maraki86
Member
Γιώργο πραγματικά απίστευτη η ιστορία σου!!! και μόνο που έκανες ένα τέτοιο ταξίδι να φτάσεις στην άλλη άκρη του κόσμου για αυτήν που αγαπάς σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!!!!

Hydroneta τώρα μπορείς να φας τη σκόνη του Γιώργου στη συγγραφή ΆρλεκινΗδη το ρολοι σημαδευε το ξημερωμα,ειχα συμπληρωσει σχεδον μιαμιση μερα αυπνος,αλλα δεν τρωμε απο τιποτα...τουμπιωτακια ειμαστε..
η στιγμη που θα περνουσαμε μια βραδια μαζι με τη μαργαριτα,αγκαλιασμενοι και πλημυρισμενοι απο ερωτα και επιθυμια εφτανε να γινει πραγματικοτητα..
![]()

να σαι καλα ρε αδερφε,ευχομαι τα καλυτερα και στο φιλαρακι σου..Πολυ γουστάρω! μπορώ να πω η πιο αυθόρμητη ιστορία που έχω διαβάσει
Βλέπω έχουν πέρασει η Περουβιανές, ενας φίλος μου παντρεύεται τον άλλο μήνα με Περουβιανή
αντε και στα δικά σου!!![]()

αντε να συνεννοηθεις απ το τηλεφωνο με το room service και να σε ετοιμασουν εναν καφε οπως εσυ τον θελεις..
κυριακη απογευμα ηταν,μπηκα σε συνθηκες χειμωνιατικες-ελληνικες..
..συνεχισαμε να ψαχνουμε τις επιλογες μας και επιλεξαμε να παμε στη γειτονια του Barranco και σε ενα χαρακτηριστικο και γραφικο μερος,Puente de los Suspiros,ονομαζεται η χαρακτηριστικη ξυλινη γεφυρα με τα γραφικα σοκακια που καταληγουν σε πολλα και ομορφα εστιατορια και -κατι σαν- μπαρ με τη δικη μας εννοια...

λογος απιστευτος για να τα τιναξεις ολα στον αερα..

και να πω οτι τρωω και συχνα goodys παει κ'ερχεται..

βολτα στην αγορα,ενας καφες στα γρηγορα και ποτε πηγε 1 δε πηρα χαμπαρι..
Η τελευταια μου ελπιδα να μη φυγω,να αναβαλω το ταξιδι μου ηταν μια...
ενημερωμενη η υπαλληλος,ηξερε οτι το μεγαλο αφεντικο ειναι ενας ελληνας,γνωστος και μη εξαιρεταιος...

εφτασα στο αμστερνταμ προς το μεσημερακι της τριτης πια,και απο κει αφου επρεπε να περιμενω 4-5 ωρες εφτασα στην αθηνα αργα το βραδυ..

εεεε,τι να του ελεγα δηλαδη..??ομως η ερωτηση-αγκιστρι ηταν μια και η αμεσως επομενη..''καλα,δε πηρες χρωμα καθολου..???''..αχχ,χρωμα πηρα και παραπηρα,χρωματιστικε ολη η ζωη μου με τα πιο ομορφα και ζωντανα χρωματα..

Δε ξεχνιέται αυτή η λέξη καλή μου. :roll:Α γειά σου βρε Φένια! Έψαχνα κι εγώ τη λέξη να το περιγράψω...
Η υπέρτατη καψούρα!!!
Υποκλίνομαι![]()