Σας έχουν κλέψει ποτέ;

Twinkie

Member
Μηνύματα
1.142
Likes
327
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Οργανωμένο "έγκλημα" που συνέβη στην αδερφή μου 4 χρόνια πριν, όντας φοιτήτρια στη Ρώμη. Στο express από το αεροδρόμιο στο Termini, σε έναν σταθμό λίγο πριν φτάσουν στο τέρμα, φώναζε ένας απ' έξω με μάτι δακρυσμένο για βοήθεια, σηκώνεται η αδερφή μου να δει τι γίνεται, μέσα στο ένα λεπτό που μεσολάβησε, ο συνεργάτης του φαντάστηκε, είχε περάσει από δίπλα της, και το laptop είχε κάνει φτερά...
 

Thanasis_v

Member
Μηνύματα
100
Likes
88
Το 2001 σε ένα σταθμό μετρό στη Ρώμη ένα τσιγγανάκι έβαλε το χέρι του στην τσέπη ενός φίλου μου να του πάρει το κινητό την ώρα που μπαίναμε στο τρένο. Ευτυχώς το πήρε χαμπάρι αμέσως και του άρπαξε το χέρι, γιατί αν το καταλάβαινε στιγμές αργότερα θα είχαν κλείσει οι πόρτες του τρένου και το τσιγγανάκι θα έμενε με το λάφυρο. Το πιτσιρίκι μάλλον δεν το περίμενε να γίνει άμεσα αντιληπτό και αφού κοκκάλωσε στιγμιαία, στη συνέχεια το έβαλε στα πόδια.
 

Dva Srca

Member
Μηνύματα
558
Likes
1.053
Επόμενο Ταξίδι
ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Οπουδήποτε Πολυνησία
Σε εμένα ευτυχώς (φτου φτου) μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί κάτι. Μια ενδιαφέρουσα και αρκετά αστεία απόπειρα κλοπής έχει συμβεί σε μια φίλη μου στη Βαρκελώνη.

Περπατάει κοριτσοπαρέα σε ένα δρόμο και τύπος περνάει ξυστά από δίπλα της και της αρπάζει την τσάντα. Η κοπέλα αρχίζει να φωνάζει και να τρέχει πίσω του (χαρά στο κουράγιο της) και ο τύπος πανικοβάλλεται που τη βλέπει και αρχίζει να ψάχνει τρέχοντας την τσάντα που ήταν βαριά για να βρει κάτι πολύτιμο να αρπάξει και να ξεφορτωθεί όλα τα άλλα. Αρχίζει λοιπόν να πετάει κάτι καλλυντικά, μετά πετάει δεύτερο το ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ :xmas_eek:, μετά πετάει το κινητό της :xmas_eek: ΚΑι τελικά καταλήγει να πετάξει όλη την τσάντα, τρέχοντας με λάφυρο ένα... σετ ακουστικά mp3 (χωρίς το υπόλοιπο mp3 που του πεσε καθώς το τράβαγε μπλεγμένο).

Οι φίλες της κοπέλας έτρεχαν από πίσω και μάζευαν ό,τι έριχνε ο τύπος. Τελικός απολογισμός - πολύ λαχάνιασμα και ένα χαμένο σετ ακουστικά. :xmas_lol:
 

rethimno

Member
Μηνύματα
1.770
Likes
1.052
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
.Πηρα καινουργιο αυτοκινητο(με συναγερμο)και γυναικα απο δευτερο χερι,ελαφρως μεταχειρισμενη...
Oυτε στο ονειρο σου δεν περιμενες να βρεις τετοιο κοριτσι.....:xmas_cheesygrin::xmas_cheesygrin:

Στο εξωτερικο δεν με εχουν κλεψει ποτε.....στο μετρο ομως για να κατεβω Συνταγμα και να παω στο γραφειο μου, φτανοντας ανακαλυψα οτι μου ελειπε η χρυση αλυσιδα με μια καρδουλα πανω....να σπασει δεν υπηρξε περιπτωση, κουμπωμα ασφαλειας ειχε, καποιος ''ταχυδακτυλουργος'' φροντισε να εξαφανιστει
 

anny

Member
Μηνύματα
3.423
Likes
1.791
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Κι εμάς δόξα τω θεώ, μέχρι τώρα στα ταξίδια μας, όλα καλά.

Το μόνο που μας έχει τύχει, είναι στην Κωνσταντινούπολη, που επί ώρα κοντά στη γέφυρα του Γαλατά, μας ακολουθούσε ομολογουμένως όχι και πολύ διακριτικά, ένας τυπάκος που "φώναζε" από μακριά ότι έψαχνε ευκαιρία να κάνει την κίνησή του. Πράγμα που φυσικά και δεν κατάφερε.

Όμως την έχω πατήσει πριν χρόνια σε λεωφορείο στην Αθήνα, όπου μου πήραν το πορτοφόλι από την τσάντα. Η πλάκα είναι ότι το κατάλαβα, αλλά ήταν τη στιγμή ακριβώς που άνοιξε η πόρτα, οπότε ο τύπος την κοπάνησε τρέχοντας πριν προλάβω να αντιδράσω.
 

gianni1966

Member
Μηνύματα
211
Likes
72
Επόμενο Ταξίδι
Λατρεμενη Αβανα...
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερικη(Περου,Βολιβια)
Ευτυχως μεχρι τωρα, σε ολα τα ταξιδια μου, πηγαν ολα κατ'ευχην!
Το μοναδικο ''μελανο'' σημειο, ηταν στο πρωτο ταξιδι στην Ρωμη.
Μετα απο μια κουραστικη ημερα στον Αγιο Πετρο και μετα στα μουσεια του Βατικανου, κοντοσταθηκαμε στην πλατεια του Αγιου Πετρου , να ξαποστασουμε λιγακι.
Και εκει, εκανα το μοιραιο λαθος!
Ειχα αφησει την φωτογραφικη μηχανη, στην βαση του κιονα που καθομασταν και οταν σηκωθηκαμε για να φυγουμε, ξεχασα να την παρω μαζι μου!
Το θυμηθηκα λιγα μετρα πιο κατω, αλλα φυσικα οταν γυρισα πισω, η μηχανη ειχε κανει φτερα, φυσικα! Και οχι τιποτα αλλο, αλλα ηταν και του αδελφου μου και την ειχα δανειστει...
Βεβαια, σε καλο του βγηκε, διοτι του αγορασα καινουργια και μαλιστα με περισσοτερα megapixel απο την παλια.
Ευελπιστω, να μην ξανακανω το ιδιο λαθος...
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Εμενα δυο φορες μου εχουν κλεψει το πορτοφολι στη θεσσαλονικη, στο εξωτερικο αντε να με εχουν ψιλοκλεψει στο συναλλαγμα, αλλα την κορη μου τη ληστεψαν με μαχαιρι στην Πολωνια.
 

Giristroula

Member
Μηνύματα
723
Likes
348
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
Εμενα δυο φορες μου εχουν κλεψει το πορτοφολι στη θεσσαλονικη, στο εξωτερικο αντε να με εχουν ψιλοκλεψει στο συναλλαγμα, αλλα την κορη μου τη ληστεψαν με μαχαιρι στην Πολωνια.
Αμάν...αμάν... για πες να μαθαίνουμε...
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Συμμετειχε σε ενα συνεδριο του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου Νεων. Προκειται για μια νεανικη διοργανωση η οποια εχει ως στοχο να κανει προσομοιωσεις του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου με παιδια απο ολη την Ευρωπη (ανεξαρτητως αν η χωρα τους ειναι μελος της Ε.Ε η οχι). Εκεινη την χρονια η θερινη διοργανωση λαμβανε χωρα στο Bialystok της Πολωνιας. Εκανε λοιπον βολτα μαζι με καποια αλλα παιδια της διοργανωσης- φυσικα εκαναν μπαμ ολα τους οτι υπηρχε ευμαρεια πανω τους- διασταυρωθηκαν με μια παρεα παιδιων ντοπιων και η κορη μου που ειχε μεινει δυο τρια μετρα πισω απο τους υπολοιπους και ηταν πιο μονη της, ηταν πιο ευκολη περιπτωση. Αφου προσπερασαν τους υπολοιπους της εβγαλαν μαχαιρι και της ζητησαν πορτοφολι. Τους το εδωσε και εφυγαν.
 

mfish

Member
Μηνύματα
1.378
Likes
1.280
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
στην Ινδια 2009, μετα απο 14 ωρες ταξιδι με λεωφορειο,ρικσο,ταξι φτανουμε στη πολη Gorakhpur...

παμε να παρουμε το τρενο μας και στο κουπε ειχε ηδη κατσει ο "συνταξιδιωτης μας". Καθως μας μιλουσε για την Ομηρου Ιλιαδα , ενθουσιασμενοι που καποιος στη χωρα γνωριζει οτιδηποτε για την Ελλαδα , μια τσαντα εκανε φτερα απο το συνεργο του...Ο ληστης φευγει και εμεις ακομα μες το χαμο να τακτοποιηθουμε δεν εχουμε καταλαβει οτι η τσαντα εφυγε και αυτη...Επιστρεφει σε 2 μας λεει την ατακα οτι εμεις οι Ινδοι στην Σικελια ειμαστε οι μονοι που δε χρειαζομαστε βιζα και εξαφανιζεται...Οι πορτες κλεινουν και εκεινη τη στιγμη συνειδητοποιουμε οτι οχι μονο μας εκλεψε αλλα μας στην ειπε και καταμουτρα....Απολογισμος 100 ευρω , ενα κινητο , και ο ταξιδιωτικος οδηγος μας...
 

dim kyr

Member
Μηνύματα
2.064
Likes
6.302
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Μπανγκοκ. Νυχτα. Μόνη. Μου έβγαλε μαχαίρι ένας τύπος.
Ακόμα τρέχω....
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.222
Μηνύματα
884.085
Μέλη
38.912
Νεότερο μέλος
Aza

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom