Πόσο κόστισε το κάθε ταξίδι;

depo

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θεσσαλονίκη
Ταξίδι-Όνειρο
νησί του Πάσχα
Γράφετε καλύτερα αν αναφέρεστε σε έξοδα κατ άτομο ή όχι
Όταν γράφω έξοδα και αναφέρω με πόσα άτομα πήγα το ποσό είναι για όλα τα άτομα. Σε σόλο ταξίδια αναφέρω ποσό για ένα άτομο.

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Αεροπορικα κανονικα η με μιλια?
Ασε που η διαμονη στη Λισαβονα εχει ξεφυγει. Για κανε μια αναλυση.
Αεροπορικά κανονικά κλεισμένα απο μηνες πριν οι τεσσερις πτησεις 130 ευρώ.
Σπιτια πολυ οικονομικά ισως λογω Φεβρουαριου που ειναι νεκρή εποχή.
Τιμες δεν θυμάμαι .

paefstra

Member
Αεροπορικά κανονικά κλεισμένα απο μηνες πριν οι τεσσερις πτησεις 130 ευρώ.
Αυτο ειναι πολυ εντυπωσιακο. Μου ζηταει πολλες χιλιαδες μιλια (το λιγοτερο 30.000) και φορους ~80 ευρω, οκ σε περιοδους υψηλης ζητησης, αλλα για μια διαφορα 50 ευρω δεν αξιζει να φαει καποιος 30.000 μιλια. Θα το εχω υποψιν αλλα για τη συνταξη, αφου δεν εχω αδεια τον χειμωνα.

tatooine

Member
Αυτο ειναι πολυ εντυπωσιακο. Μου ζηταει πολλες χιλιαδες μιλια (το λιγοτερο 30.000) και φορους ~80 ευρω, οκ σε περιοδους υψηλης ζητησης, αλλα για μια διαφορα 50 ευρω δεν αξιζει να φαει καποιος 30.000 μιλια. Θα το εχω υποψιν αλλα για τη συνταξη, αφου δεν εχω αδεια τον χειμωνα.
Δεν τα μάθατε τα νέα κυρία μου;
Δεν θα πάρετε ποτέ σύνταξη εσείς.
Σκοπεύει να την ανεβάσει στα 70 ο ακατονόμαστος και ανάλογα με το προσδόκιμο να την αυξάνει όποτε θέλει.

paefstra

Member
Δεν τα μάθατε τα νέα κυρία μου;
Δεν θα πάρετε ποτέ σύνταξη εσείς.
Σκοπεύει να την ανεβάσει στα 70 ο ακατονόμαστος και ανάλογα με το προσδόκιμο να την αυξάνει όποτε θέλει.
Δεν με πειραζει ιδιαιτερα γιατι εχω σουπερ αδειες. Τα παιδια πρεπει να πειραζει και τους γονεις τους. Ας κανουν καταληψη που θα εχουν χουφταλα καθε μερα στο σχολειο.

tatooine

Member
Δεν με πειραζει ιδιαιτερα γιατι εχω σουπερ αδειες. Τα παιδια πρεπει να πειραζει και τους γονεις τους. Ας κανουν καταληψη που θα εχουν χουφταλα καθε μερα στο σχολειο.
Δεν θα μπορούσα να σας φανταστώ ποτέ να πάτε στην εργασία μας με Πι. 🤣🤣🤣

paefstra

Member
Δεν θα μπορούσα να σας φανταστώ ποτέ να πάτε στην εργασία μας με Πι. 🤣🤣🤣
Δυστυχως εχουμε και 50ρηδες με καρκινους που ερχονται σερνοντας απο θεραπειες γιατι δεν θελουν να παροπλιστουν η κρατανε την αδεια για οταν γινουν τελειως ανικανοι για εργασια. Εχουν δει πολλα τα ματια μου, αστο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.102
Μέλη
39.857
Νεότερο μέλος
gvasil

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom