Ρομαντικη βραδια στη θεσσαλονικη

arishose

New Member
Μηνύματα
3
Likes
2
Θελω να φτιαξω ενα πλανο για να περασω ενα τελειο βραδυ με το κοριτσι μου ειμαστε και οι δυο φοιτητες.Αρχικα θα ηθελα προτασεις για ρομαντικο δειπνο σε μαγαζι το οποιο δεν θα χει πολυ βαβουρα , πολυκοσμια και θα ναι οικονομικο μετα για ποτο σε μαγαζι στο οποιο θα μπορουμε να κατσουμε σε καναπε επειτα θα θελα να παμε καπου ρομαντικα νομιζω τα καστρα ειναι ιδανικη επιλογη ..Θα ηθελα να ακουσω οποιαδηποτε ιδεα για να φτιαξω ενα προγραμμα.
 

mikrh tsopana

Member
Μηνύματα
1.715
Likes
7.790
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Ένα-ένα. Αρχικά, το οικονομικό(πλην ρομαντικό) δείπνο πώς το προσδιορίζεις;10-15 ευρώ το άτομο για κυρίως πιάτο και ποτό ή κυρίως πιάτο και επιδόρπιο σου φαίνεται οικονομικό;
Για ποτό που λες, ναργιλέ κάνετε;(έχουν τα καλύτερα πουφ!)
Μετά που λες ρομαντικά, εννοείς βόλτα ή να κάτσετε σε μαγαζί; Έχε υπόψιν σου ότι αν και τα κάστρα είναι εξαιρετικά τέτοια εποχή έχει πολύ κόσμο και φασαρία και αυτό χαλάει αρκετά τον ρομαντισμό που εσύ ψάχνεις.
 

arishose

New Member
Μηνύματα
3
Likes
2
10-15 ευρώ το άτομο για κυρίως πιάτο και ποτό .. ναργιλε δεν κανουμε .. επειδη θα ειμαστε πολλες ωρες μαζι θελω κ μαγαζι κ βολτα .. μου ειπαν για τον ομιλο στην νεα παραλια οτι ειναι ωραια .. εκτος απο τα καστρα εχεις να μ προτεινεις κατι αλλο?
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.043
Likes
41.052
Δε βλεπω τον @jimp να παιρνει θεση γιατι μαλλον θα λειπει διακοπες, αλλα θα τα πω εγω τσεκουράτα:
Αν ειστε στο "ψησιμο", ανεβαζεις πολυ τον πηχυ και μετα θα σου ζηταει τοσα πολλα καθε φορα
Αν ηδη τα 'χετε η θα περιμενει δαχτυλιδι και προταση γαμου η θα υποψιαστει οτι την κερατωσες.
Πιο χαλαρά, ανθρωπέ μου :haha:
 

jimp

Member
Μηνύματα
5.020
Likes
6.401
Σωστη η @paefstra και για τις διακοπες αλλα και για τα φαγητα. Χαλας την πιατσα απο πολυ μικρη ηλικια. Παγωτακι στην παραλια πριν ή μετα απο σουβλακοκατασταση γιατι τα νεα κοριτσια ξερουν να εκτιμουν την ειλικρινεια.
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.043
Likes
41.052
Πες τα ρε @jimp . Εκτός αν όντως έχεις κερατώσει και το κορίτσι το έμαθε. Ούτε τα Κάστρα σε ξεπλένουν. Ετοιμασου για μονόπετρο, απο τα μικρά...
 

mikrh tsopana

Member
Μηνύματα
1.715
Likes
7.790
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Αν αποφασίσεις να ακούσεις paefstra και jimp να ξέρεις ότι το κοντοσούβλι είναι η καλύτερη επιλογή!

Σε αντίθετη περίπτωση θα σου πρότεινα την Παπαρούνα στα Λαδάδικα. http://www.paparouna.com/el/
Λείπω 1 χρόνο από τη Θεσσαλονίκη αλλά μέχρι τον Σεπτέμβρη ακριβώς δίπλα από την Paparouna Wine & Coctail Bar υπάρχει η κλασική παπαρούνα που σερβίρει φαγητό και ποτό επίσης. Είναι πολύ καλύτερη από το coctail bar τα φαγητά του οποίου είναι υπερεκτιμημένα. Υπάρχει και ένα άλλο στην πλατεία Ναυαρίνου, το Αργοφαγείον ακριβώς δίπλα από το Βαρύ Πεπόνι αλλά πρώτον δεν ξέρω άμα είναι ανοιχτό μέχρι το βράδυ και δεύτερον δεν είναι και τόσο ρομαντικό.

Για ποτό σε μαγαζί με καναπέ δεν μπορώ να σε συμβουλέψω. Ίσως το Blue Bar μπροστά στη Ρωμαϊκή Αγορά να έχει καναπέδες.

Κι εγώ θα σου πρότεινα Νέα Παραλία. Πάντα έχει κόσμο αλλά όσο κατευθύνεσαι ανατολικά λιγοστεύει(το βράδυ) και μπορείτε να περπατήσετε μέχρι να βρείτε το σημείο που θέλετε.
 

arishose

New Member
Μηνύματα
3
Likes
2
Εχετε δικιο θα το παω πιο χαλαρα .. χαλαρο ποτακι στο Cafe Bar Castra μετα για κανα σουβλακι μετα παγωτακι κ βολτα στην παραλια .. Τα χουμε αλλα επειδη θα κανω καιρο να την δω ελεγα να κανω κατι παραπανω
 

Nicolas

Member
Μηνύματα
193
Likes
450
Επόμενο Ταξίδι
......
Ταξίδι-Όνειρο
Καραϊβική
Καπου στο ενδιαμεσο πάτε μια βολτα με τα καραβακια απο την παραλια,πιειτε μια μπυρα στο πλοίο οσο κραταει η βόλτα και μετα συνεχιζετε τον περιπατο , το βραδυ τις τελευταιες μερες δεν εχουν και τόσο κοσμο.
 

clairy_s

Member
Μηνύματα
22
Likes
4
Επόμενο Ταξίδι
Σμύρνη!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία!!!
Καλησπέρα κι από εμένα!
Αφού από ό,τι κατάλαβα θέλετε να πάτε κάστρα ξεκινήστε από εκεί συνεχίστε μέσα στην Άνω πόλη. Αν θέλετε να τσιμπήσετε κάτι μπορείτε να κάνετε στάση στο "ιγγλις" . (απλά δεν γνωρίζω αν τυχόν είναι ανοιχτό αυτές τις μέρες, η παπαρούνα π.χ δεν είναι). Βόλτα στην παραλία επιβάλλεται , με παγωτό στο χέρι, με μπύρα , με φιστίκια όπως και να έχει για ηλιοβασίλεμα για να χαζέψετε τα καραβάκια βρείτε εναν μουσικό του δρόμου που να παίζει μουσική που να σας αρέσει αράξτε σε ένα παγκάκι.
και όντως ανέβασες τον πήχη!!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.216
Μηνύματα
883.894
Μέλη
38.906
Νεότερο μέλος
Makarena

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom