• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Σάμος - Σύμη. Σύμη - Σάμος.

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.870
Likes
2.266
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Χμ... Μπα και ξαναμπα ουτε εγω δεν ενθουσιαστηκα κ μαλλον δεν θα παω ως βασικο προορισμο διακοπων. Σε συνδυασμο με αλλο νησι ισως. Εβλεπα το λιμανι που ειναι οντως μαγικο, αλλα το νησι δεν ειναι μονο το λιμανι
 

paefstra

Member
Μηνύματα
14.581
Likes
47.392
Κι όμως, είναι ένα από τα ομορφότερα νησιά που έχω πάει, με μοναδική ατμόσφαιρα. Πολύ δύσκολο θέμα τα σκαλιά, η ζέστη που έχει και η πρόσβαση σε παραλίες. Παρόλα αυτά η αρχιτεκτονική και το ύφος του νησιού είναι μοναδικά. Αλλά μπορεί να είμαι έτσι εγώ, που λατρεύω τα Δωδεκάνησα και πιστεύω ότι δεν πρέπει να χάνεται η ευκαιρία να δει καποιος αυτούς τους δύσκολους προορισμούς.
 

James

Member
Μηνύματα
1.032
Likes
5.636
Επόμενο Ταξίδι
Ανατολική Κρήτη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Το νησί είναι πολύ ωραίο όντως αλλά για λίγες μέρες.

Σαφέστατα η ναυαρχίδα είναι το λιμάνι το οποίο είναι από τα ωραιότερα μέρη στην Ελλάδα. Πάντως και ο συνδυασμός είναι καλή ιδέα μιας και σε κοντινή απόσταση έχεις πολλές και όμορφες επιλογές.

Θα συμφωνήσω ότι η ζέστη και η πρόσβαση στις παραλίες είναι ένα θέμα. Καλά, και ο Άδωνις.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.009
Μηνύματα
923.760
Μέλη
39.726
Νεότερο μέλος
Christos Rev

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom