tol_pap
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αγγλία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Πανόραμα Β. Αμερικής!!!
Φυσιολογικές τιμές μην σε ανησυχεί. Κάνε μία έρευνα αγοράς την πρώτη ημέρα και από εκεί θα ξέρεις!!!! Σκέψου δεν έχει πουθενά ξαπλώστρες επί πληρωμή!!!
Καταρχήν, σε ευχαριστώ πολύ για την πρόθεσή σου να με βοηθήσεις!Εξαρταται με το τι βολευεται κανεις και το τι αναγκες εχει σε φαι.. Εμεις που ειχαμε παει για ενα 12ημερο τις τελευταιες μερες ψιλοξεμειναμε πχ και τρωγαμε σουβλακια στο Λιβαδι (1 πιτα και κανα καλαμακι) και την βγαζαμε μια χαρα! Ακομα και στο Αλωνι που ηταν πιο ακριβα δεν ξεφυγαμε πανω απο τα 30 ευρω τα 2 ατομα.. (αν θυμαμαι καλα πρεπει να ηταν 27 ευρω)
Παντως σε συγκριση με τα υπολοιπα κυκλαδονησια θεωρω οτι ειναι φτηνη η Σεριφος.. Οσον αφορα τα ποτα παλι φυσιολογικες οι τιμές με εξαιρεση το τελειο καφενειο του Στρατου που ηταν πιο ακριβουτσικα αλλα αξιζει...
Πες μας ομως πχ τις απαιτησεις σου (σε ειδους διασκεδαση και φαγητο) να κοιταξω το travel notebook να σου πω με μεγαλυτερη ακριβεια..![]()
Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία!Φυσιολογικές τιμές μην σε ανησυχεί. Κάνε μία έρευνα αγοράς την πρώτη ημέρα και από εκεί θα ξέρεις!!!! Σκέψου δεν έχει πουθενά ξαπλώστρες επί πληρωμή!!!
Διαβάζοντας αυτό το θέμα προς τα πίσω θα πάρεις πολλές πληροφορίες για ό,τι ζητάς.Τέλος, αν μου πρότεινες και κάποιες καλές παραλίες, θα με διευκόλυνες πολύ στην έρευνά μου.![]()
Φτηνός αλλά η ποιότητα χαμηλή. Πήγαμε πέρσυ τον Αύγουστο και οτιδήποτε χοιρινό που φάγαμε μύριζε κάπως....Κύκλωπας στην παραλία στο Μ.Λιβάδι
Δεν το αμφισβητώ αλλά επειδή έχω φάει πολλές φορές εκεί & έχουμε ψιλογνωριστεί εντύπωση μου κάνει γιατί ειδικά το χοιρινό γιατί είναι δικής του εκτροφής.Φτηνός αλλά η ποιότητα χαμηλή. Πήγαμε πέρσυ τον Αύγουστο και οτιδήποτε χοιρινό που φάγαμε μύριζε κάπως....
Στο Λιβάδι, δηλαδή στο λιμάνι και όχι στο Μεγαλό Λιβάδι που είναι αλλούΣτο Μ.Λιβάδι έχει και μια πιτσαρία με το όνομα Κύκλωπας, όχι παραλιακή, αλλά χωμένη σε στενό, αρκετά καλό φαγητό και φθηνό...