• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Ρε σεις θα κλείσουμε 20 χρόνια φέτος

Spark

Member
Μηνύματα
170
Likes
1.768

thanos75

Member
Μηνύματα
1.537
Likes
4.138
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Συμφωνούμε : εκδρομή/ταξίδι
και είναι τόσα τουριστικά γραφεία που προσφέρουν υπηρεσίες με πούλμαν, θα υπάρχουν προσφορές..
Συμφωνώ απόλυτα και μάλιστα να προσθέσω ότι θα μπορούσε να γίνει όχι μόνο οδική, αλλά ακόμα κ ακτοπλοϊκή (ειδικά άνοιξη/φθινόπωρο). Αααχχχ...όπως κάποιοι θα έχετε καταλάβει είμαι τρελός καραβολατρης 🙂 (εκτός από τρελός σινεφίλ/θεατρόφιλος). Ζητώ να μου ανατεθεί ή το υπουργείο Πολιτισμού η το υπουργείο Ναυτιλίας κ νησιωτικής πολιτικής 😊.
Γενικά- και πέρα από την πλάκα- μια διήμερη εκδρομή σε προορισμό που θα εξυπηρετούσε όσους περισσότερους γίνεται θα ήταν μια φανταστική ιδέα
 

James

Member
Μηνύματα
1.032
Likes
5.636
Επόμενο Ταξίδι
Ανατολική Κρήτη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Κοίτα ρε φαγωμάρα για το Υπουργείο μου. Αντί να κοιτάτε προς τη θέση του Πρωθυπουργού ή των μεγάλων Υπουργείων βάλατε στο μάτι εμένα!
Ε, αυτό σύντροφοι δεν το περίμενα... :p
 

vikara

Member
Μηνύματα
596
Likes
6.757
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
Βρε παιδιά, μην αγχώνεστε,για όλους έχει ο μπαχτσες!Άλλωστε είμαστε η χώρα με τους περισσότερους υπουργούς/πολίτη!!!

Το υπουργείο μεταφορών ξεχάσατε (βασικό φορουμιακο)που κατά τα φαινόμενα θα αποσχεστει από τον υπουργείο υποδομών στον επόμενο ανασχηματισμο. Οπότε μανι-μανι 2 υπουργεία!

Αφού δεν το έχει διεκδικήσει κάνεις, αν και φοβαμαι τη σκληρη αντιπολίτευση του φορουμ, θα το παιξω μικρη κυβερνητικη δυναμη και θα αιτηθω λόγω ειδικότητας το υπουργειο ενέργειας και κλιματικής αλλαγης.

Επίσης,είμαι μέσα σε οποιαδήποτε εκδρομή/συναντηση στην κεντρική η βόρεια Ελλαδα κανονιστεί(ισως και πιο νοτια), για να εορταστουν τα 20 χρόνια του φόρουμ όπως του πρεπουν🥳
 

panpan

Member
Μηνύματα
7.174
Likes
29.628
Συμφωνώ απόλυτα και μάλιστα να προσθέσω ότι θα μπορούσε να γίνει όχι μόνο οδική, αλλά ακόμα κ ακτοπλοϊκή (ειδικά άνοιξη/φθινόπωρο).
Για μας που είμαστε αρκετά μακριά, δυσκολεύουν τα πράγματα να μπορέσουμε να έρθουμε,
ειδικά αν θα είναι και διήμερη και σε νησί.
 

underwater

Member
Μηνύματα
2.902
Likes
13.508
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Προσωπικά θεωρώ ότι οι πιο εύκολες στην προσέγγιση πόλεις είναι αναπόφευκτα η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη λόγω των μεγάλων αεροδρομίων με τακτικές πτήσεις που έχουν (συν ΚΤΕΛ κλπ), που τις καθιστούν λιγο-πολυ προσιτές τόσο από τα περισσότερα μέρη της Ελλάδας, όσο και από το εξωτερικό.

Αν το πάμε σε "μέση λύση" κάπου στο κέντρο της χώρας, προσωπικά δε μπορώ να σκεφτώ πιο δίκαια επιλογή από τον Βόλο. Σχεδόν στη μέση (πιο βολικός για τους βορειοελλαδιτες, αλλά και πάλι προσιτός για τους περισσότερους), σχετικά καλές τιμές, τσιπουράδικα, θαλασσιτσα, το Πήλιο δίπλα κλπ.

Λίγα από τα νησιά είναι εξίσου προσβάσιμα για μέλη τόσο από το Νότο, όσο και από τον Βορρά. Ίσως μόνο η Κρήτη, καθώς υπάρχουν πολλές καθημερινές πτήσεις τόσο από τον Βενιζέλο, όσο και από το Μακεδονία και άλλα αεροδρόμια. Αλλά και πάλι το κόστος αυξάνεται κατακόρυφα, ενώ για εκδρομή ηπειρωτική Ελλάδα μπορεί να γίνει carpooling.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.009
Μηνύματα
923.717
Μέλη
39.726
Νεότερο μέλος
Christos Rev

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom