Πόσο κόστισε το κάθε ταξίδι;

paefstra

Member
Για paefstra πολλά ξοδεψες. Δε θα μας πεις και τιμές street food και κυρίως σε άλλο thread το πώς πέρασες που είναι και το πιο σημαντικό;
Επειδη στο Γκετεμποργκ βολευτηκαμε με το thefork (30 ευρω για δυο ατομα το γευμα χωρις αλκοολ), θα γραψω για Οσλο που ηταν το πιο ζορικο.
6 ευρω τα 2 hotdog
6,5 ευρω το πακετο των 6 hotwings κοτοπουλο
10 ευρω η σαλατα Καισαρα με κοτοπουλο
20 ευρω το ταρανδομπεργκερ (γιατι μια φορα δοκιμαζεις).
Οι καντινες με ψαρικα στο λιμανι 20-22 ευρω το γευμα.
Περιπου 8 ευρω η μπαγκετα σαντουιτς.
Περασαμε παρα πολυ ωραια, και οι δυο πολεις πολυ ενδιαφερουσες. Εκπληξη το Οσλο, οπως ηταν εκπληξη και το Ελσινκι για μενα. Μεγαλο λαθος να ξεπετιουνται σε ημερησιες. Αυτα. Πηγα μονο σε 1 μουσειο που με ενδιεφερε πραγματικα, το μουσειο Ibsen γυρω στα 16 ευρω με φανταστικη ξεναγηση. Εννοειται οτι συστηνονται οι προορισμοι για οποιον δεν θελει υπερτουρισμο. Ζητημα να ειδαμε 5-6 γκρουπ τουριστων με ξεναγο. Δυστυχως ειχε πολυ ζεστη για σαουνες στο λιμανι, αλλα περασαμε και ηταν πολυ ωραια τα ρετρο ξυλινα σπιτακια. Επισης ωραιοτατα ρετρο ξυλινα μπαρακια για το βραδυ στο λιμανι.

Last edited:

paefstra

Member
Το πέθανες στην πείνα το παιδί......! Ε ρε χαμόγελο του παιδιού που θέλεις......εμένα έπρεπε να έχεις γιό ......:xalara:

Υ.Γ 😁❤🥰
Φιλε επενδυσα στο δωρεαν πρωινο, 2 πιατα φουλ καθε πρωι. Δεν παιζουμε μ αυτα.. Ειχε και γυμναστηριο το χοτελ κι επρεπε να κρατησει επιπεδο στη διατροφη. Τι τραβαμε...

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Αεροπορικά κανονικά κλεισμένα απο μηνες πριν οι τεσσερις πτησεις 130 ευρώ.
Σπιτια πολυ οικονομικά ισως λογω Φεβρουαριου που ειναι νεκρή εποχή.
Τιμες δεν θυμάμαι .
Εκπληκτική τιμή αεροπορικών!!!
Λύσε μου σε παρακαλώ μια απορία.... Με τι συνδυασμό πτήσεων και με ποιες αεροπορικές πέταξες για Αζόρες για να βγουν τα αεροπορικά 130 €; Να υποθέσω ότι αυτή η τιμή ήταν με χειραποσκευή;

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Όταν λέμε έξοδα στις διακοπές μας, θα πρέπει να αφαιρούμε τα έξοδα που θα κάναμε αν μέναμε στο σπίτι μας τις μέρες των διακοπών. Π.χ. φως, νερό, φαγητό, βενζίνη, εισιτήρια ΜΜΜ, καφέδες και ποτά, κλπ κλπ.
Μεγάλη αλήθεια. Ειδικά όταν οι διακοπές γίνονται σε περίοδο γιορτών, το ισόζυγιο διακοπών vs οικογενειακές μαζώξεις, δώρα, εξόδους, γάμοι/βαφτίσεις μπορεί να μας εκπλήξει το τελικό αποτέλεσμα.

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Καναδάς
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Λύσε μου σε παρακαλώ μια απορία.... Με τι συνδυασμό πτήσεων και με ποιες αεροπορικές πέταξες για Αζόρες για να βγουν τα αεροπορικά 130 €; Να υποθέσω ότι αυτή η τιμή ήταν με χειραποσκευή;
Συχνά πυκνά, κυρίως εκτός σεζόν, πέρυσι που κοίταζα η Ryanair είχε το Λισσαβώνα - Σάο Μιγκέλ ή Τερσέιρα του στυλ 20 ευρώ πήγαινε - έλα.

Όταν η Sky ανακοίνωσε τα δρομολόγια για Λισσαβώνα, έκλεισα δώρο για Νοέμβρη με 120 πήγαινε - έλα (ελπίζω να μην το διαβάζει ο αδερφός μου, τουλάχιστον μέχρι τα γεννέθλιά του :haha:). Αν δεν ρίξει πιστόλι, είναι καλά. Νομίζω για Λισσαβώνα πετάει και η EasyJet, πέρα από την Aegean.

Με λίγο ψάξιμο και τύχη (ή και μίλια) τα 130 μου ακούγονται εφικτά.

edit: συγγνώμη, τώρα είδα ότι μάλλον κοιτάζεις από Θεσσαλονίκη :innocent:

pan82

Member
Mιας και μιλάμε για Σκανδιναβία ας γράψω κι εγώ τα ταξίδια σε Κοπεγχάγη και Στοκχόλμη που άργησα πολύ να κάνω ακούγοντας για το ποσό ακριβά θα έβγαιναν αλλά τελικά μπορώ να πω ξόδεψα λιγότερα από άλλους λεγόμενους φθηνούς προορισμούς.

Τη Κοπεγχάγη τη λάτρεψα πήγαμε αρχές Ιουνίου του 2022. 5 άτομα με μαγευτικό καιρό που όλοι ήταν έξω και διασκέδαζαν, έψηναν, κολυμπούσαν

Εισιτήρια με μίλια οπότε 50€ φόροι
Ξενοδοχείο διαμερισμάτων εκπληκτικό με 3 υπνοδωμάτια για 4 βράδια 180€/άτομο
Φαγητό μια μέρα σε μπουφέ, μια μέρα σε Ιταλικό, δύο μέρες burger king 80€
Καφέδες-γλυκά 50€
εκδρομή kronborg (τρένα, είσοδος) 50€
Και όλα τα υπόλοιπα (πύργοι, μετρό, supermarket, Tivoli είσοδος & παιχνίδια, αναμνηστικά περίπου 170€

Σύνολο περίπου στα 580€

Στοκχόλμη τέλη Μαϊου 2023 πάλι 4 βράδια

Και εδώ μίλια με 55€ φόρους
Ξενοδοχείο 4στερο με πρωινάρα 244€ το άτομο (σε δίκλινο)
Όλα τα υπόλοιπα φαγητά, σουπερ, 240€

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Με Εasyjet Αθήνα - Λισσαβωνα -Αθηνα στα 80 ευρώ και TAP για τις Αζορες στα 50 .
Ειχα βαλιτσα καμπίνας και σακίδιο πλάτης .
Κλεισμενα απο Αυγουστο για Φεβρουάριο.

paefstra

Member
Mιας και μιλάμε για Σκανδιναβία ας γράψω κι εγώ τα ταξίδια σε Κοπεγχάγη και Στοκχόλμη που άργησα πολύ να κάνω ακούγοντας για το ποσό ακριβά θα έβγαιναν αλλά τελικά μπορώ να πω ξόδεψα λιγότερα από άλλους λεγόμενους φθηνούς προορισμούς.

Τη Κοπεγχάγη τη λάτρεψα πήγαμε αρχές Ιουνίου του 2022. 5 άτομα με μαγευτικό καιρό που όλοι ήταν έξω και διασκέδαζαν, έψηναν, κολυμπούσαν

Εισιτήρια με μίλια οπότε 50€ φόροι
Ξενοδοχείο διαμερισμάτων εκπληκτικό με 3 υπνοδωμάτια για 4 βράδια 180€/άτομο
Φαγητό μια μέρα σε μπουφέ, μια μέρα σε Ιταλικό, δύο μέρες burger king 80€
Καφέδες-γλυκά 50€
εκδρομή kronborg (τρένα, είσοδος) 50€
Και όλα τα υπόλοιπα (πύργοι, μετρό, supermarket, Tivoli είσοδος & παιχνίδια, αναμνηστικά περίπου 170€

Σύνολο περίπου στα 580€

Στοκχόλμη τέλη Μαϊου 2023 πάλι 4 βράδια

Και εδώ μίλια με 55€ φόρους
Ξενοδοχείο 4στερο με πρωινάρα 244€ το άτομο (σε δίκλινο)
Όλα τα υπόλοιπα φαγητά, σουπερ, 240€
Εχουν τρομαξει τον κοσμο. Εγω και περσι απο Σουηδια και φετος απο Νορβηγια εκανα και ψωνια απο outlets.

paefstra

Member
Πιο πολύ εντύπωση μου έκαναν τα 2 hotdogs 6 ευρώ. Στο κάμπινγκ του Αρμενιστη τα πλήρωσα 4.2 το ενα
Κι εμενα. Το θηριωδες παραδοσιακο "σαλιγκαρι" με κανελλα του Γκετεμποργκ κοστιζε το ατομικο (που κανεις 2 μερες να το φας) 7 ευρω ενω το οικογενειακο 12 ευρω.
Εν τω μεταξυ μια παστα μια σταλια εδω Ελλαδα εχει φτασει το 5ευρο.
20250719_132132.jpg

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.105
Μέλη
39.861
Νεότερο μέλος