Πόσο κόστισε το κάθε ταξίδι;

tatooine

Member
Κι εμενα. Το θηριωδες παραδοσιακο "σαλιγκαρι" με κανελλα του Γκετεμποργκ κοστιζε το ατομικο (που κανεις 2 μερες να το φας) 7 ευρω ενω το οικογενειακο 12 ευρω.
Εν τω μεταξυ μια παστα μια σταλια εδω Ελλαδα εχει φτασει το 5ευρο.
View attachment 504948
Σε κυριλέ φούρνο της γειτονίας μου κάτι τέτοιο, στο ίδιο μέγεθος πάνω κάτω αν κρίνω από το αναψυκτικό (με ταχίνι η σταφίδες η μήλο, βγάζει διαφορά) κάνει 1,2. δεν το λες και φτηνό το σκανδιναβικό.
Με 7 εύρω εγώ παντρεύομαι, με 12 δε, δίνω προκαταβολή για οικόπεδο.

paefstra

Member
Σε κυριλέ φούρνο της γειτονίας μου κάτι τέτοιο, στο ίδιο μέγεθος πάνω κάτω αν κρίνω από το αναψυκτικό (με ταχίνι η σταφίδες η μήλο, βγάζει διαφορά) κάνει 1,2. δεν το λες και φτηνό το σκανδιναβικό.
Κυριλε με 1,2 Σε μεγεθος τετοιο δεν κυκλοφορουν στην Ελλαδα. Καμια σχεση.
Με 1,2 το ενα παιρνω κατεψυγμενα απο το Marks and Spencer για να τα ψησω στο κυριλε μου σπιτι, εεε... η δουλαρα μου εννοω
sousou.jpg

Αυτο ειναι το οικογενειακο σε μεγεθος τουρτας. Το ατομικο ειναι το μισο.
husaren-750x563.jpg

8avos

Member
Με 7 εύρω εγώ παντρεύομαι, με 12 δε, δίνω προκαταβολή για οικόπεδο.
12€ έχει ένα ταψάκι γαλακτομπούρεκο ή ένα ταψάκι πουτίγκα Φαρσάλων...

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Το κάνατε πάλι το θέμα..... καφενείο, πρέπει να κάνουμε ένα chat room.... Εκεί θα γίνετε το ξε μου :xalara::haha::clap: πουπούλιασμα

tatooine

Member
Το κάνατε πάλι το θέμα..... καφενείο, πρέπει να κάνουμε ένα chat room.... Εκεί θα γίνετε το ξε μου :xalara::haha::clap: πουπούλιασμα
Στην επόμενη μου κάθοδο εις τας πρωτευουσας θα σας μαζέψω να με Κεράσετέ και να τα πούμε.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.105
Μέλη
39.861
Νεότερο μέλος
Afroditibr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom