Πόσο κόστισε το κάθε ταξίδι;

depo

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θεσσαλονίκη
Ταξίδι-Όνειρο
νησί του Πάσχα
Γράφετε καλύτερα αν αναφέρεστε σε έξοδα κατ άτομο ή όχι
Όταν γράφω έξοδα και αναφέρω με πόσα άτομα πήγα το ποσό είναι για όλα τα άτομα. Σε σόλο ταξίδια αναφέρω ποσό για ένα άτομο.

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Αεροπορικα κανονικα η με μιλια?
Ασε που η διαμονη στη Λισαβονα εχει ξεφυγει. Για κανε μια αναλυση.
Αεροπορικά κανονικά κλεισμένα απο μηνες πριν οι τεσσερις πτησεις 130 ευρώ.
Σπιτια πολυ οικονομικά ισως λογω Φεβρουαριου που ειναι νεκρή εποχή.
Τιμες δεν θυμάμαι .

paefstra

Member
Αεροπορικά κανονικά κλεισμένα απο μηνες πριν οι τεσσερις πτησεις 130 ευρώ.
Αυτο ειναι πολυ εντυπωσιακο. Μου ζηταει πολλες χιλιαδες μιλια (το λιγοτερο 30.000) και φορους ~80 ευρω, οκ σε περιοδους υψηλης ζητησης, αλλα για μια διαφορα 50 ευρω δεν αξιζει να φαει καποιος 30.000 μιλια. Θα το εχω υποψιν αλλα για τη συνταξη, αφου δεν εχω αδεια τον χειμωνα.

tatooine

Member
Αυτο ειναι πολυ εντυπωσιακο. Μου ζηταει πολλες χιλιαδες μιλια (το λιγοτερο 30.000) και φορους ~80 ευρω, οκ σε περιοδους υψηλης ζητησης, αλλα για μια διαφορα 50 ευρω δεν αξιζει να φαει καποιος 30.000 μιλια. Θα το εχω υποψιν αλλα για τη συνταξη, αφου δεν εχω αδεια τον χειμωνα.
Δεν τα μάθατε τα νέα κυρία μου;
Δεν θα πάρετε ποτέ σύνταξη εσείς.
Σκοπεύει να την ανεβάσει στα 70 ο ακατονόμαστος και ανάλογα με το προσδόκιμο να την αυξάνει όποτε θέλει.

paefstra

Member
Δεν τα μάθατε τα νέα κυρία μου;
Δεν θα πάρετε ποτέ σύνταξη εσείς.
Σκοπεύει να την ανεβάσει στα 70 ο ακατονόμαστος και ανάλογα με το προσδόκιμο να την αυξάνει όποτε θέλει.
Δεν με πειραζει ιδιαιτερα γιατι εχω σουπερ αδειες. Τα παιδια πρεπει να πειραζει και τους γονεις τους. Ας κανουν καταληψη που θα εχουν χουφταλα καθε μερα στο σχολειο.

tatooine

Member
Δεν με πειραζει ιδιαιτερα γιατι εχω σουπερ αδειες. Τα παιδια πρεπει να πειραζει και τους γονεις τους. Ας κανουν καταληψη που θα εχουν χουφταλα καθε μερα στο σχολειο.
Δεν θα μπορούσα να σας φανταστώ ποτέ να πάτε στην εργασία μας με Πι. 🤣🤣🤣

paefstra

Member
Δεν θα μπορούσα να σας φανταστώ ποτέ να πάτε στην εργασία μας με Πι. 🤣🤣🤣
Δυστυχως εχουμε και 50ρηδες με καρκινους που ερχονται σερνοντας απο θεραπειες γιατι δεν θελουν να παροπλιστουν η κρατανε την αδεια για οταν γινουν τελειως ανικανοι για εργασια. Εχουν δει πολλα τα ματια μου, αστο.

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Όταν λέμε έξοδα στις διακοπές μας, θα πρέπει να αφαιρούμε τα έξοδα που θα κάναμε αν μέναμε στο σπίτι μας τις μέρες των διακοπών. Π.χ. φως, νερό, φαγητό, βενζίνη, εισιτήρια ΜΜΜ, καφέδες και ποτά, κλπ κλπ.

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Όταν λέμε έξοδα στις διακοπές μας, θα πρέπει να αφαιρούμε τα έξοδα που θα κάναμε αν μέναμε στο σπίτι μας τις μέρες των διακοπών. Π.χ. φως, νερό, φαγητό, βενζίνη, εισιτήρια ΜΜΜ, καφέδες και ποτά, κλπ κλπ.
Αυτό το συζητούσαμε σήμερα ...Για ένα ταξίδι σόλο 1500 ευρώ(εισητηριο αγορασμενο με μίλια) σχεδόν μηνιαίο έλεγα βγάλε και 500-600 ευρώ βενζίνες,φαγητό ,έξοδα λοιπά .Τυχαία τα ποσά ...Άρα κάτω από 1000 ευρώ😁

paefstra

Member
Η αληθεια ειναι πως εχω παρατηρησει οτι χοντρικα αν μενουμε σε δωματιο που κοστιζει 100 ευρω το δικλινο, δηλ 50 ανα ατομο, τοτε τρωμε και 50 ανα ατομο για τα βασικα: φαι, καφες, μετακινησεις, ενα ποτακι. Για δωματιο των 80 ευρω, κοστιζει περιπου 40/ατομο για τα βασικα . Καπως ετσι το βλεπω βασει του εκαστοτε κοστους ζωης σε καθε χωρα.
Στην Αθηνα δεν τρωμε 40 ως 50/μερα/ατομο για φαι και λογαριασμους. Ομως αν τρωγαμε εξω και πιναμε εξω καφεδες παλι τοσα θα τρωγαμε. Δηλαδη δεν μπορω να συγκρινω την καθημερινη που θα παω σουπερμαρκετ, θα μαγειρεψω, θα πλυνω πιατα, θα βαλω πλυντηριο κλπ με τη μερα που δεν θα κανω τιποτε. Αυτη η πολυτελεια ειναι για μενα οι διακοπες και οσο και να κανει δεν τη μετραω.

Γι αυτο στο budget των διακοπων μετραω μονο το ξενοδοχειο, τα αεροπορικα και τις μετακινησεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.103
Μέλη
39.859
Νεότερο μέλος
RP Adventures

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom