Πόσο κόστισε το κάθε ταξίδι;

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Από την πρόσφατη επίσκεψη μου στην Κροατία, σας διαβεβαιώ ότι δεν έιναι καθόλου μα καθόλου φθηνή. Είναι ακριβότερη στα περισσότερα από την Ελλάδα. Το ίδιο θυμάμαι ήταν και η Λιουμπλιάνα.
Νομίζω ότι η αύξηση της τουριστικής κίνησης στην εποχή των σόσιαλ μίντια έχει οδηγήσει σε τεράστια αύξηση της ζήτησης και εν τέλει και των τιμών. Για να τιμολογούν οι επιχειρηματίες τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους σε αυτές τις τιμές, μάλλον καταφέρνουν να τα πουλήσουν.
Κοιτούσα για την ερχόμενη εβδομάδα διαμονή στην Χαλκιδική. Καθημερινή. Οι τιμές ξεκινάνε από τα 60 ευρώ για πάρα πάρα πολύ βασικό δωμάτιο. Και αυτά 2-3 επιλογές. Νοικιάζουν οι αθεόβοφοι σκηνές με κρεβάτι με 60 ευρώ. Απλή μεγάλη σκηνή.
Μόλις επέστρεψα από μπανάκι, εγώ και χιλιάδες άλλοι Θεσσαλονικείς. Να τα έχουν να τα χαίρονται τα δωμάτιά τους. 90 ευρώ στο Μαρμαρά 100 ακατέβατο στο πρώτο πόδι. Από μένα είναι ΟΧΙ και ΟΧΙ.

tatooine

Member
Δεν ξέρω για Ευρώπη, αλλά ΝΑ Ασία το 2024, 3 μήνες νησιά στην Ινδονησία Μαλαισία και Φιλιππίνες με όλα μέσα 2700 περίπου ανά άτομο, ειμασταν δυο
Και στη Μύκονο αν πας και στήσεις Αντίσκηνο και κάνεις το σκα….ο σου παξιμάδι κάθεσαι όλη τη σαιζόν Με 2700, μην σου πω κάνεις και δυο σεζόν.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Ας επικεντρωθούμε στις μικρές χαρές της ζωής.
View attachment 501594
Τελικά ο καφές κάνει 7€ ή 14€;; Πληρώνεις έξτρα 7€ για την ζωντανή μουσική;
Στο Hotel Makedonia Palace στην Θεσσαλονίκη πλήρωσα πριν μια εβδομάδα 7,10 τον φρέντο καπουτσίνο και στη Ρόδο στα Λουτρά Καλλιθέας 5€ μόνο σε σούπερ μαγαζί δίπλα στο κύμα.

Edit: Τώρα διαπίστωσα ότι τελικά κάνει 14€ ο καφές στην πλατεία του Αγ. Μάρκου με συνοδεία μουσικής.
Μια χαρά είναι!
Στη Ναβόνα έκανε 10€ πριν πολλά χρόνια χωρίς μουσική...

Last edited:

Evi_Stav

Member
Πάρα πολύ οικονομικό ταξίδι ήταν αυτό που έκανα το Πάσχα στη Γεωργία!

Η χώρα πανέμορφη, ακόμα "πίσω" τουριστικά, το φαγητό υπέροχο και όλα πάρα πολύ φθηνά για εμάς!

5 διαμονές με αεροπορικά, φαγητό, μουσεία, αμάξι και δραστηριότητες 450 ευρώ το άτομο!

Evi_Stav

Member
Θέλω, επίσης, να ρωτήσω εδώ αν η Ταϊλάνδη είναι όντως τόσο οικονομική όσο λένε!

Πόσα χρήματα να υπολογίσω μόνο για φαγητό και δραστηριότητες για 16 μέρες;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.058
Μέλη
39.815
Νεότερο μέλος