Σκηνές από Ταϋλάνδη

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.964
Likes
9.356
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Από τις πιο διασκεδαστικές φυσικές νεροτσουλήθρες, Tham Phra waterfall στην Ταυλάνδη.
Αυτός μπροστά με το γαλάζιο μπλουζάκι, κοπανιέται στα βράχια, πνίγεται, αλλά το μαρκουτσοσέλφι από το χέρι δεν το αφήνει με τίποτα!!
 

Sam-chal

Member
Μηνύματα
862
Likes
1.909
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Ταϋλάνδη 2001. Πάμε με το γκρουπ στο πάρκο - αρχή του δάσους με τις μαϊμούδες. Η συμπεριφορά τους έδειχνε φιλική, η σύζυγός που πήγε να πλησιάσει μια και να την χαιδέψει, αυτή έδειξε τα δόντια και έκανε όπως η γάτα όταν απειλείται. Οπότε σκεφτήκαμε να τις καλοπιάσουμε.
Πάμε στο "περιπτεράκι" που πουλούσε "κρουτόν" και για να ταΐσουμε τις μαϊμούδες. Αφού πήραμε από ένα σακουλάκι κατευθυνθήκαμε πάλι στις μαϊμούδες και αρχίσαμε να τους πετάμε τα κρουτόν.
Εγώ φαντάστηκα ότι ήμουν πιο έξυπνος από αυτές και κράτησα στη χούφτα μου τα τελευταία για να δώσω εκεί που ήταν περισσότερες. Τι το ήθελα; Τέσσερις από δαύτες σκαρφάλωσαν επάνω μου και μου άνοιξαν με το ζόρι τη χούφτα πάιρνοντας το περιεχόμεο ενώ μια από αυτές ανέβηκε πάνω στον ώμο μου. Ξαφνικά ένοιωσα κάτι πολύ ζεστό να ξεκινά από τον ώμο μου και να διασχίζει προς τα κάτω την πλάτη μου. Η μαιμού κατέβηκε μαζί με τις άλλες κι εγώ συνειδητοποίησα ότι με κατούρησε!!! Φορούσα ένα t-shirt με τον Ρονάλνο (τον παλιό). Αγόρασα ένα άλλο φίρμας (μαιμού και αυτό), άλλαξα αλλά το κατουρημένο το κράτησα και αφού το έπλυνα καλά το κράτησα (και το έχω ακόμη) σαν γούρι!
Να σημειώσω πως έχουν χαθεί πολλά προσωπικά αντικείμενα (τσάντες, φωτογραφικές μηχανές κλπ.) από τις μαιμούδες-κλέφτες.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.169
Μηνύματα
882.780
Μέλη
38.883
Νεότερο μέλος
ayahuasca97

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom