Ελβετία Σαιντ Μοριτζ....για μια ημερα ???

charisop

Member
Μηνύματα
6
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Ελβετια
Ταξίδι-Όνειρο
New York
Καλησπερα σε ολους..αναχωρω 23φεβρουαριου για Switzerland μαζι με το αμορε μου και συγκεκριμενα για Ζυριχη...6μερες θα ειναι η διαμονη μας γενικα..Πεμπτη φτανουμε οποτε Σαββατο εχουμε κατα νου να κανουμε το περασμα και την βολτα μας στο Saint Moritz..προλαβαινουμε σε μια ημερα εχοντας στα υποψην και τη διαδρομη με το ξακουστο αλπικο τρενο για μια βολτα στο κεντρο του καθως να γευτουμε και λιγες ωρες λιγη δοση χιονιου στο χιονοδρομικο ???? αν καποιος γνωριζει ωραρια τραινου απο Ζυριχη τιμες στο περιπου τι παιζει με το Chur που καπου διαβασα κανει σταση και αλλαζεις τραινο κ τι να προτιμησω Bernina Glacier express εχει καποιος αποψη και ποσο πρωι πρεπει να ξεκινησω εχει και βραδινα τραινα μεχρι αργα...Ευχαριστω προκαταβολικα και οι επομενες μου αποριες παρακατω...:)
 

Twinkie

Member
Μηνύματα
1.142
Likes
327
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Καλημέρα...Εδώ είναι η ιστοσελίδα για τα τραίνα, αφορά όλη την Ελβετία. Θα βρεις συγκεκριμένα και για τη σύνδεση Ζυρίχης- Σ. Μοριτζ.

SBB: Home

Το αν αλλάζεις τρένο στο Chur εξαρτάται από την ημερομηνία που θέλεις να πας αλλά και την ώρα. Υπάρχει δηλαδή περίπτωση να αλλάξεις μια φορά τρένο ή και δυο. Το ταξίδι όπως και να 'χει διαρκεί όντως περί τις 3.5 ώρες με το αλπικό τρένο, είναι σκέτη μαγεία. Βλέπεις χιονισμένα τοπία, μικρά χωριουδάκια ώσπου να φτάσετε στο Σ. Μοριτζ.
Εμείς ημερησίως το είχαμε κάνει και προλάβαμε και βόλτα να κάνουμε και καφέ να πιούμε και να φάμε. Ξεκινήστε αρκετά νωρίς το πρωί ώστε να μην έχετε πρόβλημα στην επιστροφή. Αν θυμάμαι καλά, στις 7 το απόγευμα είχαμε επιστρέψει.


 

charisop

Member
Μηνύματα
6
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Ελβετια
Ταξίδι-Όνειρο
New York
Στο χιονοδρομικο προλαβαινουμε να παμε να το συνδυασουμε με τη βολτα μας με τελεφερικ καζινο πιστες κτλ τι παιζει ακριβως και απο τιμες γενικοτερα ???? Εχει καποιο λεωφορειο που σε ξεναγει γυρω απ το χωριο και τη λιμνη ????Το Σαιντ Μοριτς-bad που διαβασα καπου τι ειναι ακριβως ??? Και καποιες προτασεις για καφε φαγητο shopping-αναμνηστικα η καποια αλλη δραστηριοτητα.....??
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.204
Μηνύματα
883.677
Μέλη
38.900
Νεότερο μέλος
Arte_miss

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom