giwrgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Περου,Περου,Περου,Περου..
Περιεχόμενα
Μετα τη περσινη περιπετειαρα μας στη Βενεζουελα και το αδικο-κατ εμε-διωξιμο απο την κολομβια(πολυ με τριγυριζει για φετος,για να δουμε..

Βεβαια,για να μη ξεχνιομαστε,ποτε κανονισαμε να κανουμε κατι με αυτο το παιδι και μας βγηκε οπως το θελαμε???ποτε..

Ολα ξεκινησαν οταν μια μερα στη Λιμα το 2009,στο πρωτο μας ταξιδι εκει,γνωρισα,οπως συμβαινει συχνα,μια κοπελα,μια περουανα τοσο ομορφη που δεν υπαρχουν λεξεις να τη περιγραψω..απλα..

Ετσι λοιπον φτανοντας στην ανοιξη αρχισαμε την συχνοτερη επικοινωνια,την καθημερινη,αλλα παλι χωρις καμια υποψια οτι μπορουμε εμεις οι δυο καν να βρεθουμε ξανα,καθως εγω οσο τρελα και αρρωστεια να εχω με το Περου,δεν ειχα αμεσο σκοπο να ταξιδεψω εκει,οπως προειπα σκοπος και στοχος μας ηταν οι ακτες της καραιβικης,το υψομετρο της Μπογκοτα και ναιιιιιιιιιι η αγαπημενη μας Ντεπορτιβο Κουκουτα...

Η αληθεια βεβαια ειναι,καθως σαν γνησια τουμπιωτακια μιλαμε κιμπαρικα και αληθινα,ηταν οτι ειχαμε αρχισει να εχουμε αναγκη την καθημερινη μας επαφη-συνομιλια,με την βοηθεια της τεχνολογιας(πριν δυο χρονια ειμουν σε ενα ιντερνετ καφε και πατουσα-σχεδον εσπαγα-τα κουμπακια στο πληκτρολογιο,νομιζοντας οτι ετσι θα εβγαζα τα γραμματα εντονοτερα μαυρα στην οθονη..

Ετσι φτανοντας κοντα στην ημερομηνια των γενεθλιων μου(11 ιουνιου..),η Μαργαριτα μου προτεινε να με επισκεφτει,να κανει και τις διακοπες της εδω και να περασουμε μαζι τα γενεθλια μου...

Ολα φαινοντουσταν ροδινα και ωραια,ομως τι αλλο απο την ολιγωρια της ελληνικης πρεσβειας(αν και εκ των υστερων εμαθα οτι δεν ηταν σε καμια περιπτωση δικο τους σφαλμα,απεναντιας οι ανθρωποι με βοηθησανε απιστευτα,ασ ειναι καλα..

Attachments
-
29,3 KB Προβολές: 55
Last edited by a moderator: