Ροκάδες δεν υπάρχουν εδώ μέσα;

EviTan

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Δεν φτάνει που χάνουμε 1-1 καλλιτέχνες που αγαπάμε τώρα τελευταία, ήρθε η ώρα να αποχαιρετησουμε και έναν άνθρωπο ορόσημο που άλλαξε την ιστορία της μουσικής και της νύχτας (και μέρας!) της πόλης μας, όταν το 1979 άνοιξε τον μπαρ Berlin σε ένα στενό της Θεσσαλονίκης...

Καλό ταξίδι Θόδωρα... ευχαριστούμε!

Señor_Nada

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Ένα από τα καλύτερα νέα συγκροτήματα που έχω ακούσει. Πρώτος τους δίσκος μόλις το 2023 και δεύτερος πέρσι. Ριφαρες, σολαρες και ο τραγουδιστής φωνάρα αν και το παρακάνει με τις ψιλές. Live επίσης πολύ δυνατοί. Δεν υπάρχει αυτό το κομμάτι. Θυμίζει μεγαλεία Queensryche και Crimson Glory.

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Καιρό είχε να με αρπάξει μπάντα από τα μούτρα, κάτι που έγινε ανακαλύπτοντας τους Khirki (σωστά καταλάβατε από την Οδύσσεια) και το νέο τους άλμπουμ.
Δυνατός rock/metal ήχος, με στοιχεία Ελληνικής μυθολογίας και όχι μόνο στα Ελληνόφωνα κι Αγγλόφωνα παράλληλα τραγούδια τους. Μια δοκιμή θα σας πείσει:

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Πρόσφατη ανακάλυψη - σκάλωμα και αυτή, η μπάντα των Ελβετών Dirty Sound Magnet.
Όσοι έχουν επαφή με το 60s-70s Progressive Rock & Blues είναι δεδομένο πως θα βρούνε κάτι πολύ οικείο στον ήχο τους.

Ίσως κάποιος να τους είδε στην πρόσφατη περιοδεία στη χώρα μας, πατρίδα -κατά το ήμισυ- και του τραγουδιστή Stavros Dzodzos.

Last edited:

Señor_Nada

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Όσο πλησιάζουν οι μέρες τόσο πιο πολύ ακούω Metallica, ειδικά τα live τους. Εδώ μια φανταστική πρόσφατη εκτέλεση της κομματάρας sad but true. Ειναι από τα τραγούδια που θέλω να παίξουν το Σάββατο.

Σε κάθε συναυλία τους πλέον, σε κάποια φάση ο μπασιστας με τον κιθαρίστα παίζουν ένα κομμάτι της χώρας που βρίσκονται. Οι επιλογές τους δεν είναι καθόλου προφανείς. Έχω περιέργεια ποιο ελληνικό τραγούδι θα διαλέξουν. Ίσως κανα ρεμπέτικο;

varioAthens

Member
Μέγας Συγγραφέας
Σε κάθε συναυλία τους πλέον, σε κάποια φάση ο μπασιστας με τον κιθαρίστα παίζουν ένα κομμάτι της χώρας που βρίσκονται. Οι επιλογές τους δεν είναι καθόλου προφανείς. Έχω περιέργεια ποιο ελληνικό τραγούδι θα διαλέξουν. Ίσως κανα ρεμπέτικο;
Μα αυτο θα ηταν το προφανες... τι να παιξουν? Λιολιου?

Yorgos

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
Πακιστάν-Κίνα
Ταξίδι-Όνειρο
Roraima-Socotra

Señor_Nada

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Μα αυτο θα ηταν το προφανες... τι να παιξουν? Λιολιου?
😄 δεν ξέρεις καμιά φορά πως τα σκάει στους καλλιτέχνες. Οι scars on Broadway του κιθαρίστα των system of a down έχουν κάνει διασκευή το γιε μου του Κόκοτα!

Ένα τα ματοκλαδα σου λάμπουν θα θελα που έχει ριφαρα🤘

evaT

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Κάθε φορά, το επόμενο
Βάζω και γω ένα από αυτά που θέλω οπωσδήποτε να παίξουν!
Κουφή θα μείνω, έχω κάψει τα αυτιά μου να ακούω λάιβ τους ασταμάτητα αυτές τις μέρες :haha: :haha:

Señor_Nada

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Το έχω για σιγουρακι ότι θα το παίξουν το seek and destroy.

Το άλλο που θέλω πάρα πολύ είναι το wherever I may roam. Απο τους πιο πορωτικους στίχους που υπάρχουν.

and the earth becomes my throne
I adapt to the unknown
Under wandering stars I've grown
By myself but not alone
I ask no one

...and my ties are severed clean
The less I have the more I gain
Off the beaten path I reign

Rover, wanderer
Nomad, vagabond
Call me what you will

But I'll take my time anywhere