 μηνες φευγει.Πριν 5 μερες γυρισε απο Μαδαγασκαρη που ηταν 1 μηνα(συνηθως συνδυαζει δουλειες με ταξιδια), τον ρωτησα πως του φανηκε και βαριοταν να μου απαντησει. Κι εγω σκεφτομαι ακομα το ταξιδι τον Γεναρη που εκανα.Φυσικο ειναι αμα την κανουμε 1-2 φορες τον χρονο να μας αποσχολει τον υπολοιπο. Οσο για τον Καζαντζακη για την εποχη του ειχε κανει δυσκολα ταξιδια, λαθος μου ομως που τον ανεφερα, μεποιασε η κακια μου, σορυ απο ολους.
 

Dafni

Member
Μηνύματα
984
Likes
598
Πάντως η ανταλλαγή σκέψεων και προβληματισμών σε σχέση με τα ταξίδια,είναι και ενδιαφέρουσα και χρήσιμη κατά την ταπεινή μου γνώμη......
 

muya

Member
Μηνύματα
207
Likes
71
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή
Καλο ειναι να γινονται συζητησεις και να ακουγονται ολες οι αποψεις νομιζω.
Εγω παντως προσωπικα απολαμβανω παρα πολυ την προετοιμασια ενος ταξιδιου,
ειναι απ' τα καλυτερα μου!
Φυσικα οταν φτανεις σε ενα τοπο δε μπορεις ολα να τα νιωσεις με τη πρωτη
(εξαλλου τους ανθρωπους τους γνωριζεις την πρωτη ωρα που μιλας μαζι τους ή καθως περναει ο καιρος;)
Νομιζω οτι η υπερβολη ειναι οταν θελουμε να τα εχουμε ολα στο χερι επειδη εχουμε παρει αεροπλανα/τρενα/λεοφωρεια ... για να φτασουμε καπου και δεν εχουμε αλλη υπομονη για την οποια ανακαλυψη ή εκπληξη.
 

taxidakia

Member
Μηνύματα
285
Likes
51
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Άνδεις ξανά
Ή όταν τα ετοιμάζει κανείς όλα με τέτοια λεπτομέρεια που αρχίζει και θυμίζει αυστηρό πρόγραμμα ταξ. γραφείου!
 

man79

Member
Μηνύματα
35
Likes
4
Επόμενο Ταξίδι
Εμμμ Μμμμ Εεεε ????????
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία,Νέα Ζηλανδία κ.α
Η προετοιμασία είναι για μένα μια πολύ ευχάριστη διαδικασία!!!:D:DΨάξε εισητήρια,ξενοδοχεία,άντε μάθε και κάποιες πληροφορίες για τον τόπο που επισκέφτεσαι!!!Προσπαθώ όσο μπορώ να προετοιμάζομαι κατάλληλα χωρίς ωστόσο να "χάνω" και όλο μου τον χρόνο!!!Η προετοιμάσια είναι μια χαρά αναπόσπαστο κομμάτι του ταξιδιού!!!όντως το να πάω ταξίδι χωρίς να προετοιμαστώ θα ήταν σαν να έλλειπε κάτι!!Απλά για μένα πάντα δεν θα έπρεπε να γίνεται με πολύ λεπτομέρεια γιατι τότε όντως θα θύμιζε πρόγραμμα τουριστικού γραφείου που λέει και η taxidiara!!:)
 

nefelh55

Member
Μηνύματα
33
Likes
19
Επόμενο Ταξίδι
Sofia
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνια
εμενα δεν μου επεσε καθολου βαρυ παντως, καταλαβαινω τι θελει να πει ο μικρος ουρανος και δεν το βρισκω καθολου "προσβλητικο". ειναι καλο να ακουγονται αποψεις και να κανουμε διαλογο. Μηδενιζοντας το επιπεδο ρισκου του ταξιδιου ισως χανεται καποια μαγεια. Δεν παιρνεις ενα αλογο και ενα κομποδεμα οπως παλια και αρχιζεις. οχι ενταξει δε λεω να φτασουμε σε αυτο το επιπεδο, απλα η "ξενερωτιλα" πολλων τουριστων ειναι εμφανης (δεν το λεω για σας συμφορουμιτες) , το να πας σε μια χωρα γνωριζοντας ιστορια και βλεποντας ολα τα αξιοθεατα δεν αξιζει για μενα αν δεν καταλαβεισ τη νοοτροπια των ντοπιων και φυσικα δεν εννοω βαθυστοχαστες αναλυσεις.σιγουρα η σημερινη εποχη ειναι πιο επικυνδινη αλλα και γω η ιδια θα ηθελα να ειχα περισσοτερη "περιπετεια" στα ταξιδια μου
 

jkourkoulis

Member
Μηνύματα
78
Likes
11
Επόμενο Ταξίδι
Erasmus στο Παλέρμο!
Ταξίδι-Όνειρο
χεχε
2. το αλησμόνητο Ν. Καζαντζάκης της Μινοαν που τα τελευταία ίχνη του ανακλύφθηκαν μετα από πολλές περιπέτειες στο Χονγκ Κονγκ (τελευταίο όνομα Metropolis..), καζινοκρουαζιέρες..κρίμα για ένα τέτοιο φέρρυ..
Άσχετο αλλά είναι το δεύτερο αγαπημένο μου καράβι.:D (ναι τα έχω σε κατάταξη τι να κάνουμε;; :p )
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.169
Μηνύματα
882.763
Μέλη
38.882
Νεότερο μέλος
aggelostzava

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom