GTS
Member
Συνονόματε, έμπαινε γερά...η ιστορία σου από Βενεζουέλα είναι ίσως η πιο διασκεδαστική που έχω διαβάσει στο φόρουμ, τη σκεφτόμουν συνέχεια όταν ήμουν εκεί πριν λίγο καιρό....go on!!
Βρε μπας και μας ετοιμάζεις ήδη την επόμενη ιστορία "Έρωτας στο μαγικό και ανεξερεύνητο Κορδελιό;"ή λατινοαμερικανα απο τις ανδεις ή λατινοαμερικανα απο το-συμπαθεστατο- κορδελιο.....ναι,οσο αστειο και να φαινεται εχει κατι γυναικαρες μελαχρινες,ουτε καταλαβαινεις τη διαφορα..
σ'ευχαριστω παντως,μακαρι να πανε ολα καλα...![]()

Βρε μπας και μας ετοιμάζεις ήδη την επόμενη ιστορία "Έρωτας στο μαγικό και ανεξερεύνητο Κορδελιό;"![]()

τρελοκομειοοοο...

..χμμμμ,να σε πω την αληθεια τιποτα δεν ειναι απιθανο..
εχει παρα πολλα κλαδια μωρε και σκαλωνουν τα ποδια σου,εχω ακουσει για εκει...

..''λυπουμαστε κυριε,αλλα απο 5 εως 30 μαιου αδυνατουμε να εκδωσουμε βιζα..''
..ετσι,με μια στεναχωρια μεγαλη,θα επρεπε να περιμενουμε τουλαχιστον ως τον αυγουστο να ξαναειδωθουμε,ειτε πηγαινοντας εγω στη λιμα ειτε ερχοταν αυτη εδω..και θα περνουσαμε την ημερα των γενεθλιων μου αρκουμενοι σε ευχες με τη βοηθεια της τεχνολογιας..
..''ναι,και αν παω και αυτη δουλευει..??
τι κανω τοτε??τραγωδια θα ειναι οχι γενεθλια..''
..πολλες ερωτησεις με βασανιζανε,παρα την πολυ θετικη ενεργεια που ειχα,ενιωθα οτι ειχα να ξεπερασω πολλους σκοπελους μεχρι να βρω την μια και μοναδικη ''διοδο'' ωστε να καταφερω να υπερκερασω ολες τις δυσκολιες και να παω,να γουσταρουμε τη φαση και να γυρισω πισω,πρωτον σωος και αβλαβης και δευτερον ετοιμος για δουλεια...

ειχα κανει δυο-τρεις χοντρες γκαφες στη δουλεια μου,καθησα να ψαξω να δω κατα ποσο ειναι πραγματοποιησιμο ενα τετοιο εγχειρημα..

..σε καποιες στιγμες απελπισιας και ζαλουρας..

..)ωσπου η τυχη μου εσκασε ενα πρωτο χαμογελο

..εεεε,οκ..
οτι θα παω για μερικες ωρες στο Περου να περασω τα γενεθλια μου με ενα μελαχροινο αγγελουδι,που μονο που χαμογελαει και το βλεπω,πεφτω στο πατωμα και κανω τρεις κολοτουμπες σαν αρκουδι..???

Ερωτα, ερωτα, ερωτα, ερωτα, ερωτα,ερωταααααααααααααααααααααααααααααααααααα.

:love2::love2:....