Αίγινα ΣΚ στην Αίγινα

Nik1981

Member
Ταξίδι-Όνειρο
στο χρόνο
Ξεθαβω αυτό το θέμα, γιατί και σκεφτομαστε και μειε να παμε Αίγινα για λίγες μέρες.
Θα μελετήσω τα προηγούμενα μηνύματα αναλυτικά.
Έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με αυτά; τα πιο πολλά μηνύματα είναι παλιά.

pepakos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή 🇦🇷
Καμιά ιδέα για διανυκτέρευση στην Αίγινα για μία νύχτα?
Όπου και αν πάρω τηλέφωνο για μια νύχτα δεν δίνει κανείς δωμάτιο. Ζητούν από δύο και πάνω...
Μόνο Αγία Μαρίνα βρίσκω αλλά είναι μακριά για την περίσταση που θέλω να πάω.

maria91

Member
Καμιά ιδέα για διανυκτέρευση στην Αίγινα για μία νύχτα?
Όπου και αν πάρω τηλέφωνο για μια νύχτα δεν δίνει κανείς δωμάτιο. Ζητούν από δύο και πάνω...
Μόνο Αγία Μαρίνα βρίσκω αλλά είναι μακριά για την περίσταση που θέλω να πάω.
Booking κοιταξες?συνηθως δινουν αρκετα για μια νυχτα τριγυρω στο λιμανι

giannis1996

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νάξος
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες
Για λίγες ώρες στην Αίγινα, δηλαδή μπάνιο και φαγητό, χωρίς αμάξι τι προτείνετε; κέντρο ή Αγία Μαρίνα; Κάποια πρόταση για εστιατόριο; Σκέφτομαι κέντρο, έχει καλές παραλίες κοντά;

depo

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θεσσαλονίκη
Ταξίδι-Όνειρο
νησί του Πάσχα
Για λίγες ώρες στην Αίγινα, δηλαδή μπάνιο και φαγητό, χωρίς αμάξι τι προτείνετε; κέντρο ή Αγία Μαρίνα; Κάποια πρόταση για εστιατόριο; Σκέφτομαι κέντρο, έχει καλές παραλίες κοντά;
Καλησπέρα, χωρίς αμάξι καλύτερα κέντρο, για Αγία Μαρίνα θέλει μέσο. Έχει παραλίες στην πόλη. Πήγα στην παραλία Κολώνα (έχει αρκετές πέτρες), αλλά είναι κοντά στο ναό του Απόλλωνος και το Αρχαιολογικό μουσείο οπότε μπορούν να συνδυαστούν. Άλλη επιλογή είναι η παραλία Αύρα (μερικές φορές έχει φύκια). Για φαγητό: Δρομάκι για θαλασσινά, Αυλή για κρεατικά.

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Ταιλάνδη
Που θα σταματήσετε με το καράβι και από πού θα φύγετε?
Αν η απάντηση είναι Αγία Μαρίνα, μπορείτε να κάνετε μπάνιο εκεί ( δεν είναι άσχημα, ρηχή παραλία) , να φάτε εκεί ( στο ακρογιάλι μου αρέσει, σε ωραίο σημείο , ή στο θυμάρι).
Αν η απάντηση είναι κέντρο, μπορείτε είτε να πάρετε με 20 ευρώ καραβάκι για Μονή (30' διαδρομή) να κάνετε μπάνιο που είναι υπέροχα και στο γύρνα να φάτε στο κέντρο ( προτιμάω το δρομάκι) . Από κέντρο βέβαια μπορείτε με το ΚΤΕΛ να πάτε Αγία Μαρίνα/ Μαραθώνα/Περδικα που δεν είναι πάνω από 30 λεπτά η διαδρομή .

Εγώ θα πρότεινα Μονή ξεκάθαρα!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.134
Μέλη
39.889
Νεότερο μέλος
dio72

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα