LIDA
Member
αν επινε κανα και κρασι ακομη ξαδερφια θα βγαινατε...Στραβή ήταν η φιλενάδα σου, άκου Colombiana .![]()
Είχαμε βέβαια κάποιες μικρές διαφορές : καμιά 30 ποντους πιο ψηλή, 30 κιλά πιο χοντρή, 8 τονους πιο ανοιχτόχρωμη και μπλε μάτια. Κατά τ'αλλα Κολομβιανή φτυστή είμαι.αν επινε κανα και κρασι ακομη ξαδερφια θα βγαινατε...![]()
Επιστροφή στο love story τωρα. Γραφεεεεεεεεεεε.
Είχαμε βέβαια κάποιες μικρές διαφορές : καμιά 30 ποντους πιο ψηλή, 30 κιλά πιο χοντρή, 8 τονους πιο ανοιχτόχρωμη και μπλε μάτια. Κατά τ'αλλα Κολομβιανή φτυστή είμαι.
Επιστροφή στο love story τωρα. Γραφεεεεεεεεεεε.εισαι μεγαλο αλανι..
ναι,ξεφυγαμε,επιστροφη συντομως με τη συνεχεια του ταξιδιου-εξπρες,στα ομορφοτερα γενεθλια της ζωης μου..
eru01:

σορρυ ρε παιδια,αλλα μπηκα ξανα στην φαση ολη και με βγηκε ετσι...λοιπον,φτανοντας στο λονδινο με τη british,στις 9 το βραδυ,επρεπε καταρχας να αλλαξω αεροδρομιο,καθως η πτηση της KLM για αμστερνταμ εφευγε στις 8 και μιση το επομενο πρωι,και αναγκαστικα επρεπε να περιμενω ολο το βραδυ στο αεροδρομιο..:roll:βουρ σε ενα λεοφωρειο και σε κανα μισαωρο εφτασα στο αλλο(λεω εκεινο και το αλλο γιατι,ειλικρινα δε θυμαμαι αν πηγα απ' το gatwick sto heatrow ή αντιστροφα...
)..οι ωρες αναμονης πολλες,αλλα η προσμονη μεγαλη,και οι ωρες λιγες μεχρι να αλλαξει η μερα στις 12 το βραδυ και να παρω τηλεφωνικα τις πρωτες ευχες απο τη μανα μου και καλους φιλους,ευχομενοι καλη μου τυχη και με...το διπλο...

περριτο να πω,οτι ενας ανθρωπος χωρις υπομονη,οπως ειμαι εγω,δεν αντεξε να περιμενει 3-4 λεπτα μεχρι να βγει στη φυσουνα που οδηγει στο αεροδρομιο και πρεπει να πηρα παραμαζωμα κανα δυο αθωους και αμεριμνους-πλην ομως εκνευριστικα αργους..

..σφεντονα εξω,κοιταγμα απο δω,απο κει,ωσπου ξεχωρισε στα ματια μου η φιγουρα της-με διαφορα-πιο ομορφης γυναικας που οχι απλα εχω γνωρισει στη ζωη μου,αλλα και εχω δει...

:love2:καθωτι και λιγο αρκουδιαρης και σβαρνιαρης,πρεπει να μας ακουσε ολο το αεροδρομιο εκεινη την ωρα..

δεν ηξερε με ποιον εμπλεκε??
..)ηταν να φαμε ολοι μαζι με το πατερα της και κανα δυο-ηδη γνωστες σε μενα-φιλες της και να περασουμε ηρεμα τη μερα,σκεφτομενη τη πιθανη κουραση μου,ομως μη λογαριαζοντας την ''λυσσα'' μου και την υπερδιεργεση που ειχα ολες τις στιγμες εκει...
..τωρα πως καταφερα σε ενα κειμενο ξεχειλισμενο απο ερωτα να το γυρισω στις τυροσαλατες και στις σαλτσες,δε ξερω...

..

),και απο εκει στο bizarro,ισως το καλυτερο κλαμπ στη Λιμα..χορος(προσπαθεια..τουλαχιστον..
..δεν αντεξα..''αδερφε μου,να σε πω κατι.??

Πωπω. Μακάρι να μπορούσες να μας μεταδώσεις και το παρασύνθημα![]()

ειναι το πληκτρολογιο που μ'ενοχλει και δε μπορω να εκφραστω οπως θελω...

Μιλάμε σε νιώθω απίστευτα ρε συ.ειναι το πληκτρολογιο που μ'ενοχλει και δε μπορω να εκφραστω οπως θελω...
![]()